Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla Agusi

Ogród dla Agusi

Bogdzia 21:04, 22 lis 2012

Ładny masz ten kamień Aniu , takie płaskie kawałki. Ciekawe co zamierzasz z niego zrobic? Jestem pewna ze będzie to cos pięknego i dobrze wkomponowanego do Twojego slicznego ogrodu. Pozdrówka.
dajana 21:14, 22 lis 2012

akanta napisał(a)
Danusiu ,na dowód ,że ja też potrafię "górki przenosić" wklejam .Gromadzę kamień ,mam pomysł.

O rany Aniu ale niespodziankę mi sprawiłaś!!!!!! zaraz tam wejdę do ciebie i uściskam cie mocno jak tylko potrafię . Ile kamienia o jej Awatarek śliczny i ten kapelusik z płatków rózy Witaj moja odmieniona różyczko .!!Skoro Agusia już smacznie spi to możemy harcować Teraz napisz co masz zamiar zrobić z tym pięknym kamieniem .Napatrzeć się na ciebie nie mogę i twoja towarzyszkę od serca oczywiście
dajana 21:21, 22 lis 2012

akanta napisał(a)
O tak wszyscy moi goście są tacy wspaniali !!!!!!!!.Wzruszaja mnie aż do łez włącznie z Tobą.Sama nie wiem ,czy mi się to tylko śni? Bo wiesz,życie moje znasz.Nigdy nie słyszłam tylu pięknych słów .Tu są cudowni ludzie - OGRODOWISKA DUSZ !

Znam ,znam kochana chyba ze trzy albo cztery lata już będzie .Na wzajem się wzruszamy bo mamy wrażliwe duszyczki Aniu To jest dla nas miejsce i wcale nie śnimy to się dzieje naprawdę!!!
akanta 21:31, 22 lis 2012

dorkow0 napisał(a)
Witaj Akanto, aż muszę doczytać, jakie Twoje imię, ale to później... Nie płacz znowu tak, bardzo, bo ja będę częściej i nie chciałabym być powodem Twoich łez... A pozdrawiam serdecznie i idę dalej pobaraszkować z M w Twoim OGRODZIE... Mogę, grzeczni będziemy... ???

Wesolutko mi się zrobiło Dorciu po twoim wpisie.Na imię mam Anna.Baraszkujcie do woli ,możecie się schronić w domku ,nie będę przeszkadzć ,latem tam pomieszkuję.Ja również pozdrawiam Was!
dajana 21:31, 22 lis 2012

To ze potrafisz góry przenosić jest dla mnie oczywiste Pracujesz jak mrówka i nie wiem czy jest coś z czym sobie nie radzisz . Silna kobieta z ciebie zaprawiona w boju a lekcją jest życie,, nie zawsze kolorowe ale tylko takie hartuje ducha .Mając tyle kamienia zrobiłabym jakiś potoczek .Wiesz co jeszcze mi sie marzy? ziemianka taka jak miałam na zdjęciu kiedyś Taki domek hobbita Rośliny tez mozna tam chować na zimę i wiele innych pożytecznych rzeczy.Co z tym zrobisz? ciekawośc mnie zżera Aniu!
akanta 21:35, 22 lis 2012

Bogdzia napisał(a)
Ładny masz ten kamień Aniu , takie płaskie kawałki. Ciekawe co zamierzasz z niego zrobic? Jestem pewna ze będzie to cos pięknego i dobrze wkomponowanego do Twojego slicznego ogrodu. Pozdrówka.

Może będzie coś między brzozami ,jakiś murek a może ziemny taras przed domkiem bo sporo go mam więc wystarczy .Do wiosny zdecyduję.
dajana 21:39, 22 lis 2012

Cokolwiek nie zrobisz wiem że będzie efekt Co to za kamień? wygląda na porządny twardy .
dorkow0 21:39, 22 lis 2012

Aniu, M mówi, że Twój ogród to piękne miejsce i stworzone do odpoczynku... Kiedyś, jak zaczynałam z ogrodem, to psioczył, dziś docenia piękno... Tylko muszę się starać, żeby nie wiedział ile to piękno kosztuje... Chociaż, ostatnio, nawet plany robi, ile zainwestować w ogród w zimie... Nie jest źle...
Domku Ci nie będziemy zabierać, na razie trzymamy się za rączki i grzecznie spacerujemy...
akanta 21:40, 22 lis 2012

dajana napisał(a)
To ze potrafisz góry przenosić jest dla mnie oczywiste Pracujesz jak mrówka i nie wiem czy jest coś z czym sobie nie radzisz . Silna kobieta z ciebie zaprawiona w boju a lekcją jest życie,, nie zawsze kolorowe ale tylko takie hartuje ducha .Mając tyle kamienia zrobiłabym jakiś potoczek .Wiesz co jeszcze mi sie marzy? ziemianka taka jak miałam na zdjęciu kiedyś Taki domek hobbita Rośliny tez mozna tam chować na zimę i wiele innych pożytecznych rzeczy.Co z tym zrobisz? ciekawośc mnie zżera Aniu!

Wiesz Danusiu, jakie mam plany z powiększeniem mojego domku ogrodowego.Może będzie na przedłużenie tarasu drewnianego ? A także marzy mi się taki biały murek wkoło mojego kręgu brzóz.Co o tym myślisz?Jest go jeszcze sporo w ziemi ,bo kiedyś był nim wyłożony placyk przed domkiem na dużej pow.Więc może to i to.
akanta 21:43, 22 lis 2012

dorkow0 napisał(a)
Aniu, M mówi, że Twój ogród to piękne miejsce i stworzone do odpoczynku... Kiedyś, jak zaczynałam z ogrodem, to psioczył, dziś docenia piękno... Tylko muszę się starać, żeby nie wiedział ile to piękno kosztuje... Chociaż, ostatnio, nawet plany robi, ile zainwestować w ogród w zimie... Nie jest źle...
Domku Ci nie będziemy zabierać, na razie trzymamy się za rączki i grzecznie spacerujemy...

Taka cudna z Was para,za rączki mówisz to przyciągaj bliżej siebie i w swoja stronę ster ustaw.!