Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Urszulla 17:24, 14 paź 2012

betysia napisał(a)
Kochani ja na "detoxie" ale nie moglam sie powstrzymac aby wam pokazac jaki widok z okna jadalni mi dzisiaj towarzyszyl gdy szykowalam sniadanie.....

ale zanim kawa sie zaparzyla... gdy kroilam bagietki ...slonko sie obudzilo...i juz sniadanie minelo znacznie przyjemniej....

Jestem tu pierwszy raz, ale to co widzę z twojego okna mnie powaliło na kolana. Naprawdę czy to po angielsku czy francusku Ale i tak cudnie nawet z tym padającym zacinającym deszczem
Evchen 22:49, 14 paź 2012

betysia napisał(a)
Kochani ja na "detoxie" ale nie moglam sie powstrzymac aby wam pokazac jaki widok z okna jadalni mi dzisiaj towarzyszyl gdy szykowalam sniadanie.....

DZIEKUJE za wasze cudowne wpisy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odpowiem na kazdy tuz po weekendzie
.....sciskam MOCNO!!!!!!!!!!!!!!!!!

No.. panno .. kiedy wyhodowałaś takie kulki?... nie pamiętam ich tutaj ...
Tuliskam betyśkowo
zuza12 14:03, 15 paź 2012

Witaj Betysiu po weekendzie.
Nie wiem czy Ty również masz takie wrarzenie, że w weekend czas biegnie szybciej. Mój był pracowity, ale za to dzisiaj wracam do domu bez pośpiechu, bo nie czeka już na mnie głodomor. Poddam sie po południu po raz pierwszy błogiemu lenistwu. Chociaż zaraz mam wyrzuty sumienia i myślę co teraz robi moje dziecię. Chyba ja bedę to przeżywać gorzej niz on. Mój mąż znalazł sposób na to i powiedział chłopcom: Mama powinna jak najszybciej zająć się wnukami to da Wam spokój.
Oby nie wzieli sobie tego do serca i zrobili mi takiego prezentu przedwcześnie.

Na początek tygodnia dla Ciebie sympatyczny zwierzaczek z naszego ogrodu.

kaisog1 14:06, 15 paź 2012

Ależ masz cudne widoki z okna! Dech zapiera
Milka 16:24, 15 paź 2012

Betysia, taki detox z okna, mogę miec i codziennie a kuleczek też wcześniej nie widziałam wracaj, juz poniedziałek, ale jak on jest, to wiadomo, że i piątek
AniaDS 19:10, 15 paź 2012

Kiedyś i ja będę miała taką pannę w ogrodzie , idealnie pasuje do róż
bociek 19:11, 15 paź 2012

Ale fajowy jezyk

Betysiu, jak tam po weekendzie? Zlapalas oddech? Pozdrawiam cieplutko
ka1sia 19:37, 15 paź 2012

Hej,Hej, Betysiu i ja Cię witam w nowym tygodniu i pozdrawiam cieplutko
betysia 07:01, 16 paź 2012

BAUZUR kochani...jak to Bocius i Aga napisala..(.usmiecham sie na samo wspomnienie)....zaczynam od przeslania Wam10 kg slonka znad Loary i 10000kg usciskow i buziakow na poczatek....

...jak widzialyscie weekend prawie na udanym detoxie, choc nie moglam sie powstrzymac aby nie pokazaz Wam zmiennosci pogody u mnie i to w tak krotkim czasie ....

....weekend od wczoraj zakoczony a ja nieobecna ...poniewaz, gdyz, albowiem:...poniedzialek minal bardzo pracowicie i na wyjezdzie...tz mialam sluzbowy wyjazd do jednego z naszych oddzialow....i tak dzien zakonczyl sie troszke pozniej i sama podroz byla nieco meczaca....wiec po powrocie padlam...tz zaraz po przygotowaniach do dzisiejszego sprawdzianu z gramatyki, podpisaniu sprawdzianow z historii, nauk scislych i geografi i zatwierdzeniu pieknego obrazka do najnowszej poezji mojej 8-letniej pociechy... padlam!!!! ufffff i spalam blogo do samego poranka!!!!!

a teraz....ilosc waszych wpisow poraza.....MERCI moji cudni, ze znajdujecie czas i checi aby i do mnie zagladac....
Zagladne zaraz do Was wszystkich i "sprobuje" nadrobic co nie co.....buziam i sciskam...:

Anitko- oj ja tez bym sie ucieszyla z Twojego towarzystwa i to tak w realu...a jeszcze tak "przez plot" ....noz cudniascie by bylo....dziekuje za odwiedzinki i sciskam

Aniu asc- ........no wlasnie.....zawsze powtarzasz ..."oj ja to nie umiem tak jak Betysia ladnie pisac"....Anula....wzruszylam sie okropnie tym co napisalas i jak napisalas....to bylo najpiekniejsze co moglam uslyszec i zapewniam,ze nie zapomne tego nigdy!!!!!!!! Cudowna z ciebie kobieta, normalnie zyc bym ci nie dala gdybys byla ciut blizej....DZIEKUJE z calego serduszka.....

