Tess
10:41, 13 sty 2013

Marzenko, na właśnie jakoś się zupełnie nie ogarniam czasowo. Ale na buszowanie po ulubionych wątkach muszę znaleźć czas
Trudniej tylko znaleźć czas na pisanie.Więc podczytują, ale rzadko piszę.
Martuś i Beta - dziękuję
Były miłe, tylko strasznie obciążony pracą 
Aniu (asc) - no właśnie też postanowiłam, że od teraz życzenia będę składać tylko w wątku życzeniowym. A ziarna mi kiełkują, bo najpierw kupiłam jakieś jedzonko ptasie gotowe, pojęcia ni mając, ze tam kupa czegoś, czego ptaki nie jedzą
Aniu (Monteverde) - dziękuję za kwiatki, cudne są
I zdrowia życzę nieustająco
Miła - to jedyna rabata, jaką zrobiłam w całości i która jest skończona
Ale już obmyślam zmiany...
Bociek, Klekotku - głupio trochę pokazywać wkoło tę rabatę, ale tylko to w zasadzie mam...
Bożenko, za pozdrówka dziękuję, ale przecież miałaś oczy oszczędzać i nie odpowiadać.
Celinko, miło że zaglądasz, ale nadganiać nie ma co - u mnie nic się nie dzieje

Martuś i Beta - dziękuję

Aniu (asc) - no właśnie też postanowiłam, że od teraz życzenia będę składać tylko w wątku życzeniowym. A ziarna mi kiełkują, bo najpierw kupiłam jakieś jedzonko ptasie gotowe, pojęcia ni mając, ze tam kupa czegoś, czego ptaki nie jedzą

Aniu (Monteverde) - dziękuję za kwiatki, cudne są

Miła - to jedyna rabata, jaką zrobiłam w całości i która jest skończona

Bociek, Klekotku - głupio trochę pokazywać wkoło tę rabatę, ale tylko to w zasadzie mam...

Bożenko, za pozdrówka dziękuję, ale przecież miałaś oczy oszczędzać i nie odpowiadać.
Celinko, miło że zaglądasz, ale nadganiać nie ma co - u mnie nic się nie dzieje