Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Enya73 14:40, 19 sie 2015

anna_studio napisał(a)
Ty sobie nie żartuj !
Ja się pytam czy to półmetek z remontem...
A Ty w...lesie

Świetnie to ujęłaś Trafiłaś w samo sedno

Buziaki
Enya73 14:41, 19 sie 2015

Bogda napisał(a)
Dawno mnie nie było, pooglądałam sobie, zachwyciłam się tapetąsprytny wzóri uciekam

Ulubiony mój i Kingi Tapeta jest niesamowita
Enya73 14:45, 19 sie 2015

KasiaW76 napisał(a)
Anita super ta tapeta.... Ja juz rok czasu szukam ładnych Brzozek i bezskutecznie.... Pochwał się lampą....

Zdolna kobieta z Ciebie. Musze chyba zacząć znajdować u Ciebie wady, których pewnie nie znajdę

Coś słabo szukałaś, bo ta tapeta jest ogólnie dostępna w sieci

Bardzo dziękuję, aczkolwiek, jak każdy człowiek mam wady i zalety Cieszy mnie to, że tak wiele rzeczy potrafię zrobić sama To daje mi poczucie niezależności i satysfakcję. Wacek też dużo rzeczy potrafi, tyle że ma mniej cierpliwości do takich prac On woli hard workStawiać ścianki, burzyć, murować, a nie tam takie machanie pędzlem i dziubdzianie się z milimetrami w tę czy w tę
Enya73 14:46, 19 sie 2015

siakowa napisał(a)

stoi 17.00?

Jak na razie 17.30 stoi i mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie, bo potem to już ciężko będzie się wyrwać
Zielona 11:01, 20 sie 2015

Enya73 napisał(a)

Ulubiony mój i Kingi Tapeta jest niesamowita

To już kultowa tapeta. Obok Fornasettiego, który kilka lat szturmem podbił wnętrzarskie trendy, brzozy Cole and Son są Ich doskonałą wizytówką, rozpoznawalną przez każdego, kto choć trochę interesuje się wnętrzarskimi tematami.

Anito. Ogrodowo siedzę u Ciebie zawsze z podziwem, ale bez komentarza. Jednak wnętrzarsko jestem chyba jeszcze bardziej zakręcona, więc pozwoliłam sobie na wpis

Pozdrawiam
Enya73 09:37, 21 sie 2015

Zielona napisał(a)

To już kultowa tapeta. Obok Fornasettiego, który kilka lat szturmem podbił wnętrzarskie trendy, brzozy Cole and Son są Ich doskonałą wizytówką, rozpoznawalną przez każdego, kto choć trochę interesuje się wnętrzarskimi tematami.

Anito. Ogrodowo siedzę u Ciebie zawsze z podziwem, ale bez komentarza. Jednak wnętrzarsko jestem chyba jeszcze bardziej zakręcona, więc pozwoliłam sobie na wpis

Pozdrawiam

Zielona to Ty nie jesteś jeśli chodzi o znajomość designu

Widzisz ja też jestem freak na punkcie designu Niestety nie na wszystko, co mi się podoba mogę sobie pozwolić, ale siedzę w tym temacie wnętrzarskim już dość długo i żałuję, że nie poszłam na studia w tym kierunku.

Masz ochotę zobaczyć kolejną odsłonę naszego stumilowego lasu po metamorfozie?

Pozdrawiam z zielono mi tu

Zielona 11:17, 21 sie 2015

Pewnie, że chcę zobaczyć!

PS To, co się nam podoba, co jeszcze kilka lat temu było tylko migawkami w kadrach filmów zza Oceanu, a co dzisiaj można podziwiać na milionach fotek dostępnych w sieci i... sklepach, które wysyłają towar do Polski, to... dwie różne sprawy...
Wiem, co mnie zachwyca, ale wiem też, że na większość nigdy nie będę sobie mogła pozwolić. Mimo tego... kombinuję Duży efekt małym kosztem też można osiągnąć
KasiaW76 11:21, 21 sie 2015

Enya73 napisał(a)

Coś słabo szukałaś, bo ta tapeta jest ogólnie dostępna w sieci

Bardzo dziękuję, aczkolwiek, jak każdy człowiek mam wady i zalety Cieszy mnie to, że tak wiele rzeczy potrafię zrobić sama To daje mi poczucie niezależności i satysfakcję. Wacek też dużo rzeczy potrafi, tyle że ma mniej cierpliwości do takich prac On woli hard workStawiać ścianki, burzyć, murować, a nie tam takie machanie pędzlem i dziubdzianie się z milimetrami w tę czy w tę

Anita Ja też wiele zrobię ale Olek nie lubi murowany, tapetowac. Przed tymi pracami ucieka na warsztat
Sebek 11:31, 21 sie 2015

Świetna ta tapeta Ja od roku szukam obrazów oraz stolika do przedpokoju i znaleźć nie mogę... A jak znajdę to cena mnie co najmniej szokuje
Enya73 12:03, 21 sie 2015

Zielona napisał(a)
Pewnie, że chcę zobaczyć!

PS To, co się nam podoba, co jeszcze kilka lat temu było tylko migawkami w kadrach filmów zza Oceanu, a co dzisiaj można podziwiać na milionach fotek dostępnych w sieci i... sklepach, które wysyłają towar do Polski, to... dwie różne sprawy...
Wiem, co mnie zachwyca, ale wiem też, że na większość nigdy nie będę sobie mogła pozwolić. Mimo tego... kombinuję Duży efekt małym kosztem też można osiągnąć

Trudno się z Tobą nie zgodzić Ja też szukam inspiracji, ale przede wszystkim okazji. Nie będę reklamować gdzie, ale jak ktoś dobrze poszuka , to można dużo fajnych rzeczy znaleźć w sieci w naprawdę dobrych cenach.
Czasem też w czasie podróży udaje mi się coś ciekawego wyhaczyć

P.s. podejrzałam sobie jaki u Ciebie styl panuje i bardzo mi się podoba, wnętrza z klasą i duszą