Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 20:43, 24 cze 2013

za lawendą moje dechy na taras ... każda do heblowania ( w teorii wyheblowane w praktyce do poprawienia ) ... bejcowania i olejowania ...

oooo ... tylko tyle ... ... a tu próbka bejcowana ...

bejca jest taka jak chciałam ... chciałam to czas przeszły ... faktycznie chodziło mi o zimny odcień brązu ... patrzyłam sobie dziś i doszłam do wniosku, że teraz chodzi mi o to aby w tym zimnym brązie były miodowe refleksy ... czeba kupić pojemniczek refleksów ))))
Madzenka 20:50, 24 cze 2013

Iza jestem daaaaaleko, wygrzewam w słoneczku moje kości.... I myślalam, że juz zapomnialam ten sobotni nastrój... Wrócił ze łzą w oku. Ja nie potrafię tak pisać jak Ty, uchwycić chwilę słowami... Napiszę tylko, że czułam jakbym Ciebie i Adamo znała od podstawówki, gdybym była mężczyzną zakochalabym się w Kwiatku Holandi (a i tak sie zakochałam mimo żem płcii przeciwnej).... Bez grupy wrocławskiej nie mogę zyć.... A Bociek ... Hm to tajemnica.... pojawia się i znika a my ją jeszcze bardziej kofamy A gdyby była Ania Asc.... To chyba bym sie rozplalakała.... bogdzia rozbroiła mnie żartem a Danusia... Ah to niedościgniony wzór do nasladowania...

Mi siem to całe forum podobywuje

Buziam, sciskam, tuliskam i widzimy się u Alinki?
Gabrysia_ 21:34, 24 cze 2013

Lawenda...piękna!
...desek zazdraszczam,nawet tylko leżących i czekających!
Spotkanie sobotnie na każdym prawie wątku,więc czuję jakbym była tam z wami
U mnie właśnie leje...bee!
JulkAd 21:37, 24 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)
lawenda wyrosła jak szalona ale fairy upominają się o swoje ... paków mają bardzo dużo ... słaby aparat, słabo widać ...

to viva ... świetnie tworzy łan ... tło ... pojedyncze źdźbła dają delikatną mgiełkę ...

a tu inna odmiana ... zupełnie inaczej rośnie ... pokrój bardziej zwarty ... niższa ... kwiat wyrazisty ...

ten rodzaj może stanowić nasadzenie na rabacie dla samego uroczego kwiatu ...

a u mnie tych zdjęć nie widać, nie wiem dlaczego?
Matka 21:39, 24 cze 2013

Przyszłam sobie lawendu pooglądać-rzeczywiście fajna odmianai na dechy popatrzećjak mi się marzy taras z desek, ale M'nie bo się będzie brudził' co za zrzęda

witaj Konstancjo po dłuższej nieobecności
Mala_Mi 22:00, 24 cze 2013

Czytam Mamie teraz Twój wpis
Obiecała, że jak przekwitną to ci da ich dużo Ambasadorko białostockich lilii Mówi, że ma ich ponad 100
JulkAd 22:49, 24 cze 2013

Foty zaległe zobaczyłam....dopiero na telefonie. Ja takom lawendem kcem....tom zwartom
ka1sia 23:04, 24 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)

umiesz no właśnie umiesz ... i jesteście niesamowitą parą ... uwielbienie w takim razem mamy z obu stron ...
coś trzeba z tą aktywnością fizyczną wymyślić ... no mamy tyle lata przed sobą ))))

coś czuję, że to będzie piękne lato...
alinak 23:16, 24 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Iza jestem daaaaaleko, wygrzewam w słoneczku moje kości.... I myślalam, że juz zapomnialam ten sobotni nastrój... Wrócił ze łzą w oku. Ja nie potrafię tak pisać jak Ty, uchwycić chwilę słowami... Napiszę tylko, że czułam jakbym Ciebie i Adamo znała od podstawówki, gdybym była mężczyzną zakochalabym się w Kwiatku Holandi (a i tak sie zakochałam mimo żem płcii przeciwnej).... Bez grupy wrocławskiej nie mogę zyć.... A Bociek ... Hm to tajemnica.... pojawia się i znika a my ją jeszcze bardziej kofamy A gdyby była Ania Asc.... To chyba bym sie rozplalakała.... bogdzia rozbroiła mnie żartem a Danusia... Ah to niedościgniony wzór do nasladowania...

Mi siem to całe forum podobywuje

Buziam, sciskam, tuliskam i widzimy się u Alinki?

napisze tylko LUBIĘ TO

lawenda zjawiskowa , a ty na fotach ...rozmarzona stokrotka ..śliczna stokrotka .

polichlorek 07:09, 25 cze 2013

wpadam na chwilę podziwiać lawendę - PIĘKNA!!
zostawiam pozdrówka

P.S. co my byśmy robiły dziewczyny o 7:00 rano gdyby nie ogrodowisko??