Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Kasiek 23:56, 22 sty 2013

Evchen napisał(a)

... dobra dobra Ewuś ... kura musi wystarczyć
]

i tym razem kura ... pamiętałam, że tam były kury ...

Jak musi to musi.. coś ta kura zamyślona taka.. pewnie jabłka szuka

Jej,jak ja lubie kury..nie musza miec jajek Ups-jakkolwiek to brzmi i tak je lubie
Pozdrawiam cieplutko
Milka 09:57, 23 sty 2013

Iza, dziękuję za wspaniałe streszczenie u mnie!...trud iście heroiczny, a wpadając dojrzałam kurę, coś nadal o kurach, obiecuje doczytać!!
Magda70 10:32, 23 sty 2013

Evchen napisał(a)
Tylko wielopoziomowość tu pomoże.... albo kury ze skansenu, bo te jeszcze do muru vel płotu przycisnąć można, może parę z dzióbka puszczą Bo Newtona to raczej nie da nam się namierzyć...

I co? puściły tę parę ? Bo też ciekawa jestem...
Juzia 10:57, 23 sty 2013

No i jest kura!
Gabrysia_ 13:01, 23 sty 2013

No to teraz już jestem na bieżąco...uff...troszke tego było!
Avatarek nawiązuje jak najbardziej do pory roku,tylko jakoś tak zimno mi się zrobiło... bryy
aneta230972 19:38, 23 sty 2013

Musiałam chociaż na momencik.
No i znowu o..................kurach domowych
Jak mnie raz koleżanka od takowych wyzwała to miałam ochotę.........
Ale u mnie przynajmniej pachnie chlebem domowym ( właśnie w piekarniku), ciasto nie sklepowe, obiadki zawsze świeżutkie, zaczęłam się interesowac roślinkami i wogóle nie ma tragedii. A moja kochana koleżanka ze studiów spełnia się zawodowo. Zastanawia mnie tylko jedno. Dlaczego zawsze jak nas odwiedza to cały czas coś zajada. Normalnie pogadać się z nią nie da bo gęba pełna non stop

Konstancjo-Izabelo avatarek super. Aż chciało by się powiedzieć: zimo trwaj!!!

Uciekam do Marzenki. Mam jeszcze tyle zaległości
Milka 18:07, 24 sty 2013

Iza...jaki avatarek!!!
Edi00 20:14, 24 sty 2013

Czytałam i czytałam i chyba całe dwa dni mi zajęło przeglądnięcie Twojego wątku, ale warto było, bo pośmiałam się, pocieszyłam oko pięknym ogrodem, pozazdrościłam troszkę (ale tak zdrowo, bez zawiści:) Twoje ( a w zasadzie Wasze) poczucie humoru mnie rozbraja i nawet w ten zimowy wieczór mam banana na gębie Dziękuję za to i piszcie dziewczyny dalej a ja będe zagladać na poprawę humoru...
Madzenka 20:30, 24 sty 2013

Iza toć my kury ogrodowe a nie domowe!
Konstancja30 21:17, 24 sty 2013

no właśnie a tu trawniczek leciutko przysuszony ... oj ... będzie karna kompania ... ...

przywitam się ... ze wstydem przyznam się do leniwego letargu i niezmiennie bezproduktywnej na wpół horyzontalnej postawy z "siedliskiem" tomów sztuk 2 w dłoni ... oj przeczołgałam się po marzeniach w 3 dni i dwa ww tomy )) ...

zauważyłam, że w każdym siedlisku ... rozlewisku czy innym obłędnie uroczym zakątku na jakimś końcu świata zawsze jest dom z duszą ... gospodarze z fantazją i absolutnie urocza okolica ... a w sąsiedztwie jakiś ekscentryk artysta w fazie twórczej lub nie ale być musi ... teraz wiem, ze Ewa i Ta skazani byli na swój los bo i tandem nie z tej ziemi stanowią i dom maja z historią i strumień płynie pod progiem niemal a za progiem i masyw i kawałek świata do pozazdroszczenia ... ehhhhhhhhh ... ja kcem "dom doktora" ...

teraz dla odmiany literatura cięższa w obyczaju i na ten miód wyleję dziegciu odrobinę i Jo Nesbo zaczynam ... skończy sięsielanka i mrzonki o wzgórzach i strumieniach czy polanach i jeziorkach a zacznie się wala o przetrwanie w świecie zbrodni i geniuszu tyle, że wykorzystanego w zabójczy .. dosłownie zabójczy ... sposób ...

a teraz lecę imprezy w pierwszej kolejności a potem aktualizacja danych ...