Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Kindzia 19:28, 11 mar 2013

Julcia teraz się - 2 zrobiło...śniegu brak.
JulkAd 19:35, 11 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Julcia teraz się - 2 zrobiło...śniegu brak.

U mnie od rana -4 było teraz nie wiem zaraz sprawdzę idę wóz do garażu wprowadzić, edit: nie jest źle dalej -4, ale odczuwalne to pewno -10, rośliny przykryte jest 7 cm śniegu..
Kindzia 19:38, 11 mar 2013

Czekam na meldunek...
JulkAd 19:44, 11 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Czekam na meldunek...

meldunek edytowałam
Madzenka 20:32, 11 mar 2013

Julka daj trochę sniegu, zimno się u mnie zrobiło a śniegu jak na lekarstwo. Krokusmy mi zdechną!!!
A róż się nie bój, kupuj odmiany polecane przez Anię. Tylko słoneczko potrzebują i będzie git!!!

Mi tylko marketowe padały a kupowane dobrych centrach ogrodniczych były piękne. Fresia nawet zadołowana w doniczce po przeprowadzce ze starego ogrodu rośnie jak szalona a kwitła pięknie, nieprzerwanie
JulkAd 20:42, 11 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Julka daj trochę sniegu, zimno się u mnie zrobiło a śniegu jak na lekarstwo. Krokusmy mi zdechną!!!
A róż się nie bój, kupuj odmiany polecane przez Anię. Tylko słoneczko potrzebują i będzie git!!!

Mi tylko marketowe padały a kupowane dobrych centrach ogrodniczych były piękne. Fresia nawet zadołowana w doniczce po przeprowadzce ze starego ogrodu rośnie jak szalona a kwitła pięknie, nieprzerwanie

Bierz ile chcesz, u mnie eMa szlag trafia jak musi odśnieżać o 6 rano...zostaw tylko ten w ogrodzie - tam potzrebny.
....róże już zaplanowane, nie wiem ile w tym roku będzie, ale pewnikiem jakoweś się znajdą...muszę u Ani lekcje pielęgnacji pobrać

Gosiniak 20:46, 11 mar 2013

U mnie -2 i śnieg, czyli dobrze, a niedawno tak ja Madźen płakałam dajcie śnieg, ale se wyczarowałam i mam...hihih
Tak dużo go nie ma więc odśnieżać nawet eMowi się nie chciało z rana, jakieś 10 cm. Ciekawa jestem czy to koniec czy początek tej zimnej aury. Ten tydzień jakoś ścierpię, ale następny ma być ciepły i basta
JulkAd 20:54, 11 mar 2013

Gosiu ja mam nadzieję, że to ostatnie podrygi tej zimy, ja mam dość, brakuje mi słońca, brakuje mi soczystej zieleni, ja chcę CIEPŁA...
gierczusia 21:02, 11 mar 2013

JulkAd napisał(a)

Mi Gosiu tylko bukszpany, ale na pewno dam znać, jak coś znajdę...zależy mi na większej ilości dlatego cena też jest ważna

Kurczę Dziewczynki ... Szkoda ,że takie rozstrzelone po Polsce jesteśmy .. Bo zamawiać hurtem , to jednak też inaczej .. Achhh
gierczusia 21:05, 11 mar 2013

JulkAd napisał(a)
Gosiu ja mam nadzieję, że to ostatnie podrygi tej zimy, ja mam dość, brakuje mi słońca, brakuje mi soczystej zieleni, ja chcę CIEPŁA...

Ja też kcem ... A u mnie prognoza szaleje.. Najpierw miało być - 14 w środę .. A teraz to się przesuwa na -8 w sobotę.. A może wcale boczusiem przejdzie.. U mnie śniegu jak na lekarstwo ...