Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

justi 16:56, 27 wrz 2012

Wow!!!! No cuda !! Najbardziej mi się skrzypaczka podoba. Ależ z Ciebie talent
Daneczka69 17:53, 27 wrz 2012

Betysiu Kochana! Ty dziewczynko dla siebie niedobra, Tyyyyy! To ja sobie tu cichcem zaglądam, zerkam, czytam... z myślą, że się odstresuję i ponapawam niepowtarzalną atmosferą wątku Twego... a co ja pacze?! Jak możesz takie cudeńka bohomazami zwać?! Aż się znerwowałam... No nomalnie tyłek spiorę jak nic! Prawdziwne dzieła sztuki to są, wszak Beatko, nie drrramatyzuj kochana i ja bardzo proszę nie być dla siebie taką surową! To naprawdę żaden wstyd artystyczną duszę mieć. Trzeba wręcz dzielić się z ludziami talentem swym co by mogli dusze swe radować Cudeńka potrafisz wyczarować a ja podejrzewam Cię o to, że jeszcze niejeden talent w Tobie drzemie Jesteś wspaniała Buziakuję Cię i ściskam mocno
eliza3 18:05, 27 wrz 2012

Byłam u Ciebie parę razy, ale śladu nie zostawiłam. Tym razem wpis zostawiam, bo Twoje obrazy bardzo mi się spodobały. Jesteś wrażliwą i delikatną dziewczyną i to widać w Twoich pracach.
Pragnę wyrazić swoje uznanie, a tryptyk ze skrzypaczką bardzo mi się spodobał. Pozdrawiam
Konstancja30 18:05, 27 wrz 2012

nio ... troszkę machasz tym pędzlem ... Betyśka jakie troszkę ??? ... na całego machasz i to jeszcze jak !!! ... haaaa ... mam kożelankę arrtystkę ... ale dumnam ...
Mala_Mi 18:08, 27 wrz 2012

Zdolniacha Czekam na wystawę w galerii

MilenaP 19:44, 27 wrz 2012

Ja też jestem pozytywnie zaskoczona bardzo pozytywnie i super teraz wszyscy z Ogrodowiska będą chcięli od Ciebie obrazy Betysiu - cudna Ty dziewczyno wszystkich sobą zachwycasz buziaczki
Sebek 19:49, 27 wrz 2012

Jeśli takie dzieła sztuki nazywasz mazidłami to ja nie wiem co jest dla Ciebie pięknym obrazem, bo w Luwrze na pewno są brzydsze niż te
Evchen 23:15, 27 wrz 2012

Konstancja30 napisał(a)
nio ... troszkę machasz tym pędzlem ... Betyśka jakie troszkę ??? ... na całego machasz i to jeszcze jak !!! ... haaaa ... mam kożelankę arrtystkę ... ale dumnam ...

Się podpiszę,, pozwolisz
Pamiętaj, że my byłyśmy pierwsze Betyśka Konstancja i ja .. jakby co możemy za management robić

I tak sobie myślę, dlaczego mnie te obrazy aż TAK nie dziwią?... .. bo nie mogło być inaczej... ktoś, kto widzi to co niewidoczne dla oczu.. ktoś kto pokochał dom za jego duszę ... ktoś kto kocha ludzi i przyrodę.. jest wrażliwy na świat... ktoś taki musi potrafić malować...
to jest wpisane w Ciebie... ...

Masz zdolność sprawiania, ze świat staje się piękniejszy...
- podupadły dom zaczyna kwitnąć
- zniszczony ogród zachwyca romantycznością
- puste płótno staje się obrazem...

