Tess
22:32, 19 lip 2012

O, witaj, Ozz
Te inspiracje powyżej to raczej nie do tej części ogrodu.
Myślę o nasadzeniach na tej długiej rabacie wzdłuż domu (trzeba obok niej przejść, żeby wejść do domu, bo wejście mamy obecnie od strony ogrodu, a nie od ulicy). I te limki byłyby ewentualnie tam.
Rabata ma 8,5 na 1,5.
Na rady co do cięcia drzew już trochę za późno
Już zrobione.
No, czy robię pogrom? Zależy, jak na to patrzeć.
Nie wycięłam nic (nawet tej przeznaczonej do wycięcia magnolii, bo piłę elekryczną potrzebuję).
Ale te iglaki rosnące "na kupie" były jednak podeschnięte - musiałam podkrzesać.
Nie wiem, co inni na to, ale ja jestem z efektu zadowolona.
A dlaczego - pokażę, jak zrobię fotki. Dziś mnie deszcz pogonił, nie zdążyłam.
Mrówki /korniki/grzyb mówisz? Nie da rady, drewno zdrowiuteńkie w tych rolborderach.

Te inspiracje powyżej to raczej nie do tej części ogrodu.

Rabata ma 8,5 na 1,5.
Na rady co do cięcia drzew już trochę za późno

No, czy robię pogrom? Zależy, jak na to patrzeć.
Nie wycięłam nic (nawet tej przeznaczonej do wycięcia magnolii, bo piłę elekryczną potrzebuję).
Ale te iglaki rosnące "na kupie" były jednak podeschnięte - musiałam podkrzesać.
Nie wiem, co inni na to, ale ja jestem z efektu zadowolona.
A dlaczego - pokażę, jak zrobię fotki. Dziś mnie deszcz pogonił, nie zdążyłam.
Mrówki /korniki/grzyb mówisz? Nie da rady, drewno zdrowiuteńkie w tych rolborderach.