Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek pod Gdańskiem

Mój ogródek pod Gdańskiem

due 11:14, 09 sie 2012

"Tak blisko a jednak tak daleko" I kto tu jest zapalonym i doświadczonym ogrodnikiem? Masz piękny ogród, o którym słyszałam do tej pory tylko opowieści. Dziś postanowiłam Cię w końcu znaleźć na tym forum i nie żałuję, bo nie tylko Twój ogródek jest tu piękny. Jeśli mi pozwolicie zostanę tu na dłużej, bo też niestety, a raczej stety jestem stuknięta na punkcie kwiatów.
boguslaw_r_ 13:56, 09 sie 2012

Witam Cię Moniko. Masz piękny ogródek, pohasałem sobie troszkę, choć ja mam mało kwiatków to jednak rozchodnika dużego mam, była to jedna z pierwszych roślin którą dostałem od zaprzyjaźnionej lekarki, bardzo mi się podoba, przylatują do niej motyle i pszczółki. Dzięki również za pochwałę i odwiedziny. Serdecznie pozdrawiam
Milka 14:42, 09 sie 2012

Moniko, ja też lubię bergenie i porobiłam rozsady, aby było ich jak najwięcej; u Madżenki widziałam takie ogromniaste!
Moniika 16:02, 09 sie 2012

due napisał(a)
"Tak blisko a jednak tak daleko" I kto tu jest zapalonym i doświadczonym ogrodnikiem? Masz piękny ogród, o którym słyszałam do tej pory tylko opowieści. Dziś postanowiłam Cię w końcu znaleźć na tym forum i nie żałuję, bo nie tylko Twój ogródek jest tu piękny. Jeśli mi pozwolicie zostanę tu na dłużej, bo też niestety, a raczej stety jestem stuknięta na punkcie kwiatów.

Cóż to za tajemniczy Don Pedro?? czyżby EWA z Gdyni ??? Proszę się ujawnić własny ogródek pokazać!! czekam na nowy wątek z Tobą w roli gospodyni!! Bardzo się ciesze że jesteś będę miała z Tobą kontakt - duuużo częstszy Pozdrawiam serdecznie M
Moniika 16:04, 09 sie 2012

Dajano... wiem że to nie politycznie tu się przyznawać .. ale nie znam ich nazw chociaż sama je nabyłam drogą kupna Pewnie kiedyś wiedziałam ale nie zapisałam i teraz jest jak jest ... dla mnie są NN Dzięki za odwiedziny M
Irenko i Bogusławie - bardzo miło mi widzieć Was u mnie z wizytą Pozdrawiam i cieszą się że to nie prawda ze rozchodniki są w zapomnieniu i tacy Wielcy Ogrodnicy jak Wy też je macie i lubicie.
Madzenka 19:05, 09 sie 2012

Moniko znalazłam wreszcie namiary na maty z trawy kalifornijskiej u mnie wkleiłam dane
Moniika 19:14, 09 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Moniko znalazłam wreszcie namiary na maty z trawy kalifornijskiej u mnie wkleiłam dane

O Kochana Marzenko bardzo sie cieszę i już lecę co Ciebie :
Kindzia 19:29, 09 sie 2012

Przyleciałam się przywitać i podziękować za odwiedziny Mam fisia na punkcie róż i też nie znam nazw swoich w większości. Pięknościowa ta bordowa, aksamitna. Pachnie? Kocham pachnące.
Moniika 19:37, 09 sie 2012

Pachnie Kindziu pachnie: pozdrawiam i miło ze wpadlas
Celina 19:42, 09 sie 2012

Monika352 napisał(a)
Dajano... wiem że to nie politycznie tu się przyznawać .. ale nie znam ich nazw chociaż sama je nabyłam drogą kupna

Spokojnie!!
ja tam żadnych nazw nie znam! Ważne ,że rośnie, co ma rosnąć! A jak będzie nazwa potrzebna to się znajdzie!