Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla Agusi

Ogród dla Agusi

akanta 22:06, 20 lis 2012

dorkow0 napisał(a)
Dziękuję Akanto, za odwiedziny i miłe słowa... Przyszłam z rewizytą i wsiąkłam... Jak tu iść dalej jak u Ciebie tak wspaniale... Klimat ogrodu fantastyczny, jakże bym chciała całą moją ziemię tak zagospodarować... No, może kiedyś... Dziękuję raz jeszcze, że przyszłaś, bo jakbym inaczej Cię znalazła... Wybacz, proszę, ale będę u Ciebie tak często, jak pozwolisz... Nie mogę się napatrzyć na Twój ogród... To tyle, bo idę w nim jeszcze troszkę, chociaż, pobyć...
Serdeczności wielkie...

Ale mi miło Dorciu,przybywaj kiedy tylko zechcesz .Wiele jeszcze mam do zrobienia .Tyle jest pięknych ogrodów na naszym forum,ciągle oglądam i oglądam i nowe przybywają.Dobrze może zima się przyda aby lepiej wszystko jeszcze poogladać i doczytać.Tymczasem pozdrawiam i do zobaczenia!
malgocha1960 23:25, 20 lis 2012

Witaj Akanto,i ja trafiłam do twojego pięknego ogrodu.Właściwie zwabił mnie twój nick znajomy z extradomu.Jest nas juz tu kilka z tamtego forum.Pozdrawiam serdecznie.
betysia 06:43, 22 lis 2012

Anus...dziekuje kochana za odwiedzinki i cieplo....
jestem juz...tz zapewne na chwile bo jeszcze prace w domku nie zakonczone ale jak tylko sie ograne i uporam z "pracami budowlanymi" bede czesciej!
oj ....juz swieta za pasem...a my bedziemy wyczekiwac do wiosny....
widzialam cudna roze jaka wkleilas w watku Jagodki....az westchnelam z zachwytu...aler czegoz moglam sie spodziewac innego od Ciebie...jestes dla mnie wlasnie jak ta roza ...tak piekna, delikatna, porcelanowa i wyjatkowa...
uciekam ale tulisiam strsznie mocno!!!!!!
caluje
akanta 18:55, 22 lis 2012

betysia napisał(a)
Anus...dziekuje kochana za odwiedzinki i cieplo....
jestem juz...tz zapewne na chwile bo jeszcze prace w domku nie zakonczone ale jak tylko sie ograne i uporam z "pracami budowlanymi" bede czesciej!
oj ....juz swieta za pasem...a my bedziemy wyczekiwac do wiosny....
widzialam cudna roze jaka wkleilas w watku Jagodki....az westchnelam z zachwytu...aler czegoz moglam sie spodziewac innego od Ciebie...jestes dla mnie wlasnie jak ta roza ...tak piekna, delikatna, porcelanowa i wyjatkowa...
uciekam ale tulisiam strsznie mocno!!!!!!
caluje

Wiem,wiem Betysiu o remoncie.Lubię takie klimaty ,budowanie z jasnego kamienia w domu i grodzie.Mam go też sporo zgromadzonego na pewien zamysł ogrodowy .Czas przyspiesza,jak zwykle przed końcem roku,spieszymy się jakby miał być koniec świata.Tylko za miastem życie nieco zwalnia,ja zdejmuję nogę z gazu.Dziś kilka godz.przebywałam na działeczce,ostatnie prace.Jeszcze cieszą ostatnie pąki róż.Zima niebawem zapuka i ja w zasadzie już mogę ją wpuścić do ogrodu.Nadchodzi czas długich wieczorów,będzie czas na pogaduchy i na pv..Betysiu ,tak się wzruszyłam Twoimi słowami ...łezka w oku....piękne są "ogrody Twojej duszy" !
Jaki to piękny dar mieć w sobie takie pokłady sympatii i wiary w ludzi.Najszczersze uściski.
dajana 20:03, 22 lis 2012

Melduję się Aniu Gdzie jesteś puk ,puk !!
dajana 20:10, 22 lis 2012

Jakich miłych gości miałaś ,,.aż się moje serce raduje na ich widok Ciekawe gdzie teraz jesteś Pewnie znalazłaś jakieś cudeńka a od nich trudno się oderwać .No to idę zrobić sobie herbatkę ,zaraz wracam
akanta 20:45, 22 lis 2012

dajana napisał(a)
Jakich miłych gości miałaś ,,.aż się moje serce raduje na ich widok Ciekawe gdzie teraz jesteś Pewnie znalazłaś jakieś cudeńka a od nich trudno się oderwać .No to idę zrobić sobie herbatkę ,zaraz wracam

Danusiu nie szukałam cudeniek tylko kładłam Agusię do snu no i już teraz mam wolny wieczór.Możemy nadawać!
akanta 20:51, 22 lis 2012

O tak wszyscy moi goście są tacy wspaniali !!!!!!!!.Wzruszaja mnie aż do łez włącznie z Tobą.Sama nie wiem ,czy mi się to tylko śni? Bo wiesz,życie moje znasz.Nigdy nie słyszłam tylu pięknych słów .Tu są cudowni ludzie - OGRODOWISKA DUSZ !
akanta 20:58, 22 lis 2012

Danusiu ,na dowód ,że ja też potrafię "górki przenosić" wklejam .Gromadzę kamień ,mam pomysł.
dorkow0 21:03, 22 lis 2012

Witaj Akanto, aż muszę doczytać, jakie Twoje imię, ale to później... Nie płacz znowu tak, bardzo, bo ja będę częściej i nie chciałabym być powodem Twoich łez... A pozdrawiam serdecznie i idę dalej pobaraszkować z M w Twoim OGRODZIE... Mogę, grzeczni będziemy... ???