Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 22:40, 25 cze 2012

Danusza napisał(a)
TERAZ SIE PRZYWITAM POCHWALE LITERATURA PIERWSZA KLASA!
nie pogniewasz sie jak ci przedstawie mojego Fraca ?zamiast kfiatka

i w zabawie ja grabiłam a on szalał

lektura u ciebie przednia usmiełam się bosko! a Chmielewska znam całą i tez zaczynałam od Romansu..."

Danusza wilczek zamiast kfiatka ... super ... jest śliczny ... tak jak i Twój ogromny ogród ... jeszcze nic tam nie napisałam bo poznaję go powoli ... czas mi jakoś przecieka między paluszkami ... wybacz

a to koleżanka Kila ... no musi się przywitać

w tle moja bazylia ... wyszła ...

Konstancja30 22:46, 25 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)
To ja może odpuszczę te puszki aby Cię z rodziny nie wypisali

mam dom od 7 lat ... 3 razy w nim już malowałam ... nie wiedzą co na stole dekoracją a co do zjedzenia i czego nie można zniszczyć ... na grila przynoszę serwetki w kolorze oprócz kiełbasy !!! ... i nie pozwalam zdjąć ze stołu kwiatów ... wariatka no nie )) ...

będę drążyć ... na tarasie mam płytki ... tymczasem ... będzie drewno ... kiedyś mu się znudzi i pęknie ... nawet z litości ... dla biednego brata )))
Konstancja30 22:51, 25 cze 2012

z wczoraj ...

Milka 22:54, 25 cze 2012

super ujęcia, a Kila to chyba wie, że kwiatka i innych zdobności ruszać nie należy
Konstancja30 23:00, 25 cze 2012

irena_milek napisał(a)
dobrze Marzenka mówi i cieszę się, ze powoli twoja weranda nabiera ostatecznych kształtów

Irenko nie mówimy na razie o barierce ... uśmiechamy się do powoli ... a kształty to mam ja a to lato ... )) i trzeba je zmienić ... a tu tyle pyszności ... wodzi na pokuszenie ...

wykopy pod nowe rabaty

Konstancja30 23:04, 25 cze 2012

tojeść zaczyna szaleć ... tawułki rzucają kolor ...
Milka 23:04, 25 cze 2012

ale dorodne te twoje kanny, tfu, tfu, coby nie zapeszyć i jakiś bielony mur widzę i tarasowy skalniak
Konstancja30 23:06, 25 cze 2012

irena_milek napisał(a)
super ujęcia, a Kila to chyba wie, że kwiatka i innych zdobności ruszać nie należy

wie ... jak nas widzi ... wraz ze wzrostem odległości od naszej czujności wzrasta jej ignorancja ... wow ... chyba matematyką zabłysłam

Konstancja30 23:10, 25 cze 2012

irena_milek napisał(a)
ale dorodne te twoje kanny, tfu, tfu, coby nie zapeszyć i jakiś bielony mur widzę i tarasowy skalniak

prawie skalniak ... rabaty w akcie tworzenia ... tylko kanny nic sobie z tego nie robią i rosną ... największa sięga Adamowi ponad kolana ... nie kwitną ... hmmm ... jak się sprawią ... wyślę Ci ... jesienią w torfie ...
Mala_Mi 23:31, 25 cze 2012

Moja kana nie większa...zakwitnie.....