Trochę popracowałam bo szkoda mi ładnej pogody, mimo że nie czuje się najlepiej. Kupione roślinki wreszcie trzeba było posadzić. Za poziomki też muszę się wziąć, tylko czasu na wszystko brakuje.
Hej Ale będziesz miała dużo żurawek! Na pewno się przyjmą, bo podzieliłaś fachowo
Mówisz? To przypadkiem z tą fachowością
Ostatnio wszystko dzielę-truskawki, poziomki....porozrastaly się, to porozsadzałam, może coś z tego będzie . A jak tam twoja magnolia? Kwitnie już?
Wchodzę często na twój blog kulinarny-fajne przepisy tworzysz, z chęcią bym to wszystko zjadła! mudzę w końcu je wypróbować -przepisy znaczy....
Miałam jedną wielką żurawkę, niezbyt ładnie rosła, chyba wymagała odmłodzenia. Podzieliłam ją na takie kawałaki
Ale będziesz miała satysfakcję, gdy stworzysz rabatkę z żurawek z własnej hodowli. Pozdrawiam.
Trudno powiedzieć jaka, bo są często podobne, wygląda na Creme Brulee, ale czy na pewno ona, co za różnica, ładna, dziel i z takiej to 5 zrobisz, szybko rosną, ja dzieliłam w sobotę, wyszło mi mnóstwo nowych i już są po tygodniu nowe liście