Pewnie, że mam I nie wyrzucę, choć na Ogrodowisku nie należy do szczególnie polecanych roślin
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
A dlaczego niby nie należy do polecanych???? Pokaze Ci kiedyś zdjecia jakie u mnie berginie są piekne. Chociaż rosną szybko , ale czy to złe? Jakie mogą miec wady to nie wiem. Ja od 3 sezonów wad nie zauwazylam
A masz berginie,? Moim zdaniem te same cechy co rozchodnik a jeszcze zimnozielone!!! Bardzo je sobie cenie i wszystkim polecam
Pewnie, że mam I nie wyrzucę, choć na Ogrodowisku nie należy do szczególnie polecanych roślin
A dlaczego niby nie należy do polecanych???? Pokaze Ci kiedyś zdjecia jakie u mnie berginie są piekne. Chociaż rosną szybko , ale czy to złe? Jakie mogą miec wady to nie wiem. Ja od 3 sezonów wad nie zauwazylam
Ja też jestem miłośniczką bergeni.!na jesieni podzieliłam i sie pięknie rozrosły!Są świetne do podsadzania wysolich roślin!Moję rosną przed floksami, a teraz jeszcze kombinuję inną rabatę z nimi!!
A wiecie dziewczyny ,tak wogóle, to co ogródek to pomysł ! I niech tak zostanie ! Inaczej będzie "nuda panie nuda!!"
Zgadzam sie z Tobą Celinko w100 procentach . Wracając do bergeni to dokładnie tak jak Ty wykorzystuje je do podsadzania wysokich albo lysych na dole roślin
A masz berginie,? Moim zdaniem te same cechy co rozchodnik a jeszcze zimnozielone!!! Bardzo je sobie cenie i wszystkim polecam
Ja też jestem miłośniczką bergeni.!na jesieni podzieliłam i sie pięknie rozrosły!Są świetne do podsadzania wysolich roślin!Moję rosną przed floksami, a teraz jeszcze kombinuję inną rabatę z nimi!!
A wiecie dziewczyny ,tak wogóle, to co ogródek to pomysł ! I niech tak zostanie ! Inaczej będzie "nuda panie nuda!!"
A powiedzcie czy one szybko zarastają wszystko dookoła czy są do opanowania?
Moim zdanie do opanowania , rosną takimi rozetami , jak coś to " małe " odrywasz i do koleżanki z Ogrodowiska wysyłasz, za duze liscie tez odgrywam bez skrupułów
Jakie nazwy noszą twoje róże Moniko? są prześliczne !! Nie tylko one oczywiście Masz piękny ogród córcię i dom Powojniki zachwycające ,u mnie się nie udały ale popełniłam chyba błąd w miejscu sadzenia Powtórzę zakupy bo u ciebie są idealne .Potrzebuję ich sporo