Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Mala_Mi 22:05, 03 gru 2012

Zostaw sobie .... wrzucone na forum jest po pierwsze już i tak publiczne, a po drugie cieszę się, że Ci się podoba..... za bardzo naświetlone, ale w tym tkwi jego urok.. mi też się spodobało.... dlatego go wstawiłam zaraz po takim "normalnym"

To masz inne nierealne..... i te oświetlenie kosztowało na początku, bo żarówki ledowe niewiele biorą prądu i sobie świecimy codziennie.... My świecimy ha, ha, ha...zautoamtyzowane..samo zapala i samo gasi..
Mi to się też podoba..... ta brzózka jest taka zwiewna.. jak biała dama..
Kondzio 22:11, 03 gru 2012

asc napisał(a)
Zostaw sobie .... wrzucone na forum jest po pierwsze już i tak publiczne, a po drugie cieszę się, że Ci się podoba..... za bardzo naświetlone, ale w tym tkwi jego urok.. mi też się spodobało.... dlatego go wstawiłam zaraz po takim "normalnym"

To masz inne nierealne..... i te oświetlenie kosztowało na początku, bo żarówki ledowe niewiele biorą prądu i sobie świecimy codziennie.... My świecimy ha, ha, ha...zautoamtyzowane..samo zapala i samo gasi..
Mi to się też podoba..... ta brzózka jest taka zwiewna.. jak biała dama..
Dziękuje twoje zdjęcia ogrodu nocą są piękne
Martek 23:37, 03 gru 2012

Kondzio napisał(a)
Aniu dziękuję ci za to zdjęcie to będzie moja inspiracja jest nie wiem co powiedzieć wklejam sobie twoje zdjęcie ale jak będziesz chciała to go zdejmę

Pozdrawiam
Snajper
majkel0326 18:58, 05 gru 2012

Kondzio,wpadam z rewizytą Poczytałam i widzę,że szykują Ci się zmiany w związku z pracą.Trzymam kciuki i życzę Ci powodzenia
Kondzio 20:39, 05 gru 2012

majkel0326 napisał(a)
Kondzio,wpadam z rewizytą Poczytałam i widzę,że szykują Ci się zmiany w związku z pracą.Trzymam kciuki i życzę Ci powodzenia
Dzięki
gusiarz 07:04, 06 gru 2012

Buziaki zostawiam - Mikołajka
Kondzio 08:38, 06 gru 2012

gusiarz napisał(a)
Buziaki zostawiam - Mikołajka
Kindzia 08:53, 06 gru 2012

Kondziula czytam o Twojej rewolucji zawodowej i widzę że kamień z serca Ci spadł...Ja kiedyś też rewolucję zrobiłam w życiu, odeszłam od pracy w szkole, zupełnie zmieniłam zawód...i nie żałuję. Trochę to trwało, to musi potrwać, ale teraz i atmosfera w pracy super, i kasa inna niż w szkole, i satysfakcja Tobie też się ułoży. Całe Ogrodowisko będzie kciuki na pewno trzymało. Ja już trzymam za Ciebie
Kondzio 10:33, 06 gru 2012

Kindzia napisał(a)
Kondziula czytam o Twojej rewolucji zawodowej i widzę że kamień z serca Ci spadł...Ja kiedyś też rewolucję zrobiłam w życiu, odeszłam od pracy w szkole, zupełnie zmieniłam zawód...i nie żałuję. Trochę to trwało, to musi potrwać, ale teraz i atmosfera w pracy super, i kasa inna niż w szkole, i satysfakcja Tobie też się ułoży. Całe Ogrodowisko będzie kciuki na pewno trzymało. Ja już trzymam za Ciebie
Dzięki bardzo przyda się ja jestem dobrej myśli
ell 12:41, 09 gru 2012

Kondziowy ogród pięknie wygląda pod śnieżną czapą.
Niestety aparat odmówił posłuszeństwa przy -11 st.C i zrobiłam zaledwie 3 fotki