Jestem na samym początku wątku, czytam oglądam i się ZACHWYCAM .
Jeszcze troszkę pochodzę po tym co było rok temu i poszukam aktualnych zdjęć - bo strasznie jestem ciekawa jak to teraz u ciebie wygląda
Piękne aranżacje robisz, ceglana ściana jest niesamowita - a to tylko dzięki Tobie......no i masz dar opisywania, fantastycznie się Ciebie czyta ......zginę chyba w tej przeszłości
Poprawiłam sobie humor Twoimi pięknymi zdjęciami po wczorajszym bombardowaniu u mnie
lawentka ? ... po tym co zobaczyłam u Ciebie to czujem siem wymieciona ... ale ddziękuję ... wirus różany bardzo mi się podoba ... kjuby też ... że o bukach vel grabach bo strasznie mi się mylą nie wspomnę )))
grad był i u mnie ... trwało to chwilę za to intensywnie ... na szczęście bez strat ... myślę, że to był ogonek czegoś co u Was trafiło środkiem ...
mojego ogrodu jeszcze nie ma ... realizuje się powoli za to inspiracje to moje życie estetyczne ...
cegła zyskała w moich oczach gdy poznałam angielskie ogrody ... patrzę ... uczę się ... podziwiam ... i wklejam na swą wielką tablicę chciejstw ... z tego powoli wynurza się na rabatach to czego pragnę ... ale to początek drogi ...
na wątku tak do 3 setki się mnie czyta ... i wybacza, ze nie mam ogrodu za co jestem właścicielkom pięknych ogrodów bardzo wdzięczna ... to dało pałera do tworzenia ... nawet żon się zainfekował o dwóch sąsiadkach nie wspomnę
Kasiu one są wszędzie ... a ja ponieważ bejcuje dechy wyglądam jak jeden wielki bąbel ... na moje cudownie teraz wyglądające naparstnice patrzę przez szybę ... podlewając sama tonę bo macham konewką opędzając się od krwiopijców ... to trzeba skończyć ...
w Komorowie też są to tak na wszelki wypadek żebyśmy w sobotę nie czuły się opuszczone ...
...czyli od nich nie ma ucieczki?
wczoraj mi sąsiadka mowila, że jakiś skuteczny repelent można kupić w sklepie wędkarskim, niestety nie pamiętala nazwy, znala tylko cenę 40zł
Iza bo winogrona i sery, tudzież dobre winko to jednak w spożywczym markecie wolę zakupić....takich u nas nie brakuje....no niestety dolomitu w takowym sklepie ni ma