Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Milka 07:56, 19 mar 2013

Jula, nie myj okien, ja odpuszczam, robota bez sensu, za to fryzjer super, że zaliczony
JulkAd 08:27, 19 mar 2013

irena_milek napisał(a)
Jula, nie myj okien, ja odpuszczam, robota bez sensu, za to fryzjer super, że zaliczony

Masz Irenko rację z oknami, jak tak będzie to nie mam zamiaru myć, jak ciut słoneczkko wyjdzie to umyję dwa od kuchni (bo jest od ulicy) i w jadalni, żebym przy świątecznym śniadaniu niesmaku nie czuła
Kindzia 08:48, 19 mar 2013

Spokojnie...tu wielkie miasto, okna na pierwszym piętrze, na dodatek, niestety, wszyscy mnie tu znają (taka praca), MUSIAŁAM umyć.
W Pszczynie nie myję...jeżeli to Cię pocieszy Dopiero po kuchni, właśnie mi Pani przyniosła uszyte firanki. Cały dół już będę miała w swoich firankach...no, nie zdobycznych

A na dobry dzień

Gosiniak 09:42, 19 mar 2013

JulkAd napisał(a)

Gosiu no to ja już w ogóle nie wiem co wybrać, chyba losowanie zrobię

Na początek bierz Limkę, bo sprawdzona jest, a MM czy ten Misiek, to jeszcze tak do końca nie wiadomo, jak za kilka lat będzie wyglądać, zresztą zobaczysz co u siebie dostaniesz,
U mnie zima na całego, krajobraz byłby bajkowy w styczniu, ale teraz to istne szaleństwo, a dopiero co samochód umyłam
grazyna 09:43, 19 mar 2013

Dobrego dnia

Bogdzia 11:05, 19 mar 2013

grazyna napisał(a)

Dobrego dnia

Ile optymizmu na cały dzień.Pozdrawiam.
JulkAd 12:22, 19 mar 2013

Gosiniak napisał(a)

Na początek bierz Limkę, bo sprawdzona jest, a MM czy ten Misiek, to jeszcze tak do końca nie wiadomo, jak za kilka lat będzie wyglądać, zresztą zobaczysz co u siebie dostaniesz,
U mnie zima na całego, krajobraz byłby bajkowy w styczniu, ale teraz to istne szaleństwo, a dopiero co samochód umyłam

Gosiu limka odpada, bo już rośnie z drugiej strony...chyba na phantoma się skuszę, ale poczytać o nim najpierw chcę....ja z myciem samochodu czekam jeszcze tydzień, a wygląda?...ble
JulkAd 12:23, 19 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Spokojnie...tu wielkie miasto, okna na pierwszym piętrze, na dodatek, niestety, wszyscy mnie tu znają (taka praca), MUSIAŁAM umyć.
W Pszczynie nie myję...jeżeli to Cię pocieszy Dopiero po kuchni, właśnie mi Pani przyniosła uszyte firanki. Cały dół już będę miała w swoich firankach...no, nie zdobycznych

A na dobry dzień

Dzięki Kasiu od razu mi się micha zajarzyła
JulkAd 12:23, 19 mar 2013

grazyna napisał(a)

Dobrego dnia

Grażynko super, dzięki bardzo
zuza12 17:57, 19 mar 2013

A ja mam święto, krasnoludki umyły dzisiaj okno w kuchni. Już zapachniało świętami.