Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

Magda70 11:02, 02 sie 2013

Ududsiłaby to dziecię...jak babcię kocham!!!
Wpadnę i pomogę ci palnąć ją
gierczusia 11:42, 02 sie 2013

Ależ Cię Córcia podsumowała ...
Mala_Mi 14:43, 02 sie 2013

Córcia palnęła coś......... Wy też chcecie ją palnąć... więc ja swojego eMusia musiałabym palnąć minimum łopatą.. co ja sie nasłucham ...... A dowcip ma mocny...

Hortki za rok przerosną Ci wszytko.. będziesz dumać co z nimi zrobić bo za gęsto są.... ale za to od razu będzie ładny gęsty krzew.. ja specjalnie tak czasami sadzę

Bonzaj super.. i dobrze, że gadzinę uskubałaś, bo potem to pół ogrodu zajmuje i denerwuje, a tak od razu uformujesz super bonzaja... ja tego nie zrobiłam i teraz żałuję..za wielkie na bonzaj, za wielkie na rośnięcie luzem..jak wytnę to będzie gooopio....... super decyzja... Po swoim widzę, jak po roku zrobił sie fajny I nawet głos mi drży jak mówię że on dla ubogich.... a też urósł z tyci sadzonki..ale nie na mojej pierzi bo kłuje
ewa004 19:09, 02 sie 2013

beta napisał(a)
Ewuś...no jak czytam o tych Twoich kombinacjach alpejskich to normalnie chicham się jak głooopia

Cza se radzić Beatko

Magda70 napisał(a)
Ududsiłaby to dziecię...jak babcię kocham!!!
Wpadnę i pomogę ci palnąć ją

Wpadaj i pomagaj ,bo ona większa niż ja

gierczusia napisał(a)
Ależ Cię Córcia podsumowała ...

Chyba mi ja w szpitalu podrzucili ,ja takiego potffffora bym nie uchowała
ewa004 19:09, 02 sie 2013

asc napisał(a)

Hortki za rok przerosną Ci wszytko.. będziesz dumać co z nimi zrobić bo za gęsto są.... ale za to od razu będzie ładny gęsty krzew.. ja specjalnie tak czasami sadzę

Bonzaj super.. i dobrze, że gadzinę uskubałaś, bo potem to pół ogrodu zajmuje i denerwuje, a tak od razu uformujesz super bonzaja... ja tego nie zrobiłam i teraz żałuję..za wielkie na bonzaj, za wielkie na rośnięcie luzem..jak wytnę to będzie gooopio....... super decyzja... Po swoim widzę, jak po roku zrobił sie fajny I nawet głos mi drży jak mówię że on dla ubogich.... a też urósł z tyci sadzonki..ale nie na mojej pierzi bo kłuje

Mnie sie wydaje że one nigdy nie urosną tak jak mi to obiecujecie !!

A gadzinę oskubać na bonzaja to miałam troszkę pietra, ale pomyślałam sobie że jak się nie uda to przecież (cytuję Marzenkę ) roślina nie ząb odrośnie
Ale chyba tak źle nie wyszło, bo jeszcze nikt nie zauważył
Mala_Mi 11:48, 05 sie 2013

Dobrze wyszło.. wpadnij po południu na plumkanie . teraz cza pracować
bociek 07:13, 06 sie 2013

A Ty gdzie lazisz??? Udanego wtorku
ewa004 09:58, 06 sie 2013

Jezdem jezdem
Łaziłam za moimi buksikami ,nie są może najpiękniejsze,ale dwa ciecia i będzie git

Właśnie myślę czy je teraz ciąć ,czy poczekać aż słońce nie będzie tak paliło ?

i takie cosik sobie kupiłam

Prośby i tłumaczenia do mojego sierściucha nie docierają ,szkoda mi go ale chyba będzie musiał być
zamknięty w kojcu na noc
Uparł się na to miejsce i nie odpuszcza

Zadzwoniłam wczoraj do tej szkółki co kupowałam moja trawkę ML
Pani mnie pyta po ile kupowałam u niej, więc ja mówię że po 12 zł i że wezmę wszystkie jakie ma
Więc Pani mi na to że ok ale cena już inna, 15 zł
Co za małpa nie pojechałam bo mnie wkurzyła
No i tyle u mnie
Buziam i pozdrawiam

Magda70 19:18, 06 sie 2013

Wredna małpa,,,pewnie na Ogrodowisko wlazłą...
nieszka 19:45, 06 sie 2013

Ładnie Ci wyszła rabata, poczekaj na ochłodzenie z cięciem bukszpanów. Ja mam zaplanowane kilka roślin do przesadzenia i cierpliwie czekam na 20 stopni
A piesek wygląda jakby szukał ochłody...