Moniika
21:30, 30 lip 2012

Więc, uprzejmie donoszę, że byłam u Ewy -Nobel , dziś zgodnie z planem. Ewa jest super sympatyczną, miłą, zdecydowanie bardziej ode mnie doświadczoną ogrodniczką
. Ogród ma cudny!! Piękny i tyle! Położony niesamowicie, duży i zadbany. No, generalnie ja nie powinnam się ze swoim "płachetkiem" nawet porównywać do Jej ogrodu. Ma piękne ryby w dużym oczku wodnym, przepiękne iglaki różnej maści, róże w wielu gatunkach i imponujące krzaki lawendy. Architektura ogrodowa świetnie zaplanowana i funkcjonalna. Same superlatywy i tyle!!!. Byłam i jestem zauroczona.... Ma także imponującą kolekcję dzwoneczków wiszących (ceramiczne, metalowe, szklane i inne)... cuda
. Było mi bardzo miło Ją poznać
. Pooglądałam, pochodziłam, pogadałyśmy - było bardzo sympatycznie. Ewa ma sporo roślin do oddania, które ja oczywiście bardzo chętnie przyjmę i bardzo się z tego cieszę!! Mam nadzieję że się u mnie przyjmą i zrobię wszytko żeby tak było, bo widać, że Ewa o nie bardzo dba i nie mogłabym przeżyć żeby się coś zmarnowało. Jak przywiozę i posadzę to zdam relację
A ... zapomniałam , mieszkają tam także dwa przemiłe pieski (dość duże
) ale bardzo przyjaźnie zastawione dla gości
.