Jakżesz się cieszę, że Cię poznałam Betyśku Miła
Diana 23:24, 27 wrz 2012

betysiu mazidła ????????????? kobieto możliwe że powinnas iść do okulisty - jeśli nie widzisz zbyt dobrze !!!!!!!!!!! przecież to cuda są
jeśli chcesz sobie pomazidłować w ten sposób.....zapraszam do mnie możesz sobie maziać ile chcesz płotna będą przygotowane i zostawiam ci wolną rękę, maluj co chcesz !!!!
buziaki
betysia 07:04, 28 wrz 2012

Dziewusie moje kochane....no jestem.... i czytam.... i ...policzki mnie pieka.....

Agaciu- straszliwie sie ciesze z twoich odwiedzin i dziekuje ze w takim natloku cudnych ogrodow znalazlas chwilke aby i na moja prowincie zagladnac....oj za duzo czytania... ale witam cie bardzoooooo cieplutko !!!!!!!

Abiko- jak bede przelotem z najwieksza przyjemnoscia cos ci nabochomazuje !!!!!!!

AniuK- oj dziela, dziela...no takie proincjonalne adekwatnie do miejsca i calej reszty hihi...sciskam!!!!!

Agus grabusie moje...jak to w jakiej kolejce stalas????? w tej samej!!!!! noz to ja stalam tuz za Toba kochana, nie pametasz???? noz serce mi lamiesz!!!!!!!

Aniu asc- merci ale do galerii to ja chetnie z Toba sie wybiore i jakies wyjatkowe dziela poogladam

Trafo- witam serdecznie!!!!!!!!!!!!! dziekuje za cudne komplementy i szczegolne usciski dla malej , pregowanej ogrodniczki!!!!!!

Gosiulka:)....oj ja tu nie bede palcem pokazywac kto jakie talenta posiada, wiec ciiiiii !!!!!!!!!!

Justii- oj ty komplemenciaro kochana....skrzypaczka nooo taka smukla.... sciskam i dziekuje!!!!!

Daneczko...... na poczatku musze choc slowo o avatarku....jakaz cudowna i ciepla buzia z blond wloskami sie ukrywala wczesniej za kwiatusiami????? oj nie moge sie na Ciebie napatrzec choc za duzo nie widac...ale to co najwazniejsze jest....cieple, szczere oczy i wielkie serce!!!!!!
....no a teraz reszta!....ktos tu chyba nosi zbyt ROZOWE okularki!!!!!!!!! co do mojej duszy ok, za bardzo romantyczna, za bardzo szalona....ale reszta taka jak WY....i nie jedna z Was ma swoje talenty tylko kazda pewnie skrzetnie je ukrywa!!!!!!!!!!!!! dziekuje za twoje cieplo, szczerosc, radosc jaka mi sprawiasz za kazdym razem kiedy odwiedzasz mnie tutaj......dziekuje z calego serduszka i pozdrawiam, sciskam i tule ta blond buzke!!!!!!!!!!!

Elizo- witam najcieplej jak umiem i dziekuje za twoj czas i cieple slowa....niebawem z najwieksza radoscia odwiedza i ja ciebie a poki co pozdrawiam cieplutko!!!!!!!!!!

Izabelloooooo- Madame moja najdrozsza...oj to ja jestem szczesciara,ze mam taka "duszyczke" jak TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty juz wszystko wiesz....

Milenko- oj co ja mam z wami zrobic?????? cudne to wy jestescie, takie szczere, radosne i zawsze z wielkim sercem dla mnie.....dziekuje,ze jestes i zagladasz, sciskam i buziam mocnoooooooo!!!!!

Sebus....oj ty prawdziwy dzentelmenie jakich juz malo.....cudny z ciebie chlopak i fantastyczny czlowiek....dziekuje i sciskam mocno!!!!!!

Ewus...................................tak jak od pierwszego twojego wpisu w moim watku sprawialas ze sie wzruszam....tak chyba pozostanie na wieki....dziekuje cala soba ale blagam...miej litosc..... sciskam mocno....ty juz wiesz jak!!!!!!!!!!!

Dianus:)....oj dla ciebie to bym machala z najwieksza przyjemnoscia.....oj sciskam mocno!!!!!!!