Joku
17:59, 09 cze 2023

Zbyszku, dziekuję. Moim fotkom zazwyczaj sporo brakuje do ideału, ale coś tam można zobaczyć.
Basiu (jeszcze raz), Bożenko o wieczorniku chyba już wszystko napisałam, wyszedł mi strasznie długi post. Nie wiem komu będzie się chciało to czytać
.
Aniu, susza coraz większa, bez podlewania wszystko już byłoby żółte i zasuszone. Od popołudnia nieco zmienia się niebo, pojawia się więcej chmur, jest nikła nadzieja na burzę.
Moja M. Curie - Skłodowska niestety nie obudziła się po zimie
. Szkoda mi bardzo bo ją lubiłam. Może kupię jeszcze raz i spróbuję ponownie. To już byłaby bodajże 3. próba.
Basiu (jeszcze raz), Bożenko o wieczorniku chyba już wszystko napisałam, wyszedł mi strasznie długi post. Nie wiem komu będzie się chciało to czytać

Aniu, susza coraz większa, bez podlewania wszystko już byłoby żółte i zasuszone. Od popołudnia nieco zmienia się niebo, pojawia się więcej chmur, jest nikła nadzieja na burzę.
Moja M. Curie - Skłodowska niestety nie obudziła się po zimie