Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 17:22, 24 cze 2013

ka1sia napisał(a)
A ja nie umiem tak pięknie napisać więc będę Cię czytać... i czytać ...i czytać, tylko najpierw jeszcze powiem, że Was uwielbiam dziękuję za to, że jesteście i proszę o jeszcze
Izuś, Adamo buziaki dla Was...dużo buziaków!

umiesz no właśnie umiesz ... i jesteście niesamowitą parą ... uwielbienie w takim razem mamy z obu stron ...
coś trzeba z tą aktywnością fizyczną wymyślić ... no mamy tyle lata przed sobą ))))
Konstancja30 17:38, 24 cze 2013

kwiatholandii napisał(a)
Iza mogłabym Cię słuchać całymi dniami. Masz ogromną wewnętrzną siłę, (taki magnesik ) i mozna Cię sluchać i człowiek staje się taki spokojny i zauważa to wszystko wokół, co przed nosem ucieka. Musisz napisać ksiązkę !!!!, nawet o ogrodach. Bedzie poczytna zaręczam
ps. Jeżeli będziecie w okolicy, serdecznie zapraszam

teraz to ja mam czerwone policzki ... Moniko jeżeli tylko będę w pobliżu to nie ma siły ... chętnie zobaczę ten piękny ... elegancki ogród ... wiesz on jest dla mnie jak projekty Coco Chanel ... mniej znaczy więcej ...
Konstancja30 17:40, 24 cze 2013

Margarete napisał(a)
Konstancjo - super że miałysmy okazje poznac sie osobiście. Szkoda że nie było czasu na dłuższą rozmowe. Zrywam boki czytając twoje wpisy, Lubiłam cie zanim cie poznałam osobiscie a teraz wiem dlaczego, jestes szlenie miłą i świtną dziewczyną.

... poznałam osobiście !!! ... no brawo ... tylko kiedy ... ja tam byłam jak na haju serio bo patrzę na zdjęcia i nie pamiętam kiedy to było ... nie bawimy siem tak ... szybciutko mi poproszę buźkę wkleić bo ja siem załamie ... pliz
Konstancja30 17:41, 24 cze 2013

Borbetka napisał(a)
Znakomita relacja, jakbym była "tam" fizycznie. Konstancjo, pięknie dziękujemy i czekamy na więcej Twojej twórczości.

tia ... a ja czekam na osobiście ...
Konstancja30 17:45, 24 cze 2013

asc napisał(a)
Nie było mnie..... buuuuuuu
Adamo powodzenie miał i zasłużenie.....
Nigdzie więcej nie zaglądam, bo nie mam czasu, ale relację ze spotkania wiedziałam, że najlepiej u Ciebie poczytać i pooglądać ...

Widzisz... ksiażka .... nie tylko ja tak twierdzę .... Mnie można nie traktować poważnie, ale ...

I Bociek wygląda jak nie Bociek

I uciekam.. dzięki za relacje.. jak wpadnie w stare tory żywota to Cię dopadnę na telefoniczna relację

Adamo wie, ze będzie się musiał ze swej lubieżnie nieskromnej spontaniczności tłumaczyć ... nawet jak siostra to Anno przetrzep skórę ... dla zdrowotności ))))))))))))))) ... on Ciem traktuje bardzo poważnie ... ja też ... a kiedy mam książkę napisać jak kocham siedzieć na forum i Was czytac ... chyba, ze admin mi pójdzie na rękę ... wydrukujemy cały mój bełkot i wydamy ... przypadkiem będzie i o ogrodach )))))
a tak serio ... brakowało nam Ciebie ...

Komorów przetrwał i to była jego szansa ale nam brakowało ... tak się teraz zastanawiam czy w sytuacji gdy dojdzie do spotkania Kasi - Bociek i Anny Asc ten skrawek ziemi, na którym do tego dojdzie ... czy on ma szansę ???
Mala_Mi 17:48, 24 cze 2013

Bociuś coraz bardziej mnie intryguje.... czego ja nie zniszczę, bo nie sięgnę to mnie Bociuś podsadzi
Mala_Mi 17:48, 24 cze 2013

Acha i fajnie, żeś się z Kasią zgrała... bo Kasia to numer 1
Joaska 19:08, 24 cze 2013

Iza avatarek idealny świetna z Was para uzupełniacie się idealnie!
Konstancja30 20:28, 24 cze 2013

zakwitła lilia ... przepięknie zakwitła ... u mnie jedna ... jak ktoś chce kępę to u Ani ... a i u Irenki ... białostockie lilie mamy Ani ...

Konstancja30 20:37, 24 cze 2013

lawenda wyrosła jak szalona ale fairy upominają się o swoje ... paków mają bardzo dużo ... słaby aparat, słabo widać ...

to viva ... świetnie tworzy łan ... tło ... pojedyncze źdźbła dają delikatną mgiełkę ...

a tu inna odmiana ... zupełnie inaczej rośnie ... pokrój bardziej zwarty ... niższa ... kwiat wyrazisty ...

ten rodzaj może stanowić nasadzenie na rabacie dla samego uroczego kwiatu ...