Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Anity

Ogródek Anity

Margolka 22:12, 16 lip 2013

Ależ duzo przestrzeni... Jak ja bym chciala miec taki ogród. Mój wcisniety między domy i ogrody sąsiadów - z każdej strony cudze ogrodzenie :/
Pieknie masz! I zakochalam sie w twoich jeżówkach, tych czerwonych. jak będziesz rozsadzać, to strasznie bym chciała kawałeczek - moze byc taki mini-mini
Czytam, że jakies spotkanie sie wam szykuje? Udanej zabawy )))
EPODLAS 22:32, 16 lip 2013

Anito, dopiero dzisiaj zobaczyłam jaką masz ładną altanę. Zdjęcie ogrodu z altanką, wygląda jak z pisama ogrodniczego. Trawka wpielęgnowana, ścieżka ładna, jednym słowem raj.
Sebek 22:56, 16 lip 2013

Anita - masz ślicznie Wszystko wygląda na prawdę świetnie
Anita1978 22:56, 16 lip 2013

Margolka napisał(a)
Ależ duzo przestrzeni... Jak ja bym chciala miec taki ogród. Mój wcisniety między domy i ogrody sąsiadów - z każdej strony cudze ogrodzenie :/
Pieknie masz! I zakochalam sie w twoich jeżówkach, tych czerwonych. jak będziesz rozsadzać, to strasznie bym chciała kawałeczek - moze byc taki mini-mini
Czytam, że jakies spotkanie sie wam szykuje? Udanej zabawy )))

Jeżówkami się podzielę, z chęcią! Tylko nie wiem kiedy się je dzieli....
A spotkanie jest ogólnodostępne, to spotkanie w domu działkowca. Zobacz w wątku spotkania. Też możesz jechać
Anita1978 23:01, 16 lip 2013

EPODLAS napisał(a)
Anito, dopiero dzisiaj zobaczyłam jaką masz ładną altanę. Zdjęcie ogrodu z altanką, wygląda jak z pisama ogrodniczego. Trawka wpielęgnowana, ścieżka ładna, jednym słowem raj.

A dziękuję! Altanę obsadziłam powojnikami i różami ( Louis Odier 3 szt) ale na efekt trzeba poczekać... Na razie tylko Emilia Plater wywiązuje się ze swego zadania (zrobienia cienia w altance)

Anita1978 23:02, 16 lip 2013

Sebek napisał(a)
Anita - masz ślicznie Wszystko wygląda na prawdę świetnie

Dziękuję, ale jeszcze dużo pracy przede mną! No i Twoja wiedza by mi się przydała, bo tyle co Ty o roślinach to ja jeszcze nie wiem
rozajerycha 00:03, 17 lip 2013

Gratuluję 100-ki .
Sebek ma rację
Topola 08:35, 17 lip 2013

Piękny ogród. Trawa tak gęsta, że nie można wzroku oderwać. Nie zazdroszczę, tylko nornic, bo zapewne są skoro na około pola . Pozdrawiam
popcorn 08:39, 17 lip 2013

Anitko, ale masz przestrzeni I miejsce na kawkę cudne! Trawka zielona i bujna.. i widoki dookoła, podobne jak u mnie

A w tych foliach co hodują? Wiesz może?
Warzywnik pokażesz?
pozdrawiam!
Margarete 09:25, 17 lip 2013

Wpadłam pogratulowac setki ! Troche z opóźnieniem.. ale nie mniej serdecznie.. !!!
Samych tylko zyczliwych wpisów i zyczliwych ludzi wokół twojego wątku, twojego ogrodu i ciebie.
Masz pięknie w ogrodzie !