Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla Agusi

Ogród dla Agusi

akanta 20:37, 02 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Witam, jak dobrze, że wszystko w porządku i można już zostawiać wpisy. Ogród jest piękny, zdjęcia cudowne. Zawsze chętnie do Ciebie zaglądam, jestem tu stałym gościem, chociaż nie zawsze zostawiam ślad. Pozdrawiam

Tak mi miło Elizo a ja pobiegłam z odpowiedzią do Ciebie.A tu dziękuję bardzo za odwiedziny.
krisec 20:50, 02 lis 2012

Akanta, Jak pięknie jest u Ciebie Pięknie prezentujesz ogród,roślinki wspaniałe.Dziękuje za doradzenia w moim wątku, jest mi bardzo miło Pozdrawiam

Hebe dla Ciebie

akanta 22:45, 02 lis 2012

Dziękuję bardzo za wizytę i piękny kwiat Hebe.Nareszcie mogę mu się dobrze przyjrzeć w takim powiększeniu.To dzięki Tobie bo pewnie nie miałabym okazji na takie zbliżenie.
akanta 23:06, 02 lis 2012

dajana napisał(a)
Widzę że Danusia poradziła sobie z tym orzechem Tylko gdzie są zdjęcia? Wkleisz ponownie wiem to .Akanta Bozenko kocha wszystko co żyje i nigdy nie potraktuje liści odkurzaczem, każde zwierzątko ma u niej swoje miejsce .To pierwszy ogród który ujrzałam trzy lata temu,, nie na Ogrodowisku , moja pierwsza nauczycielka o najpiękniejszym sercu jakie można posiadać.i cierpliwości anioła przynajmniej wobec mnie Bożenko macie wiele wspólnego z Akantą miłośc do przyrody przede wszystkim .

Danusiu-s ł o n e c z k o Ty moje ,jaką mi rekomendacje wystawiasz ,no i cóż ja mogę na to odpowiedzieć :to tylko zasługa Twoja że takowe przymioty we mnie dostrzegasz.Pokłady dobroci w Tobie są wielkie ,ludzi i zwierzątka nimi obdarzasz i szlachetnymi oczyma mnie postrzegasz ot co! Szczere Ci dzięki.
marzena 23:58, 02 lis 2012

Akanta, byłam juz nieraz u Ciebie, bardzo piekny ten Twój naturalistyczny ogród !
w zimowej aurze również !
pozdrawiam
akanta 00:12, 03 lis 2012

Miło mi,dziękuję bardzo.Marzenko zimą to mi się wydaje taki bardziej pusty.Wtedy dostrzegam jeszcze bardziej ile mam miejsca na dosadzanie.Po dłuższej przerwie ,,w ostatnich latach postanowiłam sukcesywnie dosadzać.Latem wydaje mi się ,że mam mało kwitnących a zimą ,że zimozielonych i tak ciągle czuję niedosyt.Pewnie nie tylko ja.Oczywiście pozdrawiam cieplutko.
marzena 00:21, 03 lis 2012

wiesz Aniu, mam tak jak Ty, dokładnie ! to samo dotyczace ogrodu w lecie i w zimie ...
no i też jest teraz jakby pusty, bo bardzo duży...
aż mi się wierzyć nie chciało, ze te same myśli mam do mojego przecież innego zupełnie ogrodu ...
chyba już dobranoc...
akanta 00:33, 03 lis 2012

...o tak pa ,pa miłych snów,może dużo wspomnień o słonecznym leniuchowaniu letnim.
monteverde 00:42, 03 lis 2012

Nadrobiłam zaległości piękne kwiaty i ładnie utrzymany ogród pozdrawiam Akanto
akanta 19:06, 03 lis 2012

Dziękuję za odwiedzinki monte ,widzę że jesteś sową jak ja spacerujemy nocą po ogrodach.