Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

anna_studio 14:43, 05 lut 2013

Twój avatarek...idealny do tytułu wątku.......może jeszcze... róża...w zęby ...
muszę jakąś kulkę dla siebie poszukać....wiem...przyprawię sobie skrzydła...będzie pasowało...
Tylko Ty ostatnio w takim tempie zmieniasz te avatarki...że co się ruszę...jestem zaskoczona...
A malwy mają to COŚ...
Konstancja30 18:02, 05 lut 2013

proso rózgowate ... malwy ... zapisane grubym markerem na planszy bo pojawiła się plansza ... i wiosenna energia (która jakoś rano się czai i zupełnie jej w sobie nie odnajduję zwlekając się z łóżka ) ...

inna grupa to paprocie - jestem pod ich wrażeniem na każdym etapie rozwoju smerfastycznie pozwijanych liści - naparstnica ... hosta ... bodziszek ... to baza do miejsc mrocznych ... ocienionych ...

no i to na razie to co wysmarowałam na planszy

Aniu przetegociłam te linki ... konieczna konferencja na skypie ... i kilka planszy do pomazania ))) ... jestes moją mennicą kfiatków ... i spontanicznością w pigułce ...

Irenko od niedzieli jestem w wiośnie ... śnieg mi pada w oczy a widzę tulipany ))) ... zażywam kąpieli w przydrożnych muldach i udaję, że jest ok ... a nie jest bo straciłam ulubione spodnie doprać się nie dały ... ale nic to ... przy okazji straciłam kurtkę i to akurat mnie cieszy )))))))))) ... nawiasem mówiąc ten płaszczyk w różowo-szarą pepitkę to był zjawiskowy !!! ... musze sprawdzić jak się ma angielska ... u Ciebie

Madżenko pod murem "dom rodziców" zachodnie słońce nań pada i zakos południowego będzie romantycznie ... róża ... malwa ... zielone kule (z wrocławskich plantacji ) i trafki ... plus jakoś przemycona lawenda może w obwódce ... nie wiem nawet planszy jeszcze nie pomazałam ... ale tak biało w kierunku fioletu ... i ławka co ją zon ma zrobić ... ławka wydrukowana razy kilka i żon osaczony jak należy ...
ale ja mam drugi mur ... kamienica ... stoi od południa na lewo od tarasu i sięga nieba ... a pod nią cień ... tam ta nostalgiczna akcja ma być ...

a tak w ogóle to siem przywitać wpadłam
Konstancja30 18:04, 05 lut 2013

anna_studio napisał(a)
Twój avatarek...idealny do tytułu wątku.......może jeszcze... róża...w zęby ...
muszę jakąś kulkę dla siebie poszukać....wiem...przyprawię sobie skrzydła...będzie pasowało...
Tylko Ty ostatnio w takim tempie zmieniasz te avatarki...że co się ruszę...jestem zaskoczona...
A malwy mają to COŚ...

Aniu avatarek nie jest TYM awatarkiem ... )) ... tymczasem jednak musi zostać ... róża w zęby no freszcie miałabym na twarzy cuś pięknego )) ...
Madzenka 23:29, 05 lut 2013

Zasypiam... Ale przyszlam Ćie poczytać
Konstancja30 23:38, 05 lut 2013

śpij smacznie ...
Mala_Mi 23:39, 05 lut 2013

Ja też tylko się przyszłam przywitać
Zostawię Ci róże byś miała co włożyć w zęby Pierwsza lepsza z brzegu..ale twoje kolory

Konstancja30 23:41, 05 lut 2013

i jak Cię nie kochać ... no to mam różę
Milka 10:19, 06 lut 2013

i ja też ci różę dołożę...dla ciebie, zawsze warto
ja błądzę w ciemności, cos mi dusza krwawi....

kupiona jako nn, ale spisuje się świetnie i żyje mimo ekstremalnych warunków!
Madzenka 06:53, 07 lut 2013

Buziam
iwonaz 07:54, 07 lut 2013

Konstancja30 napisał(a)
Iwonko kwestie parami bądź solo pozostawiam zainteresowanym ... ja do życia w parze zostałam stworzona ... ... hmmm ... przecież wiemy, że zon czyta to niech siem cieszy ...

no jednak nie wytrzymam ... tak ... obecnie bycie singlem jest na czasie ... to się dzieje ... tylko czy dlatego, że to znak czasu czy znakiem czasu jest wybieranie jednak wygodniejszej drogi ... bo pozbawionej odpowiedzialności za drugiego człowieka ... czy w naszych relacjach opartych na byciu "zzzzz" nie jest najtrudniejsze tzw dotarcie a więc wypracowanie sposobu na życie takiego aby zaistnieć razem ? ... to trudne ... nauczyć się drugiego człowieka i nauczyć go siebie ... być razem zachowując swoją indywidualność

... singiel tego nie robi ... nie musi bo jest wolny ... no własnie ... wolny czy leniwy ... a może w tym pędzącym życiu na uczenie się nie ma czasu ? ... no bo ile my mamy takich tam leniwie kroczących przez życie "rozlewisk" ...

a miałam siem powstrzymać ... chciałam dobrze ... wyszło jak zawsze ...

Post był obroną malw w ogrodzie a nie demonstarcją moich przekonań "politycznych"