Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

grazyna 15:33, 13 mar 2013

Cieplutkie pozdrowienia - coby śnieg stopniał
romka 15:39, 13 mar 2013

hahaha tak się zastanawiałam czym Ty przez dwie ostatnie strony dzielisz i kiedy już sama chciałam napisac, że ja też poproszę zorientowałam się że Ty śniegiem dzielisz .... o nie! tego to ja nie potrzebuję!!! ja chcę takiej wiosny jak w ubiegłym tygodniu... aż żyć się chciało!
pozdrowienia ze śnieżnej i mroźnej krainy
JulkAd 16:10, 13 mar 2013

grazyna napisał(a)
Cieplutkie pozdrowienia - coby śnieg stopniał

Dzięki Grażynko, chuchaj może stopnieje
JulkAd 16:12, 13 mar 2013

romka napisał(a)
hahaha tak się zastanawiałam czym Ty przez dwie ostatnie strony dzielisz i kiedy już sama chciałam napisac, że ja też poproszę zorientowałam się że Ty śniegiem dzielisz .... o nie! tego to ja nie potrzebuję!!! ja chcę takiej wiosny jak w ubiegłym tygodniu... aż żyć się chciało!
pozdrowienia ze śnieżnej i mroźnej krainy

Sylwia wszystko dlatego, że mega mróz ponoć do nas idzie, a śnieg po to, żeby roślinki przed nim schować, bo co niektóre już zaczynały ruszać po zimie...trochę za szybko, ale wiosny to my wszyscy chcemy
gierczusia 17:17, 13 mar 2013

Julciu .. Ja mam cały czas nadzieję ,że jednak te wielkie mrozy nas ominą.. Bo teraz jest -3 i ja juź prawie umieram z zamarznięcia .. A jak będzie -10 , to ja już sobie tego wyobrazić nie potrafię ... A dodam ,że śniegu mam max 2 mm
gierczusia 17:21, 13 mar 2013

Julciu ... A jak u Ciebie z kwestią zielonego dachu na drewutni ??? Idziesz w to ??
JulkAd 19:27, 13 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Julciu .. Ja mam cały czas nadzieję ,że jednak te wielkie mrozy nas ominą.. Bo teraz jest -3 i ja juź prawie umieram z zamarznięcia .. A jak będzie -10 , to ja już sobie tego wyobrazić nie potrafię ... A dodam ,że śniegu mam max 2 mm

Ja z tych zmarzluchów jestem co kalesony ściągają po zimie 1 maja, a 2 maja zakładają z powrtem...a tak naprawdę mam serdecznie dość, piec gazowy chodzi non stop, a ja mam zimne nóżki i rączki
JulkAd 19:31, 13 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Julciu ... A jak u Ciebie z kwestią zielonego dachu na drewutni ??? Idziesz w to ??

Ela do zielonego dachu na drewutni jeszcze długa droga, na razie pragnę zrobić rabaty, to mój priorytet na ten i może jeszcze na następny rok. Wszystko zależy od finansów...Dziecię starsze maturę ma w tym roku, więc pewno jakieś finanse na studia trzeba przeznaczyć
Kindzia 09:19, 14 mar 2013

Czytam i czytam i dochodzę do wniosku, że Ty Juleczko do nas na zimę przyjechać musisz...w Pszczynie, w domu potrafi być 28 - 30 !!! stopni...M hajcuje, podłogówka grzeje...ja wietrzę
Cieplutko by Ci było, ja chodzę porozbierana jak do rosołu...

A u nas w dalszym ciągu śniegu jak na lekarstwo...
Milka 10:31, 14 mar 2013

Jula, ja też zmarzlak, zawsze byłam, a teraz jakoś jest lepiej, czyli może z wiekiem i tobie będzie cieplej