Dziewusie moje kochane....no jestem.... i czytam.... i ...policzki mnie pieka.....
Ag
aciu- straszliwie sie ciesze z twoich odwiedzin i dziekuje ze w takim natloku cudnych ogrodow znalazlas chwilke aby i na moja prowincie zagladnac

....oj za duzo czytania... ale witam cie bardzoooooo cieplutko !!!!!!!
Abiko- jak bede przelotem z najwieksza przyjemnoscia cos ci nabochomazuje

!!!!!!!
AniuK- oj dziela, dziela...no takie proincjonalne

adekwatnie do miejsca i calej reszty hihi

...sciskam!!!!!
Agus grabusie moje...jak to w jakiej kolejce stalas????? w tej samej

!!!!! noz to ja stalam tuz za Toba kochana, nie pametasz???? noz serce mi lamiesz!!!!!!!
Aniu asc- merci ale do galerii to ja chetnie z Toba sie wybiore i jakies wyjatkowe dziela poogladam

Trafo- witam serdecznie!!!!!!!!!!!!! dziekuje za cudne komplementy i szczegolne usciski dla malej , pregowanej ogrodniczki

!!!!!!
Gosiulka:)....oj ja tu nie bede palcem pokazywac kto jakie talenta posiada, wiec ciiiiii

!!!!!!!!!!
Justii- oj ty komplemenciaro kochana

....skrzypaczka nooo taka smukla.... sciskam i dziekuje!!!!!
Daneczko...... na poczatku musze choc slowo o avatarku....jakaz cudowna i ciepla buzia z blond wloskami sie ukrywala wczesniej za kwiatusiami

????? oj nie moge sie na Ciebie napatrzec choc za duzo nie widac...ale to co najwazniejsze jest....cieple, szczere oczy i wielkie serce!!!!!!
....no a teraz reszta

!....ktos tu chyba nosi zbyt ROZOWE okularki

!!!!!!!!! co do mojej duszy ok, za bardzo romantyczna, za bardzo szalona....ale reszta taka jak WY....i nie jedna z Was ma swoje talenty tylko kazda pewnie skrzetnie je ukrywa!!!!!!!!!!!!! dziekuje za twoje cieplo, szczerosc, radosc jaka mi sprawiasz za kazdym razem kiedy odwiedzasz mnie tutaj......dziekuje z calego serduszka i pozdrawiam, sciskam i tule ta blond buzke

!!!!!!!!!!!
Elizo- witam najcieplej jak umiem i dziekuje za twoj czas i cieple slowa

....niebawem z najwieksza radoscia odwiedza i ja ciebie a poki co pozdrawiam cieplutko!!!!!!!!!!
Izabelloooooo- Madame moja najdrozsza...oj to ja jestem szczesciara,ze mam taka "duszyczke" jak TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty juz wszystko wiesz....
Milenko- oj co ja mam z wami zrobic?????? cudne to wy jestescie, takie szczere, radosne i zawsze z wielkim sercem dla mnie.....dziekuje,ze jestes i zagladasz, sciskam i buziam mocnoooooooo!!!!!
Sebus....oj ty prawdziwy dzentelmenie jakich juz malo.....cudny z ciebie chlopak i fantastyczny czlowiek....dziekuje i sciskam mocno!!!!!!
Ewus...................................tak jak od pierwszego twojego wpisu w moim watku sprawialas ze sie wzruszam....tak chyba pozostanie na wieki....dziekuje cala soba ale blagam...miej litosc..... sciskam mocno....ty juz wiesz jak

!!!!!!!!!!!
Dianus:)

....oj dla ciebie to bym machala z najwieksza przyjemnoscia

.....oj sciskam mocno!!!!!!!