Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

monitka 21:43, 07 paź 2013

Ja bym przeżyła ale co to za życie by było no i czasu na Ogrodowisko by nie starczyło
Konstancja30 22:21, 07 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)

Ja bez obu sprzętów bym nie przeżyla....

ja nie fiem właśnie czy bym przeżyła ? ... ale chyba nie bo w odosobnieniu musiałabym żyć ... taka brudna ))) ...

macałam już ją ... tę moją pralkę ... już ja lubię ...

taras zaolejowany ...

teraz ma sie zrobić rabata na dachu garażu ... i ziemia ma przyjechać ... musi być dobra bo ona z Marsa chyba jedzie ...

no i trawa ... i nie wiem czy jeszcze gdzies jakieś kulki kupię ... ale jak nie to na wiosnę plantacja
Evchen 16:07, 09 paź 2013

Nie wiem o co chodzi z tymi wyborami... ale zostawiam palucha, że byłam.
Konstancja30 20:42, 11 paź 2013

16 ton ... ziemi ... zaistniało w postaci hałdy na areale ...

śmierdzi jak 100 ton ... ale sobie tłumaczę, ze to dobrze ))))) ... jutro przesiewanie ... taczki ... walcowanie ... podobno ostatni piękny weekend ... kroi się pracowicie ...
makkasia 21:02, 11 paź 2013

Oj pracowicie, u mnie też ...a dlaczego śmierdzi ???
PODOBNO nie podoba mi się tak ma być przynajmniej do hmmm polowy listopada!!! a pralka musowo być musi !
macham
Madzenka 09:10, 12 paź 2013

Iza ja już nie wytrzymam z ciekawości!!!
Konstancja30 10:38, 12 paź 2013

makkasia napisał(a)
Oj pracowicie, u mnie też ...a dlaczego śmierdzi ???
PODOBNO nie podoba mi się tak ma być przynajmniej do hmmm polowy listopada!!! a pralka musowo być musi !
macham

PODOBNO ... mi się też nie podobywuje ... mam nadzieję na jakiś jeszcze czas względnego ciepła ... tylko wciąż się miotam czy nadzieja to wystarczająco dużo aby wkroczyć z brzozami ... i bukszpanami ... ehhhhhh to ogrodniczkowanie ...
Konstancja30 10:48, 12 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)
Iza ja już nie wytrzymam z ciekawości!!!

Madżen ... nie będzie nic ciekawego ... nawozimy teren ... wcześniej musimy wysadzić co mamy ... zrobić szkielet tego co chcemy ... wsadzić w jakimś wykoncypowanym przeze mnie układzie to co jest ... i zacząć przygodę z trawnikiem ... bez względu na podobno ...

brzozy i bukszpany mnie do szaleństwa doprowadzą bo nie wiem jak PODOBNO będzie miało fantazję zaistnieć aa bojam się je straacić zanim zacznę je mieć ...

chciałabym być epokę zieloną do przodu ..
Konstancja30 10:49, 12 paź 2013

Evchen napisał(a)
Nie wiem o co chodzi z tymi wyborami... ale zostawiam palucha, że byłam.

zauwazyłam, że mi tu ktoś paluchy poodciskał ... pozdrawiam
Konstancja30 11:04, 12 paź 2013

no i muszę siem pożalić ...

ja mam absolutny niefart jeżeli chodzi o przesyłki ... nie wiem co jest z nami nie tak i jak to odczarować ale ...

wczoraj o godzinie 10 rano żon dostał telefon, że pralka jest w mieście i jedzie do nas !!! ... dojedzie o 15.30 ... więc pełna mobilizacja bo pralka jedzie (że o sokowirówce nie wspomnę) ... trochę mnie zastanowiło czemu od 10 do 15 bo w tym mieście nie ma taaaakich odległości ale co tam ...
godzina 17 ... nie panikuje ... nie ... luzik ... czekam ... żon czeka ... pół ulicy czeka bo wnieść czeba ... prawda ...

w niejakim powiewie obornika znad hałdy ziemi sobie tak fszyscy czekamy ... dzwoni pan ... od pralki (że o sokowirówce nie wspomnę ) ... będzie za godzinę ...

czekamy ... bezczynnnie czekamy jak na międzynarodową delegację ... piesa tylko przytomnie gmera w ziemi co od niej tym odorkiem wieje ... piesa jest umorusana ... my znużeni ...

Nieletnia, która dokonując profanacji nie czekała !!! zdążyła wrócić ... opróżnić lodówkę i zupełnie od niechcenia niechcący zadała pytanie "no to gdzie ta pralka (o sokowirówce nawet nie wspomniała !!! ) ...

podejrzeliśmy internet ... ha ... nasza pralka (i wiemy co ) wróciła na magazyn ... o 18 !!! ... ot tak ... wróciła a my na nią czekaliśmy ... bo pan nie miał widać na rozpisce aby zadzwonić, że miasto Kielce większe od jego wyobrażenia i do nas nie dojedzie ...

a my tak na nią czekaliśmy ... ... tak to tłumy na idoli czekają ... i co ... foch ...