Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Ewa 07:21, 01 paź 2012

Betysiu ślicznie malujesz
betysia 07:23, 01 paź 2012

Witam moje szalone i kochane dziewczynki WSZYSTKIE po weekendowej przerwie......

Anus asc ....oj dziekuje,ze napisalas o tacie i dziadku....ja chetnie poznalabym cala historie...sluchalabym bez konca o takich rodzinnych wspomnieniach .... dziekuje za cieple slowa ....oj juz wiem,ze gdybym cie spotkala przegadalybysmy nie jedna noc.....

Marzenko .....bo obraz musi pasowac do wnetrza....wiec wybor pod kolor dywanu jak najbardzie sluszny !!!!!!....oj sciskam i pozdrawiam cieplutko!!!!!!!

Daneczko....jak widze twoje zdjecia uslmiech nie schodzi z mojej buzi ....dziekuje, sciskam i cudownego tygodnia zycze....buziam mocno!!!!!!!!

Irenus:)...inwestujesz w mlody narybek ????? no brawo!!!!!! trzyma kciuki co by ktorys z nich okazal sie ARTYSTA!!!!!!!!!!!!!

Milenus....witaj kochana i sciskam mocno i....trzymam kciuki za nowe zlecenie ( juz doczytalam u Ciebie ) !!!!!

Aniu monte.....no tak, ty bylas pierwsza....dziekuje i sciskam mocno!!!!!!!!

Gosiu-malwes....a wiesz ze zaglowki i wiolaczelistka to tez moje ulubione... Marzenka sie smiala,ze obrazy dobieralaby do chodnika...ale ja zawsze dobieralam kolor obrazu do wnetrza gdzie mial zawisnac...gdy chcialam cos do sypialni....wiedziala,ze musi to byc cos delikatnego, romantycznego, zwiewnego...i pastelowego w odcieniach blekitu...i tak powstala skrzypaczka....a do salonu potrzebowalam cos co przelamie kamien i sprawi,ze mimo starych mebli nie bedzie to muzeum....i tak powstala wiolaczelistka....a w jadalni uwielbiam roz...pastelowy roz i kwiaty....wiec i zawisla magnolia....
...sciskam bardzo mocno i dziekuje za tyle cieplusich slow.....

Ewus ...witaj kochana i dziekuje slicznie!!!!!!

Kochani wcale obrazu nie malowalam....choc juz moze i czas zeby zakupic nowe plotna...niech leza i czekaja na odpowiednia chwile.....
....a poki co biegalam po sklepach w poszukiwaniu roz....i zakupilam na razie 2 austynki ( Mary Rose i Winchester Cathedral) ...i tulipki....reszte rozyczek zamowilam przez internet...wiec juz oczekuje na:

- Artemis x 2
- Reine Victoria
- Reine de Violette
- Souvenir de la malmaison x2 ( jedna pnaca)
- Princes of Wales ( hybryda - jasno-rozowe paki...cudna)
- Geoff Hamilton

jeszcze poluje na 3 inne ( na razie brak ) ale wszystko przede mna.....

dziekuje za wasze odwiedzinki, sciskam mocno i cudnego dnia.......
trafo 09:33, 01 paź 2012

MIłego dnia Betysiu, przesyłam październikowy
monitka 09:36, 01 paź 2012

Betysiu zazdroszczę zakupów różanych dopiero na wiosnę planuję...no nie mogę się już doczekać...mary rose też mam na liście
buziaki
Evchen 11:52, 01 paź 2012

monteverde napisał(a)

nio ... troszkę machasz tym pędzlem ... Betyśka jakie troszkę ??? ... na całego machasz i to jeszcze jak !!! ... haaaa ... mam kożelankę arrtystkę ... ale dumnam ...

