Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Kasik 22:04, 07 sie 2014

I jak kawka? smakowała?

Kindzia 11:41, 08 sie 2014

Julciu dzisiaj jedziemy, znowu książki spokojnie nie poczytam, a przywiozłam sobie z ZG ulubioną Grzesia. Dzieci przyjeżdżają, wreszcie auto kupili, teraz już nic nie jest w stanie ich zatrzymać
I jeszcze Figo, który absorbuje mnie nieprzeciętnie...

Moja trawa też do wertykulacji, ale to wczesną wiosną dopiero.

Buziaczki
Milka 11:49, 08 sie 2014

Trawa jest okropna, na fotkach tego naprawdę nie widać, doczytałam, że wertykulację można robić sierpień/wrzesień i nie omieszkam tak zrobić, bo mnie na jej widok szlag trafia...nie wiem czy to wina pogody, czy zbytniego dbania o nią (zbyt dużo papu)...pod spodem , bardzo sfilcowana jest

Jula, nie marudź, ode mnie nikt chyba nie ma gorszej trawy u mnie jest wszystko, tylko nie trawa zakupiłam mniszek, zrobię oprysk a potem dam nawóz, taki plan, oby choć raz wyszło coś z planowania
idę znicz oglądać i tę upartą hortkę
Milka 11:50, 08 sie 2014

JulkAd napisał(a)
Ponieważ wcześniej już chciałam wrzucić, ale chyba coś mi w aparacie nie zagrało, bo fotka z niego uciekła...to teraz nadrabiam

prezent od Kindzi....."znicz olimpijski"....Kasiu rewelacja....w sobotę mieliśmy grilla...nie żarły w ogóle....dziękujemy raz jeszcze

Rzeczywiście rewelacja, nie dość, ze się sprawdza, to jeszcze jest taka nadzieja, ze Alladyn wyskoczy i spełni wszystkie życzenia
JulkAd 16:49, 08 sie 2014

Kasik napisał(a)
Juleńko- dziś tylko pomacham na dobranoc. I choć byłam u Ciebie tylko chwilkę, to widziałam ten znicz- jest ekstra, no i jeszcze działa- to najważniejsze.
My przed wyjazdem do wieczora w ogrodzie- bo wiesz- dzieciaki nie ogarniają wszystkiego i komary mało nas nie zjadły. I kto by pojechał wypoczywać

To znaczy, że już wypoczywać jedziecie?....no to odpocznij, o ogród się nie martw Dzieci sobie poradzą....Karolcia też w ogród wkręcona....u nas komarów jakby ciut mniej, albo mi się przy "olimpijskim" tak wydaje

JulkAd 16:49, 08 sie 2014

Kasik napisał(a)
Tak mi się zawiesił, że dwa duble wyszły. Buźka.

JulkAd 16:50, 08 sie 2014

Kasik napisał(a)
I jak kawka? smakowała?

Pychotka, taką lubię....jeszcze ciasto do tego w lodówce było, więc całkiem super
JulkAd 16:51, 08 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Julciu dzisiaj jedziemy, znowu książki spokojnie nie poczytam, a przywiozłam sobie z ZG ulubioną Grzesia. Dzieci przyjeżdżają, wreszcie auto kupili, teraz już nic nie jest w stanie ich zatrzymać
I jeszcze Figo, który absorbuje mnie nieprzeciętnie...

Moja trawa też do wertykulacji, ale to wczesną wiosną dopiero.

Buziaczki

Moja Droga Ty to przez najbliższe miesiące spokojnie nie poczytasz, bo albo ogród, albo Kubuś, albo Figo....no cóż zima na książki będzie
JulkAd 16:52, 08 sie 2014

Milka napisał(a)

Jula, nie marudź, ode mnie nikt chyba nie ma gorszej trawy u mnie jest wszystko, tylko nie trawa zakupiłam mniszek, zrobię oprysk a potem dam nawóz, taki plan, oby choć raz wyszło coś z planowania
idę znicz oglądać i tę upartą hortkę

Nie marudzę, tylko złości mnie, że ja do niej z sercem, a ona do mnie z zębami
JulkAd 16:56, 08 sie 2014

Milka napisał(a)

Rzeczywiście rewelacja, nie dość, ze się sprawdza, to jeszcze jest taka nadzieja, ze Alladyn wyskoczy i spełni wszystkie życzenia

A wiesz, ze ją wszyscy w sobotę głaskali.....ale niestety, żaden dżinn z niej nie wyskoczył ....więc spełnionych żyzceń nie będzie, a miałabym długą listę ogrodowych chciejstw

leniwą hortkę wrzucę ciut później.....