Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Kacha123 11:12, 04 sie 2015

Powzdychałam i pomarzyłam Cudownie... Chciałabym, żeby u mnie też było kiedyś tak uroczo i przytulnie. O ile to możliwe na tej stercie kamieni

Może dasz radę przyjechać z Kasią i Sebkiem w czwartek?
Enya73 11:12, 04 sie 2015

Gabisia napisał(a)
Anitko - ależ u Was klimatycznie. Anabelkowy zakątek stworzony do winka
Król sumak cudnie się pręży na słoneczku.
Mebelki wiklinowe śliczne!

Ściskam i uśmiechy przesyłam

Król ma już królową Glediczja walczy z nim zażarcie
Mebelki wymarzone i wyczekane. Długo takich nie mogłam znaleźć, stół ma 130 cm szerokości , idealnie się wpasował, nie za duży, nie za mały. I jest gdzie uciec przed upałami. Już wcześniej było, ale teraz jakby bardziej komfortowo

Buziaki i uśmiech w Twoją stronę
Enya73 11:13, 04 sie 2015

AnnaCh napisał(a)
Wpadłam na chwilę na szybko po urlopie i oczu nie mogę oderwać

Rozgość się wygodnie na dłużej Pozdrawiam serdecznie wypoczętą ogrodniczkę
Enya73 11:14, 04 sie 2015

Kacha123 napisał(a)
Powzdychałam i pomarzyłam Cudownie... Chciałabym, żeby u mnie też było kiedyś tak uroczo i przytulnie. O ile to możliwe na tej stercie kamieni

Może dasz radę przyjechać z Kasią i Sebkiem w czwartek?

Ojojoj Bardzo bym chciała. Tylko, że jadę zaraz po pracy do Mysłowic i tam mi zejdzie pewnie do 17.30-18.00 co najmniej.
A o której się spotykacie?
Kacha123 11:16, 04 sie 2015

Enya73 napisał(a)

Ojojoj Bardzo bym chciała. Tylko, że jadę zaraz po pracy do Mysłowic i tam mi zejdzie pewnie do 17.30-18.00 co najmniej.
A o której się spotykacie?

Kasia z Sebkiem są umówieni na 15 pod Ikeą, dotrą pewnie gdzieś ok. 15.30
Enya73 11:26, 04 sie 2015

No to dosyć wcześnie. Może innym razem?
A może zrobicie sobie któregoś dnia wycieczkę w drugą stronę? Zapraszam w drugiej połowie sierpnia, bo teraz mamy na górze malowanie i zamianę pokoi , totalne szaleństwo już od najbliższej soboty do skutku.

Sebka mogę zwinąć po pracy, bo mieszka niedaleko mojej firmy, Kasia mieszka za miedzą, bo o Siakowej mowa?

Jesteś na miejscu w drugiej połowie sierpnia czy już się będziesz urlopować?
gierczusia 11:48, 04 sie 2015

Anitko piękne te nowe mebelki do altany widzę ze ogród stale ewoluuje .. Wiesz ,że czasem jak tak patrzę na fotki , to tak jakbym Twój ogród pierwszy raz na oczy widziała ???? Tyle tam zakątków ..buzi
Kacha123 11:52, 04 sie 2015

Enya73 napisał(a)
No to dosyć wcześnie. Może innym razem?
A może zrobicie sobie któregoś dnia wycieczkę w drugą stronę? Zapraszam w drugiej połowie sierpnia, bo teraz mamy na górze malowanie i zamianę pokoi , totalne szaleństwo już od najbliższej soboty do skutku.

Sebka mogę zwinąć po pracy, bo mieszka niedaleko mojej firmy, Kasia mieszka za miedzą, bo o Siakowej mowa?

Jesteś na miejscu w drugiej połowie sierpnia czy już się będziesz urlopować?

Bardzo dziękuję za zaproszenie W drugiej połowie sierpnia mam urlop i raczej siedzę na miejscu. Chyba, że pogoda będzie totalnie do bani, to może jakiś spontan...
Enya73 12:11, 04 sie 2015

gierczusia napisał(a)
Anitko piękne te nowe mebelki do altany widzę ze ogród stale ewoluuje .. Wiesz ,że czasem jak tak patrzę na fotki , to tak jakbym Twój ogród pierwszy raz na oczy widziała ???? Tyle tam zakątków ..buzi

Musisz mnie po prostu częściej odwiedzać.
Zaopatrzyłam się ostatnio w crocsy dla gości w kilku rozmiarach. Będzie w sam raz

A u mnie każdego miesiąca ogród się zmienia, za sprawą roślin, które aktualnie kwitną.
Z nowości mam tylko rabatę bylinową w miejscu trzcinowiska i mini warzywnik.
Może wpadniesz w drugiej połowie sierpnia?
Enya73 12:12, 04 sie 2015

Kacha123 napisał(a)

Bardzo dziękuję za zaproszenie W drugiej połowie sierpnia mam urlop i raczej siedzę na miejscu. Chyba, że pogoda będzie totalnie do bani, to może jakiś spontan...

Ok, będzie spontanu mnie znaczy się