Józia, dlaczego się wstydziłaś odezwać? Nie bardzo rozumiem dlaczego? Czy ja sprawiam wrażenie nieprzystępnej? Nie jestem może jakąś duszą towarzystwa, czasem jestem zołza, no i nie potrafię sypać żartami i dowcipnymi komentarzami jak z rękawa, ale generalnie chyba jestem towarzyską bestią Jak masz jakieś pytania odnośnie mojego ogrodu itp., to chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami
Sylllwia, a dziś wspominałyśmy z Anią nasze spotkanie Ja też już zdjęłam wszelkie dekoracje świąteczne i czekam z utęsknieniem na wiosnę. No myślę, że można by jakieś wianki zacząć pleść z myślą o Wielkanocy i wiośnie. Pomysły są, a jakże. Tylko materiałów brak. A byłaś na giełdzie ostatnio? Jest już coś w klimacie świątecznym czy tylko walentynki?
Na giełdzie dawno nie byłam, a tak mnie już ciągnie tam, tylko chciałabym za jednym razem hortensje kupić i jakieś inne wiosenne, a chyba jeszcze za szybko. W ubiegłym roku kupowałam w połowie marca. Wielkanocne przydaśki powinny już chyba być na giełdzie.
Oj, Madżenka, masz czego zazdraszczać Oj masz Żon Ani, nie dość, że wykazał się nieludzką cierpliwością i pełnym profesjonalizmem i zobaczyłam jasność, to jeszcze nauka od takiego nauczyciela Och.....
Ogród przyprószony śniegiem ślicznie wygląda a tulipany w domku poprostu bajka
Monitka, dzięki A jak tam u Was w Szczecinie? Widać już jakieś symptomy wiosny? Zazdroszczę Ci lokalizacji, bo miałabym blisko do Danii
Wczoraj pospacerowałam chwilkę po włościach i powiem ci że hosty juz wychodzą, szafirki i tulipany...a teraz sypie śnieg ... Kurcze, a ja pomimo dobrej lokalizacji jeszcze w Danii nie byłam
No taka cynowa jest dobra, albo jakiś stary emaliowany czajnik, takie jakie były dawno temu. Jest dużo ciekawych pomysłów na drugie życie starych przedmiotów. Warto odwiedzać czasem pchle targi
Byłam u Cię już jesienią, ale się wstydałam odezwać
Józia, dlaczego się wstydziłaś odezwać? Nie bardzo rozumiem dlaczego? Czy ja sprawiam wrażenie nieprzystępnej? Nie jestem może jakąś duszą towarzystwa, czasem jestem zołza, no i nie potrafię sypać żartami i dowcipnymi komentarzami jak z rękawa, ale generalnie chyba jestem towarzyską bestią Jak masz jakieś pytania odnośnie mojego ogrodu itp., to chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami
Nie wiedziałam co mam napisać, bo mnie Twój ogród oszołomił
Sylllwia, a dziś wspominałyśmy z Anią nasze spotkanie Ja też już zdjęłam wszelkie dekoracje świąteczne i czekam z utęsknieniem na wiosnę. No myślę, że można by jakieś wianki zacząć pleść z myślą o Wielkanocy i wiośnie. Pomysły są, a jakże. Tylko materiałów brak. A byłaś na giełdzie ostatnio? Jest już coś w klimacie świątecznym czy tylko walentynki?
Na giełdzie dawno nie byłam, a tak mnie już ciągnie tam, tylko chciałabym za jednym razem hortensje kupić i jakieś inne wiosenne, a chyba jeszcze za szybko. W ubiegłym roku kupowałam w połowie marca. Wielkanocne przydaśki powinny już chyba być na giełdzie.
Na hortensje to chyba za wcześnie. A nie boisz się kupować tych z marca? Są sztucznie pędzone. Masz jakieś doświadczenia z poprzednich lat z takimi wczesnymi hortensjami? Kupujesz je do donic czy do gruntu?
Ja na giełdzie będę szukać sztucznych przepiórczych jajek, piórek ptasich, wstążek etc., ale tak po ofercie kwiaciarni w mieście widzę, że na razie królują walentynki
Byłam u Cię już jesienią, ale się wstydałam odezwać
Nie wiedziałam co mam napisać, bo mnie Twój ogród oszołomił
Aż taaak? Dziękuję, ale nie chciałabym, żeby odwiedzający mój wątek czuli się w jakikolwiek sposób onieśmieleni Wpadajcie, zadawajcie pytania, jak was coś zainteresuje. Zapraszam serdecznie