Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Lena 07:16, 28 wrz 2012

Betysiu czułam że masz artystyczną duszę ale talentu plastycznego nie przewidziałam - totalne zaskoczenie!!!
Śkrzypaczka piękna - czy sama też grasz? Nie zdziwiłabym się...

Kiedyś też bazgrałam bohomazy, ale nie tak spektakularne jak TY.
Jesteś niezwykła i szkoda że tak daleko mieszkasz....Czuję bratnią duszę
grupa_trzyma... 10:02, 28 wrz 2012

Betyś, Ty mi tu nie zamydlaj oczu...Nie było mnie tam, gdzie Ty. Ja stałam w kolejce dla wiecznie zachwycających się talentami innych.
A moimi faworytami spośród Twoich pięknych obrazów (jak jeszcze raz nazwiesz je bohomazami albo maziajami dostaniesz w tyłek) są: prześliczna wiolonczelistka na na na...oraz gibiące się na wodzie łódeczki. Cudne! Proszę o więcej takich śliczności. A masz może coś w stylu faceta bez ucha?
Evchen 10:57, 28 wrz 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Betyś, Ty mi tu nie zamydlaj oczu...Nie było mnie tam, gdzie Ty. Ja stałam w kolejce dla wiecznie zachwycających się talentami innych.
A moimi faworytami spośród Twoich pięknych obrazów (jak jeszcze raz nazwiesz je bohomazami albo maziajami dostaniesz w tyłek) są: prześliczna wiolonczelistka na na na...oraz gibiące się na wodzie łódeczki. Cudne! Proszę o więcej takich śliczności. A masz może coś w stylu faceta bez ucha?

Aga, w tej kolejce Cię nie było, widziałam CIę w mojej - wiecznych poszukiwaczy
I dlaczego facet bez ucha?... Może ucho od śledzia?..
grupa_trzyma... 11:19, 28 wrz 2012

Facet bez ucha = Vincent van Gogh. Pytałam, czy Betyśka, nasza zdolna plastyczka, nie pokusiła się aby o namalowanie obrazu w stylu pana van Gogha.
zuza12 12:51, 28 wrz 2012

Człowiek wyjedzie na trzy dni i potem tydzień to mało nadążyć za Wami. Nowe zakupy, nasadzenia i tyle pięknych dzieł. Kiedy Ty na to znajdujesz czas. Ja juz chyba rok nie miałam igły w ręku.
Ale obrazy piękne.
Aha pozdrów czarnulkę. Jesteśmy prawie imienniczkami, więc bardzo ja lubię.
Pozdrawiam
Danusza 13:01, 28 wrz 2012

Betysiu tyle miałam do nadrobienia! jakie piękne u ciebie ciepełko! u nas pogoda płata figle przez to mam anginę
pozdrawiam serdecznie
monitka 13:17, 28 wrz 2012

Betysia jakie ty cuda tworzysz czarodziejko zazdroszczę bo jakoś wszystkie kolejki z talentami ominęłam buziaki
betysia 13:47, 28 wrz 2012

Lenus ....no zaskocze kochana ale NIE gram...matuniu no tyle to juz bym nie dala rady hihi....dziekuje cudnie za komplementaaaaa, oj co ja sie z Wami mam moje dziewuszki....sciskam mocno!!!!!

Zuzko witaj kochana....juz wiem,ze wrocilas bo sprawdzalam hihi...i usmialam sie przy okazji....cudnie dziekuje za wszystko, usciski od mojej czarnulki...

Danuszu- witam cie cieplutko, tak sie ciesze, ze jestes....oj nie trzeba wszystkiego czytac, za duzo tego...bo ty ostatnio rzadziej bywasz na ogrodowisku...wiem,bo sprawdzam....sciskam cie bardzo mocno i cudnego dnia zycze oraz...grzybobrania....

Moniczko:)....ze mnie taka czarodziejka jak z ogrodowiska portal motoryzacyjny....nooo i wszystko w temacie ....dziekuje i pozdrawiam bardzoooo cieplutko!!!!!
betysia 13:52, 28 wrz 2012

Aga grabusie moje i Ev.....alez mnie rozbawilyscie
....wariatuncie moje kochane!!!!!!
szalone i cudne dziewuszki.....
i znowu zmuszona jestem rozczarowac prze duze R....z Vincentem to my sie nie znamy....no jakos nie bylo okazji hihi....

p.s
obrazam sie mocno gdyz doskonale pamietam iz w JEDNEJ kolejce stalysmy....a tu widze,ze kolezanki udaja,ze niby nie znaja.... nie ladnie, nie ladnie, oj nie wypada tak kolezanke niezauwazac ,
... do innego worka wrzucac.....
....no chyba ze sobie w koncu PRZYPOMNICIE ?!!!!!!!!!!
Evchen 13:53, 28 wrz 2012

betysia napisał(a)

Moniczko:)....ze mnie taka czarodziejka jak z ogrodowiska portal motoryzacyjny....nooo i wszystko w temacie ....dziekuje i pozdrawiam bardzoooo cieplutko!!!!!

No fiesz....?... Portal moto?.. chyba portal romański albo gotycki ... brzmi lepiej i pasuje lepiej...