Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 21:01, 04 sie 2014

Ponieważ wcześniej już chciałam wrzucić, ale chyba coś mi w aparacie nie zagrało, bo fotka z niego uciekła...to teraz nadrabiam

prezent od Kindzi....."znicz olimpijski"....Kasiu rewelacja....w sobotę mieliśmy grilla...nie żarły w ogóle....dziękujemy raz jeszcze

JulkAd 21:09, 04 sie 2014

I dzisiejszych kilka fotek

drugie kwitnienie lawendyi
zaczynają Fairy drugi raz.....na razie nieśmiało

niestety trawa nie zachwyca.....a jest nawieziona, w sobotę wygrabiona i nieźle ją podlało (Kosiarz się załapał)...i New Dawn, choć bez szału, ale kwitnie

Kindzia 22:46, 04 sie 2014

To dobrze, że znicz pomaga To dziadostwo ssące trudno jest odgonić.
Knot i płyn na bardzo długo starcza, u nas jeszcze nie widać, że się ciągle wieczorami palił. Ale już obczaiłam, jaki gruby knot trza kupić i gdzie

Nie narzekaj na trawę, dobrze wygląda, przecież widziałam!!! W sobotę po południu u Kasi burza przeszła, dość intensywnie padało, ale bez gradu. Pewne u Was podobnie było. U nas w Pszczynie dopiero po 17,00 w niedzielę padało, niech sobie pada czasem, nowa hortka potrzebuje

Na pewno będę jechać po kulki w Wasze strony, może się uda odpowiedni transport załatwić i z Małgosią przyjedziemy, ale myślę, że wiosną dopiero. Macie dobrze z zagłębiem kulkowym. U nas taka przycięta kulka kosztuje 60-90 zł...
Juleczko, Ty wiesz, że gdybyście tylko mieli ochotę na Śląsk przyjechać, to zaproszenie do nas dożywotnie macie. I do Zabrza, i do Pszczyny. Czekamy

Buziaki przesyłam, śpij dobrze
Sebek 12:53, 05 sie 2014

Pięknie jest, a trawa ogarnie się szybko, przy tej pogodzie tydzień i jej nie poznasz a spotkanie również świetne
JulkAd 13:09, 05 sie 2014

Kindzia napisał(a)
To dobrze, że znicz pomaga To dziadostwo ssące trudno jest odgonić.
Knot i płyn na bardzo długo starcza, u nas jeszcze nie widać, że się ciągle wieczorami palił. Ale już obczaiłam, jaki gruby knot trza kupić i gdzie

Nie narzekaj na trawę, dobrze wygląda, przecież widziałam!!! W sobotę po południu u Kasi burza przeszła, dość intensywnie padało, ale bez gradu. Pewne u Was podobnie było. U nas w Pszczynie dopiero po 17,00 w niedzielę padało, niech sobie pada czasem, nowa hortka potrzebuje

Na pewno będę jechać po kulki w Wasze strony, może się uda odpowiedni transport załatwić i z Małgosią przyjedziemy, ale myślę, że wiosną dopiero. Macie dobrze z zagłębiem kulkowym. U nas taka przycięta kulka kosztuje 60-90 zł...
Juleczko, Ty wiesz, że gdybyście tylko mieli ochotę na Śląsk przyjechać, to zaproszenie do nas dożywotnie macie. I do Zabrza, i do Pszczyny. Czekamy

Buziaki przesyłam, śpij dobrze

Znicz rewelka, szkoda, że go podczas sadzenia nie mogę wykorzystać

Kasiu trawa po Waszym wyjeździe padła jeszcze bardziej...te żółte miejsca musiałam prawie powyrywać....jeden filc....mam nadzieję, że jednak szybko da radę....w nocy znowu ulewa była, a teraz duchota i strach, bo grzyb się już czai za rogiem

Ja już wiem, że po kulki pod świerczek pojadę w tym roku, ale raczej pod Wrocław, bo Kasia mówiła, że tam większe będą
Pamiętaj jak w nasze strony to do nas też

Wiem, wiem Kasiu, jak się będę wybierać w Wasze strony to nie omieszkam Was odwiedzić...na pewno

Dzięki za buziaki
JulkAd 13:10, 05 sie 2014

Sebek napisał(a)
Pięknie jest, a trawa ogarnie się szybko, przy tej pogodzie tydzień i jej nie poznasz a spotkanie również świetne

Sebek koloru mi brakuje...jak słońca wręcz....a na trawę liczę, że się podniesie, bo naprawdę dużo pracy w nią w tym roku włożyliśmy
Kindzia 14:13, 05 sie 2014

O matko...już widzę te kulaski u Ciebie w przedogródku, na jasnym kamyku...zaraz inaczej będzie, teraz smutno trochę.

U nas wieczorem trochę padało, w Pszczynie też by mogło...nawet nie wiem jak tam.

Figo dzisiaj spał całą noc bez przerwy, miał litość nade mną

Ściskam
JulkAd 14:52, 05 sie 2014

Kindzia napisał(a)
O matko...już widzę te kulaski u Ciebie w przedogródku, na jasnym kamyku...zaraz inaczej będzie, teraz smutno trochę.

U nas wieczorem trochę padało, w Pszczynie też by mogło...nawet nie wiem jak tam.

Figo dzisiaj spał całą noc bez przerwy, miał litość nade mną

Ściskam

Nad Tobą Kasiu Figo litość miał?...a ja myślałam, że to Rysiu z nim wychodzi na spacerki...no chyba, że myślisz o nocnych zabawach, bo w tym wieku szczeniorki lubią w nocy sobie imprezki urządzać

Buziaki
Kindzia 21:41, 05 sie 2014

Rysiu, Grzesiu...ja też chodzę Wiesz ile razy na spacery z takim maluchem się wychodzi...

Rysiu na noc pracuje, psa mam w kojcu przy łóżku. Nie piszczy i śpi. O to mi chodziło. Pamiętam jak z Filipem było, cały tydzień piszczał, tęsknił za matką. Słabo wtedy spaliśmy...ten śpi sobie grzecznie

Buziaczki
Kasik 22:20, 05 sie 2014

Pięknie u Ciebie Julciu. A do tego piękne zdjęcia robisz. Moja Karolka mówiła, ze te co u mnie wstawiłaś cudnie zrobione. Nie wiem jak, ale tak ładnie skracasz perspektywę. Musisz mnie nauczyć.