Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Joaska 08:40, 19 mar 2013

ka1sia napisał(a)

Kasia może w sobotę

To cod o godziny to się umówimy bliżej targów ale tak sobie myślę że około 10-11 było by ok, chyba że któraś z Was lubi dłuuuuugo spać
Milka 10:02, 19 mar 2013

Wyczytałam wszystko, marchewki nie chcesz, duszę w drewnie widzisz, jak wygałganiona olejem, a zlot do zdzierania, hym, cięzka praca!
tym środkiem kiedyś z drewnianych okien usuwałam olejne farby i z drzwi też, aby drewno uzyskac i zrobić cudne okna, zajęło mi to tyle czasu, ale zrobiłam! a pote po tej cięzkiej orce sprzedałam mieszkanie i na wieś się przeprowadziłam!
Iza, będę bielic oprócz donic moje dekoracje, opatrzł mi sie kolor, ale co wyjdzie nie wiem!
spotaknie sie szykuje, że udane będzie, to pewne
i gratki juz wstawiam, bo zaraz uciekam od kompa, bo nici z planów będą! a fugi do mycia i odnowy czekają!

JulkAd 12:00, 19 mar 2013

Miłego dnia Iza... ja gratki na 400 już wrzucam, a kfiatucha jak do domu wrócę, bo w pracy okienkuję na razie, a tu kfiatóf brak

edit: obiecany, a właściwie obiecana

Konstancja30 18:56, 19 mar 2013

Joaska napisał(a)

To cod o godziny to się umówimy bliżej targów ale tak sobie myślę że około 10-11 było by ok, chyba że któraś z Was lubi dłuuuuugo spać

Ja mieszkam po drodze ... Nie zaśpię ... Będę na ws wyglądać

Konstancja30 19:02, 19 mar 2013

irena_milek napisał(a)

Takiego okazu to nie miałam ... fliczny kwiat ...

Irenko ja miałam okres bielenia podchodzący pod uzależnienie ... Byłam w stanie wyciapać na biało wszystko co nie zdołało przede mną uciec ... Żon był w panice, że któregoś dnia wstanie biały ...

... I nie żałuję ... ...

Gdy zatęskniłam za kolorem zaistniał w kwiatach na stole ... drobnych dodatkach ... stonowana baza odpowiada mi do dziś ...

Będzie pani zadowolona jak powiedział klasyk w filmie ...
Konstancja30 19:02, 19 mar 2013

Julka ... Buźka
Madzenka 19:33, 19 mar 2013

Konstancja30 napisał(a)

Takiego okazu to nie miałam ... fliczny kwiat ...

Irenko ja miałam okres bielenia podchodzący pod uzależnienie ... Byłam w stanie wyciapać na biało wszystko co nie zdołało przede mną uciec ... Żon był w panice, że któregoś dnia wstanie biały ...

... I nie żałuję ... ...

Gdy zatęskniłam za kolorem zaistniał w kwiatach na stole ... drobnych dodatkach ... stonowana baza odpowiada mi do dziś ...

Będzie pani zadowolona jak powiedział klasyk w filmie ...

Ożesz tylko nie ten tekst!!!
Bielenie i kolor kfiata, mów mi tak dalej
Mala_Mi 21:50, 19 mar 2013

Brakuje 3 postów....... ile mam czekać????? Teraz brakuje tylko dwóch....

Magda70 21:52, 19 mar 2013

Konstancja30 21:52, 19 mar 2013

aż zbladłam ... Anek zabieraj mi tego boćka ... geriatrii siem boćkami nie straszy )))