Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Konstancja30 11:27, 13 lip 2013

JulkAd napisał(a)
Wszem i wobec ogłaszam, że kamol z serducha spadł, a żołąd do gardła nie wchodzi...w końcu się wyśpię (bo od poniedziałku rzucałam się w wyrze pod wpływem sennych koszmarów)...moje Dziecię dostało się na Wrocławską Politechnikę, na wymarzone budownictwo lądowe i wodne...ufff, jaka ulga

przeczytałam sobie jak wyglądać będą moje noce w perspektywie za dwa lata ... dumnam z syna jakby mój był i ciesze się na wyspaną Julkę ... wielkie brawa dla Was bo to zbiorowy w końcu wysiłek rodziny a dziecka w szczególności ...

Wrocław ... jaki on cudny ... zastanawiam się ... jak Nieletnia się dostanie tam gdzie zamierza to może ja pod tym pretekstem siem tam przeinstaluję życiowo ??? ...

a co do upychania ... upychaj ... upychaj ... najsilniejsi przetrwają )))
bociek 13:33, 13 lip 2013

Jak ja Ciem rozumiem.

Moze jakies foty pokazesz swiezutkie, co???
Kindzia 17:29, 13 lip 2013

Kwitną Twoje luiski Julcia? Moje przestój mają...ale do nieba rosną, mimo wody nieustającej nie chorują, jako nieliczne Trzeba im rusztowania robić, tylko jak tam iść...leje ciągle znowu...

Przyślij słoneczko
JulkAd 18:06, 13 lip 2013

asc napisał(a)
No to Twoje Dziecię.. idzie mi po fachu Ino ja lądowa tylko

On pewno też lądowy będzie....koleje mu sie marzą, albo mosty....co będzie zobaczymy
JulkAd 18:09, 13 lip 2013

Kindzia napisał(a)
Matko...o siatkarzach nawet wczoraj zapomniałam!!!! Coś niesamowitego!!!
Przynajmniej się nie denerwowałam ...

Jak tam słoneczko? Jest u Was?

U nas przynajmniej nie pada ... na razie

Po pierwszym secie zwątpiłam.....jak wychodziłąm z pokoju, to im lepeij szło, więc wyszłam całkiem, a i tak słyszałam chłopaków jak przezywają i doopa.... przegrali

U nas słonko bez deszczu, ale chłodnawo jakoś, bo dość wietrznie...tzn jakieś 21 stopni
JulkAd 18:10, 13 lip 2013

Magda70 napisał(a)

Jak zdolne to się dostało...
Gratki Julcia

Dzięki Madzia
JulkAd 18:16, 13 lip 2013

Magda70 napisał(a)

No i doopa blada z siatkarzami...nie mieli szans chłopaki dziś...wczoraj znaczy się
Jakaś niemoc ich ogarnęłą jak mnie parę dni temu haha

No chłopakom to ostatnio chyba ołów w tyłku ciąży, ale dla mnie to wygląda na totalny brak zgrania rozgrywającego z pozostałymi zawodnikammi z drużyny....nie ma to jak Zagumny w czasach najlepszej świetności....no cóż, raz na górze raz na dole....

Mnie niemoc dzisiaj dopadła, ale nie wiem czy to przez pogodę, czy przez komarzyce, co chcę wyjść do ogrodu to pryskanko i pomaga tylko na jakies 20 min....co z tego ogrodu jak posiedzieć w nim nawet nie można
JulkAd 18:22, 13 lip 2013

Konstancja30 napisał(a)

przeczytałam sobie jak wyglądać będą moje noce w perspektywie za dwa lata ... dumnam z syna jakby mój był i ciesze się na wyspaną Julkę ... wielkie brawa dla Was bo to zbiorowy w końcu wysiłek rodziny a dziecka w szczególności ...

Wrocław ... jaki on cudny ... zastanawiam się ... jak Nieletnia się dostanie tam gdzie zamierza to może ja pod tym pretekstem siem tam przeinstaluję życiowo ??? ...

a co do upychania ... upychaj ... upychaj ... najsilniejsi przetrwają )))

Ten Wrocław kuszący jak nic Iza..... noce nieprzespane niekoniecznie..... zbiorowy sukces będzie za 3 lata (jak Córcia dalej pójdzie)....teraz to tylko dzięki wysiłkowi Dziecka, w naszej mocy była tylko pomoc finansowa, bo pomimo najlepszej szkoły nie wszystko da się opanować w stopniu takim jakby się chciało

......upycham ile się da, ale na razie bałaganię na rabatach.....trza będzie porządki zaplanować
JulkAd 18:27, 13 lip 2013

bociek napisał(a)
Jak ja Ciem rozumiem.

Moze jakies foty pokazesz swiezutkie, co???

Fot nie będzie, bo jestem tylko na telefonie i nie umniem tego ustrojstwa zgrać z fotkami...kompiuter będzie dopiero po niedzieli,a laptop okupowany przez pozostałą część rodziny, więc kilka fotek wrzucę po weekendzie, albo jak oderwę rodzinę od czarnej skrzynki
JulkAd 18:31, 13 lip 2013

Kindzia napisał(a)
Kwitną Twoje luiski Julcia? Moje przestój mają...ale do nieba rosną, mimo wody nieustającej nie chorują, jako nieliczne Trzeba im rusztowania robić, tylko jak tam iść...leje ciągle znowu...

Przyślij słoneczko

Kasiu Luiski rosną dokładnie jak Twoje, jednej maleńki pączek został i się jeszcze nie rozwinął....ja za daleko je trochę posadziłam od New Dawn i muszę je chyba przesunąć tylko nie wiem kiedy to zrobić?....w tej chwili są dość wysokie, pojedyncze pędy mają po około 120 cm....napisz mi jak Ty sadziłaś?