umiesz no właśnie umiesz ... i jesteście niesamowitą parą ... uwielbienie w takim razem mamy z obu stron ...
coś trzeba z tą aktywnością fizyczną wymyślić ... no mamy tyle lata przed sobą ))))
teraz to ja mam czerwone policzki ... Moniko jeżeli tylko będę w pobliżu to nie ma siły ... chętnie zobaczę ten piękny ... elegancki ogród ... wiesz on jest dla mnie jak projekty Coco Chanel ... mniej znaczy więcej ...
... poznałam osobiście !!! ... no brawo ... tylko kiedy ... ja tam byłam jak na haju serio bo patrzę na zdjęcia i nie pamiętam kiedy to było ... nie bawimy siem tak ... szybciutko mi poproszę buźkę wkleić bo ja siem załamie ... pliz
Adamo wie, ze będzie się musiał ze swej lubieżnie nieskromnej spontaniczności tłumaczyć ... nawet jak siostra to Anno przetrzep skórę ... dla zdrowotności ))))))))))))))) ... on Ciem traktuje bardzo poważnie ... ja też ... a kiedy mam książkę napisać jak kocham siedzieć na forum i Was czytac ... chyba, ze admin mi pójdzie na rękę ... wydrukujemy cały mój bełkot i wydamy ... przypadkiem będzie i o ogrodach )))))
a tak serio ... brakowało nam Ciebie ...
Komorów przetrwał i to była jego szansa ale nam brakowało ... tak się teraz zastanawiam czy w sytuacji gdy dojdzie do spotkania Kasi - Bociek i Anny Asc ten skrawek ziemi, na którym do tego dojdzie ... czy on ma szansę ???