Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

gusiarz 20:32, 19 cze 2013

Izuś - Buźkam - lawentka wymiata
admete 21:26, 19 cze 2013

Przywitać się przyszłam

Jestem na samym początku wątku, czytam oglądam i się ZACHWYCAM .
Jeszcze troszkę pochodzę po tym co było rok temu i poszukam aktualnych zdjęć - bo strasznie jestem ciekawa jak to teraz u ciebie wygląda

Piękne aranżacje robisz, ceglana ściana jest niesamowita - a to tylko dzięki Tobie......no i masz dar opisywania, fantastycznie się Ciebie czyta ......zginę chyba w tej przeszłości

Poprawiłam sobie humor Twoimi pięknymi zdjęciami po wczorajszym bombardowaniu u mnie

Pozdrowionka zostawiam
Aga
Konstancja30 22:32, 19 cze 2013

andzia1606 napisał(a)
Witam, kiedyś już u Ciebie oglądałam, ale nie zostawiłam śladu. Teraz to robię. Pozdrowienia

witaj ... świetnie, ze jest nas coraz więcej ... końskie całkiem całkiem bliziutko ...
Konstancja30 22:33, 19 cze 2013

JulkAd napisał(a)

Marzenko, no w dziurze, przecież pisałam, że w casto u mnie vertigo nie było, a tam może i dolomit był, ale wtedy go nie szukałam....

Jula dziura nie dziura a deska z serami plus winogronko jest więc i dolomit się znajdzie
Konstancja30 22:35, 19 cze 2013

gusiarz napisał(a)
Izuś - Buźkam - lawentka wymiata

lawentka ? ... po tym co zobaczyłam u Ciebie to czujem siem wymieciona ... ale ddziękuję ... wirus różany bardzo mi się podoba ... kjuby też ... że o bukach vel grabach bo strasznie mi się mylą nie wspomnę )))
Konstancja30 22:45, 19 cze 2013

admete napisał(a)
Przywitać się przyszłam

Jestem na samym początku wątku, czytam oglądam i się ZACHWYCAM .
Jeszcze troszkę pochodzę po tym co było rok temu i poszukam aktualnych zdjęć - bo strasznie jestem ciekawa jak to teraz u ciebie wygląda

Piękne aranżacje robisz, ceglana ściana jest niesamowita - a to tylko dzięki Tobie......no i masz dar opisywania, fantastycznie się Ciebie czyta ......zginę chyba w tej przeszłości

Poprawiłam sobie humor Twoimi pięknymi zdjęciami po wczorajszym bombardowaniu u mnie

Pozdrowionka zostawiam
Aga

Aga pamiętam nick jeszcze z muratora ... witaj

grad był i u mnie ... trwało to chwilę za to intensywnie ... na szczęście bez strat ... myślę, że to był ogonek czegoś co u Was trafiło środkiem ...

mojego ogrodu jeszcze nie ma ... realizuje się powoli za to inspiracje to moje życie estetyczne ...
cegła zyskała w moich oczach gdy poznałam angielskie ogrody ... patrzę ... uczę się ... podziwiam ... i wklejam na swą wielką tablicę chciejstw ... z tego powoli wynurza się na rabatach to czego pragnę ... ale to początek drogi ...
na wątku tak do 3 setki się mnie czyta ... i wybacza, ze nie mam ogrodu za co jestem właścicielkom pięknych ogrodów bardzo wdzięczna ... to dało pałera do tworzenia ... nawet żon się zainfekował o dwóch sąsiadkach nie wspomnę

pozdrawiam Aga ...
ka1sia 22:54, 19 cze 2013

Iza, czytam, że toczysz nierówną walkę z komarami ja też.... tak się nie da żyć to jest jakaś inwazja!
Konstancja30 23:11, 19 cze 2013

Kasiu one są wszędzie ... a ja ponieważ bejcuje dechy wyglądam jak jeden wielki bąbel ... na moje cudownie teraz wyglądające naparstnice patrzę przez szybę ... podlewając sama tonę bo macham konewką opędzając się od krwiopijców ... to trzeba skończyć ...

w Komorowie też są to tak na wszelki wypadek żebyśmy w sobotę nie czuły się opuszczone ...
ka1sia 23:14, 19 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)
Kasiu one są wszędzie ... a ja ponieważ bejcuje dechy wyglądam jak jeden wielki bąbel ... na moje cudownie teraz wyglądające naparstnice patrzę przez szybę ... podlewając sama tonę bo macham konewką opędzając się od krwiopijców ... to trzeba skończyć ...

w Komorowie też są to tak na wszelki wypadek żebyśmy w sobotę nie czuły się opuszczone ...

...czyli od nich nie ma ucieczki?
wczoraj mi sąsiadka mowila, że jakiś skuteczny repelent można kupić w sklepie wędkarskim, niestety nie pamiętala nazwy, znala tylko cenę 40zł
JulkAd 23:32, 19 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)

Jula dziura nie dziura a deska z serami plus winogronko jest więc i dolomit się znajdzie

Iza bo winogrona i sery, tudzież dobre winko to jednak w spożywczym markecie wolę zakupić....takich u nas nie brakuje....no niestety dolomitu w takowym sklepie ni ma