Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzy mi się Siedlisko....

Marzy mi się Siedlisko....

AniaK 21:32, 16 wrz 2013

Marzenko, dziękuję. Te po lewej ciemniejsze to Magic Lavender , a powyżej jaśniejsze to Shirley. Angelique, też się tam zaplątały, ale kupione wcześniej w LM.

Moniko, dzięki. A ja też nie przypuszczałam że tyle kupię, całkiem czegoś innego szukałam, ale w trakcie pojawił mi się pomysł i tak to się skończyło.
grembosia 00:01, 17 wrz 2013

Ależ w ogrodzie kolorowo i kwitnąco, miodzio
Wianek na drzwiach prezentuje się bardzo elegancko.
Zakupy też niczego sobie, trzeba było rwać więcej mojego rozchodnika, bo widzę, że taki sam kupiłaś.

Ja jeszcze czosnkowo też podziałałam, kupiłam 20 Purple Sensation w LM.
Jutro jadę z dzieciakami na basen, więc zajrzę do Lidla, co tam jeszcze zostawiłaś.

Jakoś nie mogę się zdecydować, co oprócz czosnków z cebulowych chciałabym mieć na froncie. Bo ja tylko front rozważam na razie dla cebulowych. Tulipanów raczej tam nie widzę, może szafirki, nie wiem...
Może mi coś zasugerujesz.
Kasiek 00:11, 17 wrz 2013

grembosia napisał(a)
Ależ w ogrodzie kolorowo i kwitnąco, miodzio
Wianek na drzwiach prezentuje się bardzo elegancko.
Zakupy też niczego sobie, trzeba było rwać więcej mojego rozchodnika, bo widzę, że taki sam kupiłaś.

Ja jeszcze czosnkowo też podziałałam, kupiłam 20 Purple Sensation w LM.
Jutro jadę z dzieciakami na basen, więc zajrzę do Lidla, co tam jeszcze zostawiłaś.

Jakoś nie mogę się zdecydować, co oprócz czosnków z cebulowych chciałabym mieć na froncie. Bo ja tylko front rozważam na razie dla cebulowych. Tulipanów raczej tam nie widzę, może szafirki, nie wiem...
Może mi coś zasugerujesz.

Polacz dwa kolory czosnkow np biale i fioletowe i w nogach posadz fioletowe albo biale krokusy Swietne polaczenia sa w ogrodzie Keukenhof,nasze dziewczyny pieknie to pokazaly Tak se wpadlam w rozmowe,tak se odpisalam
00:32, 17 wrz 2013
Ładnie ozdobiony dom pięknymi wiankami.
Podobają mi się trawy, a w ogóle ta spontaniczność i zakupów i tworzenia
Od dawna myślę : Marzy mi się ogród podobny do ogrodu Ani,
eda 11:28, 18 wrz 2013

Witam Aniu powiedz byłas u Joli bo buźia mi znajoma ja byłam nie czynna internetowo i szukam was teraz bo głupio mi pozapominałam było tak fajnie a wy tak szybko pojechałyscie buźiaki przesyłam już wiem obleciałam spotkanie jadłysmy razem chłodnik tak tak teraz łapię fajna jestes paaaa
eda 13:09, 18 wrz 2013

fajniutko u ciebie Aniu pajączek roslinki kolorowe i wianki cudo
beta 16:40, 18 wrz 2013

Aniu, ale kolorowo u Ciebie...piękne zakupy...nie dziwię się że Cię poniosło

pozdr
AniaK 20:28, 18 wrz 2013

Marlenko, dzięki. Coś tam zasugerowałam.

Kasiu, a wpadaj jak tylko masz ochotę, każdy pomysł bezcenny.

Iwonko, dziękuję jak mi miło. Ta spontaniczność zakupów, to mi się u mnie mniej podoba. Czasem, to powinnam sobie kluczyki od samochodu schować, bo ciężko tak oglądać i nic nie kupić

Edytko, jak miło że wpadłaś, ta tak jadłyśmy razem chłodnik i sałatki i kurczaczka.... Dzięki za kwiatki.

Beatko, dzięki, w sumie też się nie dziwię że mnie poniosło. A u Ciebie już lepiej?

Pozdrowienia dla wszystkich
beta 20:37, 18 wrz 2013

u mnie póki co lepiej...chodzę po ogrodzie i patrzę

a czy Twój winobluszcz juz się zaczyna przebarwiać?
AniaK 21:40, 18 wrz 2013

To dobrze, że lepiej.
Już powoli zaczyna, zimne noce ostatnio więc pewnie już niedługo cały zrobi się czerwony.