Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Mala_Mi 09:44, 18 mar 2013

Macham łapką jak ten MIś Polarny...zimno....brrr
anula_wn 10:12, 18 mar 2013

Julcia, witam pisałyscie o moonlight, czy chodziło o powojnika? bo mam takiego....
i nie wiem jak je ciąc, w ogóle mi się powojniki nie udają....
Kindzia 10:23, 18 mar 2013

Juleczko Miłego, spokojnego i słonecznego tygodnia

Gosiniak 12:24, 18 mar 2013

Horti MM mam i śliczna jest, Limka też niczego sobie, ale o tej Miskowej to nie słyszałam, ładna jest i niedroga na all, muszę sobie poczytać o niej , mam w planach jeszcze jedną horti może się skuszę, dzięki za info.
Pozdrówka ślę.
gierczusia 14:22, 18 mar 2013

Julciu .. Fajnie ,że sobie o hortkach poczytałam / przypomniałam .. Fajne masz no oku .... Ja niestety mam hrtkę przewidzianą do pojemnika więc taki 2 metrowy kolos chyba nie wchodzi u mnie w rachubę .. Achh szkoda ... Ten miś polarny .. Hhaaahh .. Na początku nie wiedziałam o co kaman

Aaaaa... Future gardens są w mojej okolicy , więc jak coś to nawet bardzo daleko nie masz
grazyna 14:59, 18 mar 2013

quote=JulkAd napisał(a)]
Rozważam jeszcze H. moonlight, albo unique no muszę na którąś się zdecydować qoute

Obie są ładne, ale dlaczego te a nie limelight ? Pytam bo sama potrzebuję 2 i podczytuję co zamierzacie kupić.
Ja mam 1 (jedną) Sundae Fraise i towarzystwa jej szukam

Jula - podałaś adresy sklepów netowych, znasz ten drugi tj.sadzonkikwiaty ?

JulkAd 16:17, 18 mar 2013

asc napisał(a)
Macham łapką jak ten MIś Polarny...zimno....brrr

Aniu jeszcze śnieg u Ciebie nie odpuścił, może trza na niego chuchać....a słoneczko chociaż masz?
JulkAd 16:18, 18 mar 2013

anula_wn napisał(a)
Julcia, witam pisałyscie o moonlight, czy chodziło o powojnika? bo mam takiego....
i nie wiem jak je ciąc, w ogóle mi się powojniki nie udają....

Anula horti szukam wysokiej, sztywnej no i pięknej do narożnika, ale nie limki, bo już mam...powojnik tylko jeden mam, który chce ze mną gadać, a rośnie jak chce, nie tnę go bo nie umniem
JulkAd 16:20, 18 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Horti MM mam i śliczna jest, Limka też niczego sobie, ale o tej Miskowej to nie słyszałam, ładna jest i niedroga na all, muszę sobie poczytać o niej , mam w planach jeszcze jedną horti może się skuszę, dzięki za info.
Pozdrówka ślę.

Gosiu no to ja już w ogóle nie wiem co wybrać, chyba losowanie zrobię
JulkAd 16:22, 18 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Julciu .. Fajnie ,że sobie o hortkach poczytałam / przypomniałam .. Fajne masz no oku .... Ja niestety mam hrtkę przewidzianą do pojemnika więc taki 2 metrowy kolos chyba nie wchodzi u mnie w rachubę .. Achh szkoda ... Ten miś polarny .. Hhaaahh .. Na początku nie wiedziałam o co kaman

Aaaaa... Future gardens są w mojej okolicy , więc jak coś to nawet bardzo daleko nie masz

Hi, hi i myślisz, że po jedną horti do sklepu pojadę? .... No ja mam nadzieję, że u mnie się zmieści...oj za dużo jest ich do wyboru, trudna sprawa