Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Pszczelarnia 05:20, 27 cze 2012

Tikurilla, norweski Jotun, co tu się dzieje? I dąb bielony? Deski są fajne, zwłaszcza jak ktoś lubi na bosaka biegać (ja lubię ale nie mam, więc hasam po kamieniach).
Milka 16:53, 27 cze 2012

A kamieni u Pszczółki dostatek, zwłaszcza jeden mnie zauroczył, kamienny, cieplutki szezlong
bociek 18:42, 27 cze 2012

Iza, te dylematy... Co wybrac, jak zyc?

Ale tak swoja droga to balamucisz, balamucisz a niezle kwiatki posiadasz, . Tojesc kwitnie w jakim kolorze, ze spytam?

No i jak pachruszcze sie miewa??? Te w ilosci szt. 13
andziulka 18:57, 27 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
z wczoraj ...

Przepiękna juka i nizwykły kolor pelargonii
Konstancja30 22:09, 27 cze 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Tikurilla, norweski Jotun, co tu się dzieje? I dąb bielony? Deski są fajne, zwłaszcza jak ktoś lubi na bosaka biegać (ja lubię ale nie mam, więc hasam po kamieniach).

weranda Ewuniu się buduje ... wymarzona i choć początki wyglądały żałośnie i zagadkowo - co miało tę fajną stronę, że życie towarzyskie ulicy zaistniało i to NA NASZYM PŁOCIE )) ... (co akurat mi się podobało w przeciwieństwie do zaistniałego onegdaj na płocie też dywanu sąsiada ) ... dziś są wykończone schodki i połowa podestu i tak to jest to na czekałam ... więc cieszę się jak głupia ... choć wiem, że barierki na razie nie będzie ... ale nic to ))) ... a dla Ciebie kilka kwiatuszków ... bo coś smutna chyba byłaś rano ... cieplutko pozdrawiam ...

Konstancja30 22:10, 27 cze 2012

irena_milek napisał(a)
A kamieni u Pszczółki dostatek, zwłaszcza jeden mnie zauroczył, kamienny, cieplutki szezlong

takkk ... a na kamiennym szezlongu zauroczyłaś nas Ty )) ...
Konstancja30 22:20, 27 cze 2012

bociek napisał(a)
Iza, te dylematy... Co wybrac, jak zyc?

Ale tak swoja droga to balamucisz, balamucisz a niezle kwiatki posiadasz, . Tojesc kwitnie w jakim kolorze, ze spytam?

No i jak pachruszcze sie miewa??? Te w ilosci szt. 13

bycie ogrodowiczanką zobowiązuje ... więc mam już 13 pachruszcza jak to uprzejmie bukszpaniki określiłaś ... czekają jeszcze bo małż weranduje siem jak wiemy )) ... mam ostróżkę - nie jest to pełny kwiat ale w cudnym wybarwieniu jak widać powyżej ... nie wiem czy ona letnia czy wieloletnia to się okaże a może ktoś wie ? ... no i mam plantacje kann ... przypadkiem - nie żeby specjalnie - koleżanka mi dała kłącza i jakimś cudem nie udało mi się ich zniszczyć ... no i mam do nich cynie ... ba jukę mam nawet kwitnącą ... a tojeść to dar Ani naszej kochanej i będzie biała ... cudnie biała a za nią naparstnice w paprociach - już rosną ............ i paprocie i naparstnice ... no prawie ogródek mi się robi ... jak będzie tak jak ma być (juz niebawem ) to bedą szersze kadry ...

no a tato mój do nieba sięga .... moja mama taka tęga ... moja siostra taka mała ))) ... a ja jestem ....

pomijam próbę wejścia w wyższą emocjonalną i życiową paranoję, którą mi Bociek próbował zaszczepić słowami filozofa "jak żyć " ... bo zupełnie nie wiem ...
Konstancja30 22:21, 27 cze 2012

Andziulka juka jest cudnie waniliowa i po 3 latach wreszcie w kwiatach ... a pelaśka coś choruje ... ma brązowe plamki na listkach i nie wiem co to za zaraza ...
anna_studio 22:27, 27 cze 2012

O......jakie piękne foty postrzelałaś !
Kolorystyka.......pięknie stonowana....
Lena 22:31, 27 cze 2012

"pachruszcze" wymiękłam....określenie iście nie z tej ziemi
Konstancjo,zdjęcia magiczne - Ty to potrafisz czarować-pięknie jest!