Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Niepoprawny link
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

Magda70 09:31, 03 lip 2013

podglądałam...
wiedziałam, że serbów szukasz...
Tez jestem za tym aby dosadzić tym co juz było posadzone...
spadam..bo jeszcze zarobiona jestem a jutro elewacje domu zaczynamy malować więc następny weekend do dooopy....
Ale co się odwlecze to nie uciecze...spotkamy się już niedługo
beta 10:14, 03 lip 2013

Agatko-Hogatko...właśnie widziałam u Ciebie taki sam płotek...i chciałam się spytać co z nim planujesz...ubiegłaś mnie...w sumie sprytnie sobie wymysliłaś...ale ten mój to praktycznie zały spruchniały już jest, lekko nogą się ruszy a on się wali...w jednym miejscu to już nie mam go wogólę bo dzieciaki po nim chodziły...ziemia też się ubiła, jest tam może ok 20 cm podwyższenia....cały czas myślę co z nim zrobić....bo jeżeli go rozbiorę to ziemi potrzebuję...hmmmm.....musze pomysleć

Joasiu...skąd Ty pomysły bierzesz?...ciach, pach i kompozycja gotowa...na pewno dosadzę tam tuję....na jej tle perukowca lub śliwę i dalej jak mówiłyśmy....tyle, że ten róg ma być w przyszłości całością bardzo dłuuuuuugiej rabaty...na planie widać-od furtki do furtki...i chyba będe ją robić po kawałku...bo nie dam rady jej poobsadzać...finansowo...a przy bramce wymyśliłam pergolę i różę ....od niej się będzie ciągnęła rabata

Marta...cieszę się, ze jesteś...mówisz śliwę?...nie perukowca?...a plany są ...choć prze zchwilę myślałam, że ich nie mam...gorzej ruszyć

Basiu...witaj kochana...ja u Ciebie od rana buszuję...zdjecia mi się nie chcą otwierać...ale widziałm fajny plac zabaw dla dzieciaczków i super tarasik z dechami na podłodze..Twoja opinia też mile widziana...zapraszam

Madziu...ano szukam...obudziłam się...na necie już patrzyłam, ceny wydają się być przystępne...myślę tylko czy tam dwa czy trzy drzewka?...nie pamiętam co ile Danusia sadzi...muszę się jej zapytać...i owocnej pracy życzę...a jakbyś chciała odpocząć to hamak czeka

Joaska 11:19, 03 lip 2013

Beatko pomysły to ja mam tylko miejsca na realizacje brak na razie
No jak od róży zaczynasz to koniecznie bylinowa rabata, kocimiętka, szławia, firletka... potem hortensje bukszpany ....oj ale misię chce działać!
Mala_Mi 12:34, 03 lip 2013

Dosadź tuje i nie mieszaj w tym kącie.... bo i tak urozmaicisz bordowym, limkami trafkami.... będzie baba jaga...
beta 14:09, 03 lip 2013

a jak myślicie serb o wys. 1,20-1,50 za 80-90 zł to dobra cena?
beta 14:17, 03 lip 2013

Joasiu...wyobraźni to Ci nie brak...i super...tak za bardzo w byliny to jej całej "ubrać " nie mogę bo to wejściowa rabata jest...więc pewnie buksiki trzebaby było, lub cisy włączyć

Aniu nic już mieszać nie będę...no chyba żeby........a jedna baba jaga już moim domownikom wystarczy
Megi 14:28, 03 lip 2013

beta napisał(a)
a jak myślicie serb o wys. 1,20-1,50 za 80-90 zł to dobra cena?

Widziałam ostatnio serby ok.1,5 m w cenie 60 zł, w Pęchcinie były kiedyś chyba po 70 zł, ale w Twoich stronach te 80-90 zł to może być normalna cena, więc to zależy
beta 14:31, 03 lip 2013

Megi napisał(a)

Widziałam ostatnio serby ok.1,5 m w cenie 60 zł, w Pęchcinie były kiedyś chyba po 70 zł, ale w Twoich stronach te 80-90 zł to może być normalna cena, więc to zależy

noooo właśnie...ale dzięki za odpowiedź
gusiarz 22:28, 03 lip 2013

A ja Beatko serby sadziłam gęsto, jakieś 1,20m i będę serby ciąć w szpalerek - ścianę. Sadziłam ubiegłej jesieni, wszystkie się przyjęły pięknie i rosną jak szalone
zuza12 08:52, 04 lip 2013

Oj szalejesz dziewczyno. Wszystko sie zmienia i ile nowych roślin.
A to zdjęcie jest rewelacyjne. Normalnie jakbym była gdzies nad Morzem Śródziemnym