Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Madzenka 11:54, 31 maj 2014

Anitko gdzie będziesz sadzić tojeść z CHFSh ? Bo ja w stipy

Ogród wymga ciągłych pochwał bo zachwyca, niby naturalny a ograniczony formalnie, poczochrany a jednocześnie poukładany, niby takie proste a jakże trudne do skopiowania
nicol21 17:15, 01 cze 2014

Enya73 napisał(a)

Ten zakątek wymyślił w zasadzie mój mąż, po obejrzeniu filmu pt. "Dobry rok". To miał być taki nasz mały zakątek, gdzie można przysiąść z lampką dobrego czerwonego wina z widokiem na cały ogród

Nie dość że piękny zakątek, to jeszcze romantyczny mąż!! Nic tylko pozazdrościć
Macham niedzielnie zza płota
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
gierczusia 21:48, 01 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Anitko gdzie będziesz sadzić tojeść z CHFSh ? Bo ja w stipy

Ja chyba też w stipy
gierczusia 21:48, 01 cze 2014

Anitko .. Te Twoje czosnki zachwycają mnie nieustannie

Buziole
Agania 14:58, 02 cze 2014

Anitko, patrzę, oglądam, podczytuję i oczu oderwać nie mogę, więc przycupnęłam w zakątku kawowym i kawkę wypiłam patrząc na twoje rabaty i kompozycje, podziwiam jak pięknie.....kolorystyka taka jaką lubię fiolety biel i delikatne róże, ładnie współgrają kwiaty z zielenią i pięterka w rabatach, och pięknie masz

buziaki
Enya73 15:17, 02 cze 2014

WilczaGora napisał(a)
cudowne iryskowo/trawkowo teraz u Ciebie...
buziaki ślę, Ewa

Kochana Wilcza łapko, macham do Ciebie W końcu emalię Ci wysłałam przed chwilą
A_gawa 15:18, 02 cze 2014

Jestem pod wielkim wrażeniem prac ogrodowych i domu. Rewelacja! Będę zaglądać i cieszyć oczy...Bardzo podoba mi się wykonanie chodników - pełen profesjonalizm i w projektowaniu i w wykonawstwie. A te okna piękne... Wiszą nam tu jęzory z podziwiania i przyjacielskiej zazdrości!
Enya73 15:19, 02 cze 2014

bdan napisał(a)
piekny ogród, podczytuję regularnie a teraz zaznaczam, żeby nic nie zgubić

Witam, cichego podczytywacza i dziękuję bardzo Miło mi, że zaglądasz i zapraszam regularnie Pozdrawiam
A_gawa 15:21, 02 cze 2014

Czy można gdzieś obejrzeć Twoją wizytówkę? Wątek ogromnie rozbudowany, przedzieram się i przedzieram Jak przez afrykański busz!
Enya73 15:23, 02 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
A ja cały maj przeczytałam i obejrzałam
Gały mi wylazły z orbit na nowa rabatę.. a to tylko inspiracja w CFS... co nie zmienia faktu, że Twój ogród i tak przyprawia o wyjście gałek z oczu... a moje zdziwienie było bardziej gdzie ją wkomponowałaś????

Pomysł na bratki w wianku na stole... rewelacja Chyba zgapię A przynajmniej mam taki zamiar.. bo u mnie od zgapienia do zrobienia to droga w latach świetlnych

Teraz znak bliźniaka??... wiec wszystkiego naj...

Aniu, ależ mi miłoI dzięki serdeczne za pamięć i życzenia

No musisz te wrażenia wirtualne kiedyś zweryfikować z rzeczywistością

A propos nowej rabatki. Tyle miejsca się jeszcze u mnie znajdzie Ostatnio wyeksmitowałam pewną sosenkę nad kaskadę, rozplenicę-potwora wielkiego, która nie zakwitła w zeszłym roku posadziłam w innym miejscu i już mi się miejsce zrobiłoTak więc będzie nowa bylinowa rabatka, moja własna wersja CHFS Tylko jutro przyjdzie tojeść i mam już komplecik

Pozdrawiam serdecznie