Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzy mi się Siedlisko....

Marzy mi się Siedlisko....

Lena 07:43, 05 sie 2012

Cudowne zdjęcia..szczególnie z kropelką

Hortensje powalają , żurawki i cała reszta!

Miłej niedzieli
martaibartek 09:44, 05 sie 2012

Aniu po pierwsze witam cię serdecznie! czytam twój wątek od wczoraj i wreszcie dotarłam do końca
Cóż mogę rzec??? twój ogród jest piękny!!!!!!! rabaty bylinowe są tak idealnie skomponowane, że buzię mam cały czas otwartą z wrażenia!!!! wszystko tak pięknie ci kwitnie!
a plony w warzywniku są niesamowite!!!!
Będę w twoim ogrodzie częstym gościem!

I na dzień dobry pytanie: czy swoją roślinność kupujesz zawsze w jednej szkółce czy zdarza się, że zamawiasz też przez internet?
anna_studio 16:35, 05 sie 2012

Aniu, piękny ogród..., śliczne zdjęcia..., plony lawendy oszałamiające.............
bukiecik dla taty... rewelka, sorry, ale będę częstym gościem
Pozdrawiam Cię ciepło imienniczko
anna_studio 16:39, 05 sie 2012

...zapomiałam o tęczy......, jak mogłam zapomnieć.......SUPER
ja ostatnio też złapałam tęczę w obiektyw, ale nie miałam szerokiego kąta......i mam po połowie
beta 18:17, 05 sie 2012

martaibartek napisał(a)
Aniu po pierwsze witam cię serdecznie! czytam twój wątek od wczoraj i wreszcie dotarłam do końca
Cóż mogę rzec??? twój ogród jest piękny!!!!!!! rabaty bylinowe są tak idealnie skomponowane, że buzię mam cały czas otwartą z wrażenia!!!! wszystko tak pięknie ci kwitnie!
a plony w warzywniku są niesamowite!!!!
Będę w twoim ogrodzie częstym gościem!

I na dzień dobry pytanie: czy swoją roślinność kupujesz zawsze w jednej szkółce czy zdarza się, że zamawiasz też przez internet?

taaaa, Ania ma cudowny ogród

dobrze że się ujawniła, przynajmniej oczy możemy nacieszyć i zmysły nakarmić
beta 18:18, 05 sie 2012

Aniu, a ja ciągle z tym winem Cie będę męczyć

naprawdę myślisz, że roślinki w transporcie miałyby marne szanse na przeżycie?
AniaK 15:53, 06 sie 2012

Dziękuję wszystkim za tak miłe słowa, to miód na serce

Leno, hortensje i żurawki moje ulubione, tak żałuję że ogrodowych nie udaje mi się tak przezimować, żeby kwitły

Martaibartek, oczywiście zapraszam serdecznie, zaglądaj jak tylko masz ochotę.
Roślinki najczęściej w szkółkach, ale przez internet też kilka razy zamawiałam i byłam zadowolona, zawsze patrzę na ilość pozytywnych komentarzy i bierzące zdjęcie roślinki w realu.

Aniu, zapraszam, zapraszam. Z tęczą taki fart.

Beatko, się rumienię.
Ja nie mam żadnego doświadczenia z przesylką roślin, ale myślę intensywnie jak to najlepiej zrobić. Najwyżej zaryzykuję, jak dojdą w kiepskim stanie, to będziemy próbować inaczej.Jest tego tyle, że można popróbować

Pozdrawiam Was ciepło
Przetacznik 16:00, 06 sie 2012

AniaK napisał(a)
Zakończyłam dziś nareszcie cięcie lawendy, uff.Proszę ile się nazbierało

marzenie... , moje marzenie...a jakie koszyki do tego piękne dobrałaś bardzo ładnie fotografujesz, ruszam dalej poznawać twój ogród...
Przetacznik 16:11, 06 sie 2012

majstersztyk, cudo !
AniaK 16:18, 06 sie 2012

Weroniko, dziękuję bardzo. Po Twoich pięknych zdjęciach, człowiek mocno się mobilizuje. Zauważyłam, że do tej pory po prostu robiłam zdjęcia tak dla siebie, żeby potem porównać jak wszystko rośnie, a teraz patrzę inaczej i w zastraszającym tempie zapełniam twardy dysk, bo tyle piękna nas otacza i chce się wszystko zatrzymać w kadrze