Się podpiszę,, pozwolisz
Pamiętaj, że my byłyśmy pierwsze Betyśka Konstancja i ja .. jakby co możemy za management robić

I tak sobie myślę, dlaczego mnie te obrazy aż TAK nie dziwią?... .. bo nie mogło być inaczej... ktoś, kto widzi to co niewidoczne dla oczu.. ktoś kto pokochał dom za jego duszę ... ktoś kto kocha ludzi i przyrodę.. jest wrażliwy na świat... ktoś taki musi potrafić malować...
to jest wpisane w Ciebie... ...

Masz zdolność sprawiania, ze świat staje się piękniejszy...
- podupadły dom zaczyna kwitnąć
- zniszczony ogród zachwyca romantycznością
- puste płótno staje się obrazem...

Jakżesz się cieszę, że Cię poznałam Betyśku Miła

Hola Eve, może to mnie należy się pierwszeństwo za odkopanie 88 stronki? i porządny drink z tego powodu

No racja
to my będziemy pierwszym fanclubem Nie ma co się do władzy pchać.. sama papierowa robota
Evchen 11:53, 01 paź 2012

betysia napisał(a)

Oj! Betyś! My tak się tylko droczymy z Tobą. Ale jesteś the best i tak!
Koniec, kjopka! Jak mówiła kiedyś pewna dwulatka!
Pozdrawiam, buziam, macham i cmokam - i wszystko to jednocześnie!!!

Się podpiszę Buziam najmocniej
I dziękuję, ze nas w tą kolejkę właściwą zaciągnęłaś, bo jak nic z Agą bym w Leśnym Galimatiasie zginęła

KOCHAM WAS obie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
noz niesamowite jestescie .....szalone moje, kochane.....

No teraz to już nie masz wyjścia Z tej kolejki się nie wysiada
Martek 12:03, 01 paź 2012

Zaciągasz miotełkami widzę nieźle,to bardzo przyjemne zajęcie,ale talent i pewną dłoń oraz pomysł trzeba jednak mieć .
U mnie podobrazie w szafie kolejne się kurzy już kilka zdążyłam rozdać i farby niejednokrotnie,a sama nic ))))))))))
W domu masz uroczo już kiedyś pisałam,ale przypomnę .
Pozdrawiam Betysiu
Evchen 12:06, 01 paź 2012

betysia napisał(a)

i....reszte rozyczek zamowilam przez internet...wiec juz oczekuje na:

- Artemis x 2
- Reine Victoria
- Reine de Violette
- Geoff Hamilton

....a poki co biegalam po sklepach w poszukiwaniu roz....i zakupilam na razie 2 austynki ( Mary Rose i Winchester Cathedral)
ooo żesz Ty... de la malmaison... już sama nazwa zachwycająca....A Biedny Majer?....
betysia 12:35, 01 paź 2012

Evchen napisał(a)

i....reszte rozyczek zamowilam przez internet...wiec juz oczekuje na:

- Artemis x 2
- Reine Victoria
- Reine de Violette
- Geoff Hamilton

....a poki co biegalam po sklepach w poszukiwaniu roz....i zakupilam na razie 2 austynki ( Mary Rose i Winchester Cathedral)
ooo żesz Ty... de la malmaison... już sama nazwa zachwycająca....A Biedny Majer?....

kochana moja ty ....

....Biedny majer jest w "nieosiagalnej" 3 ...... tuz obok First Lady i Pashminy ....
betysia 12:36, 01 paź 2012

Martek napisał(a)
Zaciągasz miotełkami widzę nieźle,to bardzo przyjemne zajęcie,ale talent i pewną dłoń oraz pomysł trzeba jednak mieć .
U mnie podobrazie w szafie kolejne się kurzy już kilka zdążyłam rozdać i farby niejednokrotnie,a sama nic ))))))))))
W domu masz uroczo już kiedyś pisałam,ale przypomnę .
Pozdrawiam Betysiu

Merci, merci, merci ....tylez komplementow od poniedzialku...
sciskam strasznie mocno i pozdrawiam cieplutko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!