Evus:).....witaj slonce...dziekuje za wszystko...ty wiesz najlepiej moja duszyczko slodka....a co do kulek...hmmm.....noz byly w promocji wiec jak bylo nie kupic????? no jak???? noz mus bylo brac i sadzic!!!!! tuliskam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gosienko z Kubusiowa moja slodka dziewczyno, nasza tortowa artysko najkochansza....dziekuje ze zagladasz i przesylam duzzzzzzoooo slonka, ciepla i ....usciskow!!!!!

Irenus.....dziekuje za motylka...i za to,ze jestes...i tyle ciepla zawsze zostawiasz...buzia sama sie usmiecha.....sciskam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elizo / Elu....przesylam pozdrowienia i usciski zwrotne....dziekuje!!!!

Dasiu:)....mam nadzieje ze poprzedni tydzien szybko sie nie powtorzy!!!!!! bede mocno trzymala za to kciuki....i dlatego samych cudownosci ci zycze....duzooooo usmiechu, radosci i fantastycznych ludzi wokol....a reszta juz sama sie ulozy.....pozdrawiam strasznie goraco i tuliskam!!!!!!

Agus- grabulki moje cudne....oj jakas ty pracowita, jak pszczolka....ile dobrej roboty zrobione no no Aga....a ja przez weekend nic nie zrobilam w ogrodzie....jakos tak wyszlo, od piatku wieczorem znowu pomagalismy naszej znajomej w domu...w sobote do wieczora, a niedziela to juz mgliste wspomnienie latania na miotle po moim zamczysku hihi...i juz wtorek...
p.s
czy ja juz ci mowilam,ze cie UWIELBIAM????????????????????????????????

Ewus- witaj kochana, zagladne niebawem i wysciskam bardzo mmocnooooo ....

Marzenko:)....i tu pojawiaja sie wyrzuty,ze czasami cos ucieka.....dziekuje ze zagladasz....a ja mam do nadrobienia relacje z kopania potfffffforrrrraaaaa....merci i buziam slodko!!!!!

Jolus:)....dziekuje za rozyczke....oj ja tez ostatnio nie wszedzie jestem...czas odkurzyc moj wirtualny rower....sciskam mocno!!!!!

Bociusiu:)....noz wrocilas kochana....moje futro kochane... Bazur....zaraz lece zobaczyc co tam u ciebie sie dzieje.....tuliskam mocno i w dziobek cmokam!!!!!
p.s
i z tej tesknoty nawet zabkami sie podziele!!!!!!

Anus DS- mam nadzieje,ze twoj kregoslup wytrzymal starcie z twoja wyobraznia ....juz nie moge sie doczekac aby zajrzec do ciebie i zobaczyc co sie dzieje i jak "jez"....a panienka bedzie i u ciebie, i laweczka...o ile pamietam bo tez ci sie podobala....WSZYSTKO bedzie jak w raju, bo to twoj raj Anus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lenus:)...witaj slonko....dziekuje za komplementaaaaaa.... a ile ma ogrod?????? hmmmm dzialka z domem ma 1000m....noz wielki to on niestety nie jest....ale cos tam sie zmiesci...roze na pewno!!!!!! sciskam......i nie ma za co!!!!!!!!

Bogdziu:)....witaj kochana....jak tylko klimat nie oszaleje to cala zime bede Was "podrzewac" ....z najwieksza rozkosza i przyjemnoscia!!!!!!!

Beatko:)....dziekuje za gratki....witaj kochana i merci...ze zagladasz...buziam, cmokam i tulisiam!!!!!

Milenus:)....no to zapraszam na bagietle...i to z maselkiem jak lubisz...jeszcze chrupiaca....ale jak doczytalam to mialybysmy cudne towarzystwo na sniadaniu....WSZYSTKIE Was zapraszam na bagielke i kawuske.....

Sebus:)....witaj mlody dzentelmenie...jak milo ze zagladzasz...merci i trzymam kciuki za matme.....

Malwes:)...i ja sciskam....oj czytam,ze pogodnie, ze ustawienia w aparacie zmienione wiec noweeeeee zdjecia bedaaaaaaaaaaaa!!!! zaraz lece a raczej pedze podgladac .....buziam....

Urszulo:)...witam cie bardzooooo cieplutko i serdecznie na mojej dalekiejjjjj prowincji....dziekuje,ze znalazlas chwilke zeby i do mnie zajrzec w tym buszu cudnych ogrodow....juz sie nie moge doczekac rewizyty.....witaj i sciskam, jak wszystkich...jak zawsze!!!!!!

Zuzko:)....oj wnuki to cudna rzecz ponoc ale ty jeszcze za mloda....na razie ciesz sie chwila "samotnosc" blogiej samotnosci i odpoczywaj od codziennego gwaru....wroc do swoich malych przyjemnosci....a potem i wnusie sie pojawia!!!!! Sciskam mocno i slonko wysylam!!!!!!!

Kasiulka....witaj kochana....cudniastego tygodnia ci zycze, samych radosci i ...przyjemnosci!!!!!!!
buziam
hanka_andrus 07:23, 16 paź 2012

Ale żeś się rozpisała z rana!Samo zaglądnięcie do wpisów zajęło ci cały ranek ,a jeszcze sensowne odpowiedzi.......Trzeba mieć talent!
Miłego dnia!