Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Madzenka 19:58, 18 mar 2013

Hibernacja całego forum następuje, rozmrozimy się w piątek ???
Mi nos nie zmarzł ale Tytus odwrócił się na pięcie i zmył się do domu.... Co mu będą łapy marznąć w zimnie jak ciepłe poduchy w domu czekają?
ka1sia 20:02, 18 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Mi nos nie zmarzł ale Tytus odwrócił się na pięcie i zmył się do domu.... Co mu będą łapy marznąć w zimnie jak ciepłe poduchy w domu czekają?

mądry piesek
Konstancja30 21:40, 18 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)

mądre psisko ... zwyczajowe "byle do piatku" nabiera wręcz mistycznej mocy ... a jak mi we piątek wiosny nie bendzie ... grrrrrrrrrrrrr
Konstancja30 21:41, 18 mar 2013

anula_wn napisał(a)
oooo czyli Wy się teraz spotykacie ! na targach a ja u Joasi się wpraszałam, no ale teraz nie dam rady przyjechac.... teściowa mi mówiła, ze targi sa super, więc jedźcie koniecznie !

mus to mus ... nie będziem się bronić ...

Anulka jako tandem niniejszym Ty i Paweł zostajecie pierwszą chyba na ogrodowisku parą obojga grup ... widzisz jak cudnie żon ci się udał ...

Joaska napisał(a)

Myślę że sobota będzie idealna, czekam tylko na ustalenie godziny i jestem gotowa

jak Kasia może w sobotę to padło na sobotę ... ja się dostosuję
ana_art 21:45, 18 mar 2013

oooo jezdeś PLIIIS podpowiedz czym pociągnąć deski na placu zabaw by je wybielić iprzy okazji zabezpieczyć?
Konstancja30 21:50, 18 mar 2013

ana_art napisał(a)
oooo jezdeś PLIIIS podpowiedz czym pociągnąć deski na placu zabaw by je wybielić iprzy okazji zabezpieczyć?

neuron nie wyrabia na zakrętach tak pracuje nad tymi deskami ...

wybielić i zabezpieczyć ... i to powierzchnie placu zabaw ... ja bym użyła oleju wybielającego ... w marketach widziałam taki z serii 3V3 ... ale inne też są ... olej zabezpiecza powierzchnię w najbardziej naturalny i trwały sposób i pozwala na łatwe konserwacje przypominające ... a starzeje się jak wino ... zacnie ...

(oczywiście Tikurilla - nigdy nie wiem jak się to pisze ... i Fluger ... to samo tez mają i pewnie wiele wiele innych) ...
Konstancja30 21:52, 18 mar 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Izabello-Konstancjo, dlaczego jeszcze wiosny nie ma? Czy ma to związek z Twoją lekką nieobecnością na Forum?

cała nadzieja moja w tym, że to nie ma nic a nic ze mną wspólnego ... nie szykujcie tych marchewek ... jestem niewinna ))
Madzenka 21:53, 18 mar 2013

Konstancja30 napisał(a)

neuron nie wyrabia na zakrętach tak pracuje nad tymi deskami ...

wybielić i zabezpieczyć ... i to powierzchnie placu zabaw ... ja bym użyła oleju wybielającego ... w marketach widziałam taki z serii 3V3 ... ale inne też są ... olej zabezpiecza powierzchnię w najbardziej naturalny i trwały sposób i pozwala na łatwe konserwacje przypominające ... a starzeje się jak wino ... zacnie ...

(oczywiście Tikurilla - nigdy nie wiem jak się to pisze ... i Fluger ... to samo tez mają i pewnie wiele wiele innych) ...

Ale lakierem będzi trwale....
Konstancja30 21:58, 18 mar 2013

ale będzie siem łuszczył ... jachty olejem traktują i dają radę więc plac zabaw wytrzyma ... ale ja nie jestem obiektywna ... nie lubię lakieru na drewnie bo mu duszę odbiera ... a olej tylko wydobywa piękno ...
Madzenka 22:01, 18 mar 2013

Konstancja30 napisał(a)
ale będzie siem łuszczył ... jachty olejem traktują i dają radę więc plac zabaw wytrzyma ... ale ja nie jestem obiektywna ... nie lubię lakieru na drewnie bo mu duszę odbiera ... a olej tylko wydobywa piękno ...

To jak ja mam ten lakier z elewacji zedrzeć?