Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzy mi się Siedlisko....

Marzy mi się Siedlisko....

martaibartek 10:16, 05 cze 2013

Aniu zaglądam i pozdrawiam

Moje bodziszki kwitną jak szalone- widać, że z serca dane
yolka 10:55, 05 cze 2013

Kiedy pokażesz swoje błękitne rabaty? Pozdrawiam
AniaK 15:54, 07 cze 2013

Witam wszystkich, a w szczególności Iwonkę, Beatę, Dianę, Gizę, AgnieszkęW, Zuzę, Martę i Yolkę.
Wróciłam już jakiś czas temu, ale dopiero teraz trochę doprowadziłam ogród do ładu, chwasty porosły jak szalone.
Dianko dziękuję za zdjęcia glicynii, ona nadal kwitnie, choć już kwiatostany trochę poopadały po tych deszczach.
Marto bardzo się cieszę(wstaw zdjecie), moje bodziszki też kwitną jak szalone, ale ulewy zrobiły swoje i niestety trochę się położyły. Nie ma takiego efektu, ale i tak są piękne.
Zuza oczywiście, że podesłałam słoneczka i dużo zapakowałam w walizkę i teraz nam pięknie świeci

A teraz zdjęcia tak na szybko, bo zajęć ciągle mnóstwo

AniaK 15:56, 07 cze 2013

Moje pierwsze pomidorki i papryka (te wysiane w styczniu)

reszta wkrótce
Pozdrawiam serdecznie
zuza12 21:43, 07 cze 2013

Witaj dziewczyno.
Dzięki za to słoneczko. Wreszcie wszystko zaczyna ożywać. Piękne pomidorki i papryka. Moje jeszcze nawet nie kwitną i po tych deszczach nie najlepiej wyglądają. Dzisiaj zrobiłam opryski a jutro podleje je nawozem, może trochę odżyją.
AgnieszkaW 21:49, 07 cze 2013

Zjawiskowa ta bodziszkowa rabata Aniu, wszystko inne też piękne. Pokazuj więcej zdjęć. Buziaki posyłam
jotka 21:51, 07 cze 2013

Aniu, u Ciebie też "mam tyły", ale na bieżąco postaram się kukać. podoba mi sie Twoja obwódka z bodziszków. Moje rosną w kępie i też kwitną
AniaK 22:39, 07 cze 2013

Zuza ja swoje wsadziłam do gruntu przed wyjazdem i przyszło zimno i deszcze i też nie wyglądają najlepiej, ale je dokarmiłam, opryskałam na razie naturalnie, zobaczymy czy wystarczy. Myślę, że potrzebują po prostu ciepła, już niektóre mają małe pączki.

Agnieszko dziękuję i postaram się

Jolu, nie wiem czy po powrocie dam radę nadrobić nawet w połowie wątki, tak tu się wszyscy rozgadali, wskoczę do Ciebie na chwilkę chociaż obrazkowo

reni 23:10, 07 cze 2013

Witaj Aniu, pięknie u ciebie i pomidorki jakie duże..pozdrawiam
AniaK 23:55, 07 cze 2013

Witaj Reniu, dziękuję. Moje pomidorki od stycznia rosną sobie w donicy, taki tegoroczny eksperyment.
Powoli nadrabiam zaległości, może uda mi się zajrzeć do Ciebie
Pozdrawiam