Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek pod Gdańskiem

Mój ogródek pod Gdańskiem

monitka 22:33, 29 lip 2012

To tylko kwestia czasu i będziemy piać nad Twoim
Warto poczekac na taki widok jak u sąsiada
Moniika 22:35, 29 lip 2012

monitka napisał(a)
To tylko kwestia czasu i będziemy piać nad Twoim
Warto poczekac na taki widok jak u sąsiada

Dzięki Monisiu
Klamber 07:55, 30 lip 2012

Witaj Moniko, wpadam w końcu z rewizytą. Widzę że jesteś fanką powojników, nie które wielkie okazy. Wpadnę z dokładniejszą wizytą. Widzę że do Szmita się wybierasz, to okazja porozmawiać. Pozdrawiam
Ewa 09:38, 30 lip 2012

Pozdrawiam
wanda7 10:44, 30 lip 2012

Moniko, dzień dobry. Ogrody mam dokładnie tej samej wielkości, a więc obserwuję z ciekawością, jak gospodarujesz na tych swoich metrach i może coś od ciebie odgapię. Ogród masz przepiękny. Powojniki to coś co bardzo lubię. Ja mam tylko włoskie, bo z wielkokwiatowymi zawsze miałam problem (uwiąd).
Pozdrawiam. Będę u Szmita.
Urszulla 10:48, 30 lip 2012

Witaj. Masz fajny i kolorowy już wątek. Niedługo mieszkasz a ogród już taki zagospodarowany. Ja dopiero w tym roku zaczynam i marzę że za 3 lata może ujrzę efekty. Narazie planuję co do jesieni zakupić. Bardzo podobają mi się gdy pokazujesz clematisy. Były pamiętam zawsze u rodziców :fioletowy i bordowy, ale słabo kwitły. Wiem że są bardzo wrażliwe. Tam gdzie mieszkam są niezłe zimy i halne,więc chyba nie tolerowałyby takich warunków do przetrwania. Ale pooglądać u kogoś też miło. Pozdr.
Moniika 11:34, 30 lip 2012

Ewo, Wando dzięki za odwiedzinki i miłe słowa
Urszulo - dzięki - jednak nie wszystko u siebie posadziłam sama , co oczywiste bo drzewa i żywopłot z tui mają ponad 10 lat - to robota moich rodziców którzy kiedyś tu mieszkali tylko kwiaty i byliny i reszta to już w 100 procentach moja zasługa
Welka 12:21, 30 lip 2012

Monika, gdzieś wyczytałam że wybierasz się do Szmitów z Anią Monteverde - jak jedziecie, bo też chciałabym a nie wiem czy uda mi sie dzieci komuś wcisnąć, a tak M zostawiłabym w domu i miałyby opiekę?
Moniika 12:40, 30 lip 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Monika, gdzieś wyczytałam że wybierasz się do Szmitów z Anią Monteverde - jak jedziecie, bo też chciałabym a nie wiem czy uda mi sie dzieci komuś wcisnąć, a tak M zostawiłabym w domu i miałyby opiekę?

Jeszcze nie wiem , szczerze mówiąc... ja to raczej jak zwykle na wariackich papierach , włączę GPS-a o 6-7 rano i każę mu się dowieść do Ani do Nowego Dworu Gdańskiego, tak żebyśmy na 11 dotarły. Jak jesteś gdzieś na trasie , albo nie daleko od trasy, to nie ma problemu Musisz mi na PW adres przesłać to sprawdzę dokładnie wieczorem, zarzucę na GPS trasę i będzie wiadomo
Milka 14:03, 30 lip 2012

Sprawdzam, czy już są relacje ze zdobyczy
pozdrawiam Moniko!