Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

hanka_andrus 07:32, 20 lip 2012

Witam słoneczną właścicielkę i jej słoneczny ogródek,bo u mnie ......od tygodnia pada w tym mieście!
Sąsiad ...mnie by się taki nadał.....tylko on pewnie woli na młodsze popatrzeć.....oui,oui.....
Pozdrawiaj go od naszych dziewcząt...niech się cieszy,że sławny za granicą,mimo swej niewiedzy....
Lawenda.... toż to ziele za wszystkie kwiatki wystarczy.......no może pominę róże.....
Figi mnie zawsze kręciły,można by było mieć latem,gorzej zimą.Tobie ich zazdroszczę.......a,co tam pójdę do marketu ..kupię suszone,też uwielbiam.

Pozdrawiam,i jak się nie pogniewasz wstawię kwiatka,żeby było inaczej niż lawendowo.

betysia 07:42, 20 lip 2012

hanka_andrus napisał(a)
Witam słoneczną właścicielkę i jej słoneczny ogródek,bo u mnie ......od tygodnia pada w tym mieście!
Sąsiad ...mnie by się taki nadał.....tylko on pewnie woli na młodsze popatrzeć.....oui,oui.....
Pozdrawiaj go od naszych dziewcząt...niech się cieszy,że sławny za granicą,mimo swej niewiedzy....
Lawenda.... toż to ziele za wszystkie kwiatki wystarczy.......no może pominę róże.....
Figi mnie zawsze kręciły,można by było mieć latem,gorzej zimą.Tobie ich zazdroszczę.......a,co tam pójdę do marketu ..kupię suszone,też uwielbiam.

Pozdrawiam,i jak się nie pogniewasz wstawię kwiatka,żeby było inaczej niż lawendowo.

Witam Cie Haniu razem z cudnym liliowcem (jak sie nie myle ) z otwartymi ramionami!!!!!!

sasiad do mezusia zachodzi ...nie co by na mnie patrzec hihi!!!!
ale jest pewna,ze gdybyscie sie poznali ( pomijajac malenka bariere jezykowa) to z was ..." pokrewne dusze" by byly Haneczko!!!!!
Figi kiedys jadlam suszone, wydawaly sie pyszne...ale gdy spobowalam tych...w zyciu nie pomyslalabym,ze to jest to samo!
no niestety swieza to jak porownac...piekna, pachnaca roze do ....zasuszonej, niby tez piekna ale to juz nie to.... ale to nic, wazne ze chociaz suszonymi czlowiek podniebieniu troszke rozkoszy dostarczy!!!!!

Haneczko sciskam slonecznie i zycze cudnego dnia i weekendu pelnego slonka ( bez deszczu) !!!!!!

Pszczelarnia 08:14, 20 lip 2012

Nieśpieszna powolność - Betysiu, opowiadaj. Tego słońca nam trzeba.
zbigniew_gazda 08:27, 20 lip 2012

Wszyscy o tym doskonale wiecie
Nie ma sprawiedliwości na tym Świecie.
Taką śliczną blondynkę Francuzy zabrały
I to oni a nie my wytrzeszczają na Nią gały.

hanka_andrus 09:01, 20 lip 2012

Zbyszku,a wstaw sobie fotkę naszej Beatki,
na półkę w kredensie,i oglądaj do woli!
Pod warunkiem,że na takie coś Krysia ci pozwoli.......
Bowiem ma faceta szczerego z kościami
I jak go dorwała,to dla innych ani,ani!!
betysia 09:02, 20 lip 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Wszyscy o tym doskonale wiecie
Nie ma sprawiedliwości na tym Świecie.
Taką śliczną blondynkę Francuzy zabrały
I to oni a nie my wytrzeszczają na Nią gały.

Oj Zbysiu

Potwierdzasz to co ja powtarzam tutaj do znudzenia od 4 lat ( mimo pewnie niezadowolenia) tutejszych Panow... Polscy Panowie- BEZCENNI, dzentelmeni jakich malo!!!!!!
MERCI MERCI MERCI
betysia 09:03, 20 lip 2012

hanka_andrus napisał(a)
Zbyszku,a wstaw sobie fotkę naszej Beatki,
na półkę w kredensie,i oglądaj do woli!
Pod warunkiem,że na takie coś Krysia ci pozwoli.......
Bowiem ma faceta szczerego z kościami
I jak go dorwała,to dla innych ani,ani!!

Oj lepiej NIE Hanus!!!!!
Zbysiu juz ma kogo podziwiac na zywo i zapewniam cie,ze jego dama dla niego najpiekniejsza!!!!!!
Evchen 09:36, 20 lip 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Nieśpieszna powolność - Betysiu, opowiadaj. Tego słońca nam trzeba.

Ewcia Uwielbiam Twoje określenia!. A to jest absolutnie adekwatne do tempa ubierania się mojej latorośli rano.. Ja jestem w niedoczasie, a on celebruje nieśpieszną powolność!
alinak 09:46, 20 lip 2012

hahaha . jaka się dyskusja o panach wywiązała . miłego dnia kochane panie ...a o polskich panach to mocno przesadzone Beatko . no chyba że mówimy o pokoleniu Zbyszka . młodzież jest nie do zniesienia zachodnia . i to nawet ta dobrze wychowana
betysia 09:59, 20 lip 2012

alinak napisał(a)
hahaha . jaka się dyskusja o panach wywiązała . miłego dnia kochane panie ...a o polskich panach to mocno przesadzone Beatko . no chyba że mówimy o pokoleniu Zbyszka . młodzież jest nie do zniesienia zachodnia . i to nawet ta dobrze wychowana

Witaj Alinko

no bo ja wlasnie o pokoleniu 40+ myslalam!!!!!
z mlodzieza to juz nie mam kontaktu od...dawna ale to chyba wszedzie ...takie czasy, taki swiat i taka moda na to co inne...
tak czy inaczej w pamieci mam mojego tate, teraz mezus tuz przed 40 , najmlodszy panicz w domku i...Zbysiu oczywiscie...no sami dzentelmeni jak dla mnie, jakby nie patrzec... !
wiec jednak zdania nie zmieniam
panie dziekuja za pozdrowienia i przesylaja gorace pozdrowienia zwrotne !!!!