Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

gierczusia 11:45, 08 lip 2013

Dajcie no linka na tą wypowiedż Julki u Izy ... Noo przeca całego Ogrodowiska przkopywać nie bendem ....
gierczusia 11:46, 08 lip 2013

A ,co postanowione w kwestii rózanej ??

Bo z zestaw kolorystyczny baaaardzo mnie się podobał
gierczusia 11:47, 08 lip 2013

Julciu .. Wreszcie odpoczywamy ???..... Hurrrrra ... Buziole
AniaDS 13:49, 08 lip 2013

Ta róża wygląda, jakby była spalona od słońca, daj jej szansę na kolejne kwitnienie, jesienne kwiaty zwykle są piękniejsze i może jeszcze Cię zaskoczy .
Milka 13:52, 08 lip 2013

JulkAd napisał(a)

Aniu spąsowiałam po takowych komplimentach....nie łudzę się jednak, że kiedykolwiek dorównam Izie w jej wspaniałym słowotoku....nawet próbować nie będę....

.....i widzisz takiego wsparcia potrzebuję w sprawie mojej żółtej róży, bo ja z tych, którym szkoda...a wlaśnie nie powinno....jak wykopię to i tak dopiero jesienią, do tej pory niech jeszcze pokaże co potrafi

ja radzę zostawić, po prostu pogoda zaszkodziła, a to jest typ rózy mocny, bogato kwitnie i tylko daj jej szansę, to połączenie jest boskie
JulkAd 18:07, 08 lip 2013

Magda70 napisał(a)
Jezu...mus lecieć do Konstancji...nie ogarnę dziś tego ogrodowiska....
żółte bym wyciepała...zero litości jak Ania pisze...zaczynam do tego dorastać

Ja już w ogóle nie ogarniam niczego, a przede wszystkim komarów, które mnie wręcz do szału dopowadzają podczas pracy w ogrodzie....ja do wyrzucenia jej powoli dojrzewam.. ..
JulkAd 18:10, 08 lip 2013

zuza12 napisał(a)
Dziękuję Julka, że do mnie zajrzałaś. Teraz pracy w ogrodach tyle, że doba za krótka i ciężko wygospodarować chwilkę na ogrodowisko. U Ciebie widzę sąd nad różą. Ja dałabym jej szansę ale w innym miejscu. Może ma słońca za mało, bo klematis ją zdominował.
Pozdrawiam

Zuza ja wiem, że doba za krótka....u mnie już skurczyła się ta 24 - o godzinna.....żółtej nie mam gdzie wsadzić, w tym miejscu jest najwięcej słońca. Klematis dopiero teraz zaczął kwitnąć, za nią już dawno kwitnienie
JulkAd 18:12, 08 lip 2013

gierczusia napisał(a)
Dajcie no linka na tą wypowiedż Julki u Izy ... Noo przeca całego Ogrodowiska przkopywać nie bendem ....

Dziefczyny przesadzają .....nie warto szukać
JulkAd 18:13, 08 lip 2013

gierczusia napisał(a)
Julciu .. Wreszcie odpoczywamy ???..... Hurrrrra ... Buziole

Huurrrra w końcu mam wakacje!!! dzięki za buziole
JulkAd 18:18, 08 lip 2013

AniaDS napisał(a)
Ta róża wygląda, jakby była spalona od słońca, daj jej szansę na kolejne kwitnienie, jesienne kwiaty zwykle są piękniejsze i może jeszcze Cię zaskoczy .

Mówisz Aniu, że spalona może być?...Ma słońce do 11.00 do 19....no nie wiem...sprawdzę czy w ogóle zakwitnie...

....dzięki Aniu za podpowiedź