przeniesiesz ... ... i teren przy ... obok ... czy za nią w mig nabierze takiej zielonej estetyki jak sobie wymyslisz ... oczywiście wszystko jakby "mimo woli" ... nie żeby specjalnie ... tak po Anusiowemu i Kazkowemu ... co mnie irytuje mocno bo jak sobie przypomnę zeszłoroczne przeobrażenie trawnika i "oczka" to zastanawiam się czy ta szklaenka w dżungli nie zniknie ... pomiędzy majem a lipcem ... dla was to epoka
i oczywista oczywistość przez wysoką kapitułę zacnej organizacji nie doceniona zatem kij tam z Noblem i jego świtą grunt, że organizacja ogrodowiskowa doceniła ... dziękować ... dziękować Madżenko
zacytuję bo się Julce należy ...
piątkowa nie pasowała ... reszta się zgadza ... Julka pozdrawiam
widziałam ... ... obraz piękny ... życie z odkopywaniem pewnie bardziej zajmujące niż piękne ale sama wiesz, że flicznie ... inaczej byś tego raju nie zamieszkała ))
Iza, dobrze, że przetrwałaś nie było łatwo, wiem...
skrzyneczki to nadstawki na palety zakupione w skupie palet na terenie Elektrociepłowni, wjazd od ulicy Łódzkiej, nie da się nie zauważyć, tam jest taki duży napis: PALETY i za całe 2 dyszki za sztukę
Iza przybiegłam od razu od Marzenki , bo mnie poinstruowała że u ciebie instruktarz bielenia doniczek . ale powiedz mi jak ja ten instruktarz mam znaleźć jak tu taki tłok że nijak się odnaleźć nie mogę .
buziaczki posyłam