Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Pszczelarnia 08:00, 07 lut 2013

Izabello-Konstancjo, poczytałam. Ściskam ciepło. Masz planszę do rysowania ogrodu? Dobry pomysł. Malwy przeżywają niejaki renesans w okolicy barokowych bukszpanów, widzę.
anipla 02:42, 08 lut 2013

I ja różę dla Cię zostawiam
Madzenka 06:17, 08 lut 2013

Przybiegłam Cię obudzić i powiedzieć, że możesz jeszcze pospać, bo wiosny nie ma tylko zima wróciła
Mala_Mi 11:31, 08 lut 2013

Iza rano szoruje do pracy.. nie ma spania I nie ma że boli........
aneta230972 12:05, 08 lut 2013

Przyciągnał mnie Twój nowy avatarek. Fajniusio i cieplusio się zrobiło
Czaruj, czaruj .
A ja taka zabiegana ostatnio i chyba za bardzo skupiona na mojej pustyni
Cegła, malwy i róże kapitalne połączenie. Ależ Ci zazdroszczę tych murków ceglastych z historią już gotową.
Nie po podrobienia i nadrobienia. Ja kompletnie zapomniałam o malwach. Sczególnie te pełne takie są cudne.
Zeta 12:11, 08 lut 2013

Plany wiosenne superaśne a połaczenie malwy z prosem hmmmm niesamowity pomysł chyba bym nie wpadła na to.....malwy kojażą mi się z babcią romantyczne w wiejskim ogrodzie ....a z prosem bardziej nowoczesne wydanie oj malwy a może i ja w tym roku zaszaleje ....widziałam takie piękne białe i pełne podobno niewymagajace....to coś dla mnie laika kfiatowego hahaha
Konstancja30 18:59, 08 lut 2013

jenformuję, ze róży mam pełną paszczę ... i kofam Was za to ... Irenko i Anipla buźka

Irenka tobie nie może dusza krwawić boś Ty uśmiechem ogrodowiska jest ... więc Ty musisz ... musisz się uśmiechać

Pszczółko ... mam planszę ... a nawet kilka bo burza w wyobraźni i marker na jednej nie dały rady ... ale czym to wobec takich nadobnych garden notesów czy herbarskich zapisków z pietyzmem u Ciebie robionych ... ehhh ... nie umywa siem ...
malwy to Anek mi takie pokazał, że jak nie jak tak ... to absolutna konieczność ... no i w towarzystwie traw ... nie prosa jakiegoś i bukszoanu to i malwa o kwiecie róży dostojności nabierze

Madżenko ... no wróciła ... próbuje ... podskakuje ale to jej ostatnie podrygi i niech się cieszy ona i moja piesa nią ... Kila wczoraj zaatakowała bałwana ... bałwan poległ ... ja i Adamo musieliśmy stwora odbudować bo nam trzylatek zagroził dziadkiem (dziadka nie znam ale minę miał ... ów trzylatek groźną to się ostro wzieliśmy do pracy) ... mamy talent ... nie krygując siem ... nasz bałwan ładniejszy był od prototypu ... Kila rano też go unicestwiła ale bez świadków ...

Aniu ... dokładnie jak piszesz ... a boli .... nos boli od smarkania ... zatoki od przelewania ... a ja marzę o normalności to jest o życiu z oddechem i bez chusteczek ...
błagam o skypekonferencję (może w niedzielę) z planszą będę ja i malwy

Konstancja30 19:02, 08 lut 2013

aneta230972 napisał(a)
Przyciągnał mnie Twój nowy avatarek. Fajniusio i cieplusio się zrobiło
Czaruj, czaruj .
A ja taka zabiegana ostatnio i chyba za bardzo skupiona na mojej pustyni
Cegła, malwy i róże kapitalne połączenie. Ależ Ci zazdroszczę tych murków ceglastych z historią już gotową.
Nie po podrobienia i nadrobienia. Ja kompletnie zapomniałam o malwach. Sczególnie te pełne takie są cudne.

w obliczu tego co matka natura robi to siem wyletniłam, żeby nie powiedzieć wygłupiłam )) ...
cegła z rozbiórki własnych reliktów ... nie do podrobienia ... w rzeczy samej ... każdy egzemplarz innego rozmiaru a o prostej to mowy nie ma ...
ta pustynia to już niebawem zacznie być ogrodem ... oj .. . będzie się działo Anetko jak widzę Twój entuzjazm to wiem, ze serial będzie nomalnie
Madzenka 19:03, 08 lut 2013

A gdzie zdjęcie bałwanka?
Konstancja30 19:05, 08 lut 2013

Zeta napisał(a)
Plany wiosenne superaśne a połaczenie malwy z prosem hmmmm niesamowity pomysł chyba bym nie wpadła na to.....malwy kojażą mi się z babcią romantyczne w wiejskim ogrodzie ....a z prosem bardziej nowoczesne wydanie oj malwy a może i ja w tym roku zaszaleje ....widziałam takie piękne białe i pełne podobno niewymagajace....to coś dla mnie laika kfiatowego hahaha

ja mam ochotę na romantycznie ale z pierwiastkiem nowoczesnego ... a to wyzwanie ...