Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Diana 22:32, 27 cze 2012

zazdraszczam kwitnącej juki jak ja bym chciała żeby moja kwiecie wydała..........a tu nic będę czekała do przyszłego roku
Konstancja30 22:37, 27 cze 2012

anna_studio napisał(a)
O......jakie piękne foty postrzelałaś !
Kolorystyka.......pięknie stonowana....

och jooooooooo ... jakby powiedział krecik ... ... Aniu usłyszeć to od miszcza to jest coś ... dziękuje jak nie wiem co
Konstancja30 22:40, 27 cze 2012

Lena napisał(a)
"pachruszcze" wymiękłam....określenie iście nie z tej ziemi
Konstancjo,zdjęcia magiczne - Ty to potrafisz czarować-pięknie jest!

mi łapka zadrżała ale dzielnie za Boćkiem to pachruszcze zacytowałam bo nie wiem jak Danusia to namierzy ... czy konsekwencji nie będzie jakieś karne pielonko jak nic ... ale jakby co to nie ja ...

Leno oj czarować kadrami to jest łatwo ... szczegóły są piękne nawet na ugorze ...
Konstancja30 22:41, 27 cze 2012

Diana napisał(a)
zazdraszczam kwitnącej juki jak ja bym chciała żeby moja kwiecie wydała..........a tu nic będę czekała do przyszłego roku

Diano czekaj cierpliwie ... ja w zasadzie już pogodziłam się z tym, że mam ją dla liści a tu masz .. taka niespodzianka
Sebek 22:59, 27 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)

Iza, te dylematy... Co wybrac, jak zyc?

Ale tak swoja droga to balamucisz, balamucisz a niezle kwiatki posiadasz, . Tojesc kwitnie w jakim kolorze, ze spytam?

No i jak pachruszcze sie miewa??? Te w ilosci szt. 13

bycie ogrodowiczanką zobowiązuje ... więc mam już 13 pachruszcza jak to uprzejmie bukszpaniki określiłaś ... czekają jeszcze bo małż weranduje siem jak wiemy )) ... mam ostróżkę - nie jest to pełny kwiat ale w cudnym wybarwieniu jak widać powyżej ... nie wiem czy ona letnia czy wieloletnia to się okaże a może ktoś wie ? ... no i mam plantacje kann ... przypadkiem - nie żeby specjalnie - koleżanka mi dała kłącza i jakimś cudem nie udało mi się ich zniszczyć ... no i mam do nich cynie ... ba jukę mam nawet kwitnącą ... a tojeść to dar Ani naszej kochanej i będzie biała ... cudnie biała a za nią naparstnice w paprociach - już rosną ............ i paprocie i naparstnice ... no prawie ogródek mi się robi ... jak będzie tak jak ma być (juz niebawem ) to bedą szersze kadry ...

no a tato mój do nieba sięga .... moja mama taka tęga ... moja siostra taka mała ))) ... a ja jestem ....

pomijam próbę wejścia w wyższą emocjonalną i życiową paranoję, którą mi Bociek próbował zaszczepić słowami filozofa "jak żyć " ... bo zupełnie nie wiem ...

Ach te Twoje posty - nie mogę przestać ich czytać - wiem, że to nie normalne, ale na szczęście osamotniony w tym nie jestem, bo u Marzenki był kącik zwierzeń na Twój temat - oczywiście bardzo pozytywny! No i pachruszcze - gdy pierwszy raz je Justyna napisała tak mi się udzieliło, że codziennie tak określam mój ogród
Madzenka 23:35, 27 cze 2012

bociek napisał(a)

Ale tak swoja droga to balamucisz, balamucisz a niezle kwiatki posiadasz, . Tojesc kwitnie w jakim kolorze, ze spytam?

Uwielbiam te Wasze Boćkowo-Konstancjowe dywagacje na temat......
Madzenka 23:37, 27 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)

bycie ogrodowiczanką zobowiązuje ... więc mam już 13 pachruszcza jak to uprzejmie bukszpaniki określiłaś ... czekają jeszcze bo małż weranduje siem jak wiemy )) ... mam ostróżkę - nie jest to pełny kwiat ale w cudnym wybarwieniu jak widać powyżej ... nie wiem czy ona letnia czy wieloletnia to się okaże a może ktoś wie ? ... no i mam plantacje kann ... przypadkiem - nie żeby specjalnie - koleżanka mi dała kłącza i jakimś cudem nie udało mi się ich zniszczyć ... no i mam do nich cynie ... ba jukę mam nawet kwitnącą ... a tojeść to dar Ani naszej kochanej i będzie biała ... cudnie biała a za nią naparstnice w paprociach - już rosną ............ i paprocie i naparstnice ... no prawie ogródek mi się robi ... jak będzie tak jak ma być (juz niebawem ) to bedą szersze kadry ...

no a tato mój do nieba sięga .... moja mama taka tęga ... moja siostra taka mała ))) ... a ja jestem ....

pomijam próbę wejścia w wyższą emocjonalną i życiową paranoję, którą mi Bociek próbował zaszczepić słowami filozofa "jak żyć " ... bo zupełnie nie wiem ...

Eeee toć to już ogród cały Kfietki zatem pokazuj i na Twoje pachruszcze z utęsknieniem czekam
Lena 23:40, 27 cze 2012

I ja
Czytam,często milczę bo gdzież tu w szeregi stawać z "krasomówczyniami"
Milka 12:28, 28 cze 2012

Cudowne!!! ...teksty też.

Milka 12:29, 28 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Uwielbiam te Wasze Boćkowo-Konstancjowe dywagacje na temat......

jak fajnie, że takie dziewczyny mamy, też je wielbię: