Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Gąszczu u Tess

W Gąszczu u Tess

Tess 00:29, 14 sty 2014

Zetko, Joanno, Halinko-Zawitko, Haniu-Anabel, Ranatko - serdecznie dziękuję za życzenia - no i za pamięć w szczególności. Zawitko, zaraz zajrzę.

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Dopiero dziś zawitałam na Ogrodowisko po dłuuugiej nieobecności. Teresko jestem pod wrażeniem pięknych ozdób świątecznych, które nam pokazałaś. Pomyśleć, że mam w domu wszystkie potrzebne do ich wykonania elementy (nawet bombki mam takie same ) a nie udało mi się wyczarować tak pięknych i delikatnych ozdób. Brawo!
Jeśli chodzi o młodzieżową tfu!rczość to widziałam kiedyś w Zoo we Wrocławiu ogromną agawę, na której ktoś wyrył słowo na ch...Do dziś zadziwia mnie jego ułańska fantazja i determinacja z jaką musiał ryć w tej biednej roślinie swoją głęboką myśl. Pozdrawiam Cię serdecznie w nowym sezonie ogrodowym!

Grabulki, byłaś, a mnie nie było...
Wygląd moich ozdób to głównie zasługa.... pistoletu do kleju
Warto zainwestować, bo wówczas inwencja nie jest niczym ograniczona. W ubiegłym roku go nie miałam (co nie do końca jest prawdą, bo używałam w tym roku pistoletu eMa. który to pistolet eM ma "od zawsze", tylko ja o tym pojęcia nie miałam) - i musiałam listki ostrokrzewu na szpilki mocować
Przykład z agawą zastanawiający...
Zaraz lecę zobaczyć co u Ciebie - czy bywasz

waska napisał(a)
A i pamietaj o tuch roslinach dla mnie poczytalam o nich i z chęcią sie poczęstuje

Pamiętam Asiu, ale jeszcze mamy czas Odezwę się na priv.
Nie wiem, kiedy trzeba siać werbenę. Ja w tym roku nie sieję. Przechowuję kępy - myślę, że dadzą radę.

ewa004 napisał(a)
Tesiulka !!!! gdzieś przepadła

W otchłani roboty! Jakoś obrobić się nie mogę.

Żeby było choć ciut ogrodowo, bo inaczej Danusia jak nic, wyciepie mnie , kawałek wiosny w środku zimy.

Tess 00:41, 14 sty 2014

viva napisał(a)
O, Góry Świętokrzyskie pokazujesz to miejsce naszym bardzo częstych wypadów

Ja najczęściej to chyba wypadamna Krutynię
Ale góry też okazały się ciekawe, choć największe wrażenie zrobiły na mnie Bieszczady.

Rezerwat Kamień Michniowski

Tess 00:50, 14 sty 2014

Zanim pójdę do Waszych ogrodów (gdzie pewnie już nikogo nie zastanę) pokażę, co zrobił mój eM.
Domek dla owadów. Ba, pensjonacik
eM jest z tniego baaaaardzo dumny
Domek wymaga jeszcze niewielkiego wykończenia, ale strasznie chciałam Wam go już pokazać.

beta 09:13, 14 sty 2014

Teresko, domek przecudnej urody...wcale się nie dziwię, że eM dumny...Ty pewnie też jesteś dumna z takiego eMa?

cudne widoki pokazujesz..wiesz ,jaj znad morza, więc spragniona widoku gór

a pienikowe krwówki intrygujące

pozdrawiam i buziaki ślę
zawitka 09:42, 14 sty 2014

Teresko ja dopiero zajrzałam do Ciebie pewnie szukasz obrazu ----- nie ja go nigdzie nie wkleiłam zanim nie zobaczysz pierwsza .Jeśli chcesz go zobaczyć yo przyślij mi meila na pw bo tylko tak umiem wysyłać wiesz jak to jest z samoukiem w obsłudze kompa jak ktoś nie pokaże to nic z tego. a na razie wysycha Domek rewelacka pochwal eMa
ewa004 19:45, 14 sty 2014

Śliczności pokazujesz i domek cudny i krowy cudne i własnej roboty świeczniki cudne
Buziaczki
gusiarz 19:52, 14 sty 2014

Hotelik owadowy... miód malinka - pogłaskaj eMa, pochwal koniecznie - pełny profesjonalizm. I ta cegła!!! Super pomysł
A ciemiernik.... ech piękne są... nawet kupiłam wczoraj kilka sztuk, bo to piękne kwiaty. Lubię je o wiele bardziej od hiacyntów...tu zapach przesądza
BEATA_S 21:14, 14 sty 2014

Pozdrowienia zostawiam Teresko Widzę, że byłaś blisko mnie... góry Świętokrzyskie.... , choć blisko mieszkam..... dawno nie byłam. Mus to nadrobić

Proszę również eMusia pochwalić za pensjonacik, super robota! Podobają mi się również dekoracje świąteczne i krówki. Mniam.
Bogdzia 21:22, 14 sty 2014

Ale dziś u Ciebie ciekawie , piękne zdjecia , ciekawe miejsca ale nabardziej ucieszył mnie tegoroczny przebiśśnieg, cudny. Za domek eMusiowi pochwały sie należą bo ta praca wymaga cierpliwości. Pozdrawiam.
Rench 21:23, 14 sty 2014

Tess napisał(a)
Zanim pójdę do Waszych ogrodów (gdzie pewnie już nikogo nie zastanę) pokażę, co zrobił mój eM.
Domek dla owadów. Ba, pensjonacik
eM jest z tniego baaaaardzo dumny
Domek wymaga jeszcze niewielkiego wykończenia, ale strasznie chciałam Wam go już pokazać.

Wygląda superowo,ale ja dalej się pytam,czym wy te owady zwabiacie i przekonujecie żeby się tam zadomowiły