Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 22:30, 05 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Rysiu, Grzesiu...ja też chodzę Wiesz ile razy na spacery z takim maluchem się wychodzi...

Rysiu na noc pracuje, psa mam w kojcu przy łóżku. Nie piszczy i śpi. O to mi chodziło. Pamiętam jak z Filipem było, cały tydzień piszczał, tęsknił za matką. Słabo wtedy spaliśmy...ten śpi sobie grzecznie

Buziaczki

No ja pamiętam Korkę, która w swoim legowisku spała, też przy moim łóżku, ale ja tam musiałam rękę trzymać, żeby mogła poczuć, że ktoś jest z nią...miała chyba 3 miesiące jak zaczęła przesypiać całe noce i w końcu mi ręka nie cierpła
Jak Figo grzecznie śpi to Szczęściarze z Was
JulkAd 22:33, 05 sie 2014

Kasik napisał(a)
Pięknie u Ciebie Julciu. A do tego piękne zdjęcia robisz. Moja Karolka mówiła, ze te co u mnie wstawiłaś cudnie zrobione. Nie wiem jak, ale tak ładnie skracasz perspektywę. Musisz mnie nauczyć.

Kasiu ja o zdjęciach nie mam zielonego pojęcia, a swoim aparatem (który raczej bez rewelacji jest) się po prostu bawię....w domu nikt go prawie nie używa, więc szkoda, żeby się kurzył....tym bardziej się cieszę, że zdjęcia się podobają
Kindzia 17:07, 06 sie 2014

JulkAd napisał(a)

No ja pamiętam Korkę, która w swoim legowisku spała, też przy moim łóżku, ale ja tam musiałam rękę trzymać, żeby mogła poczuć, że ktoś jest z nią...miała chyba 3 miesiące jak zaczęła przesypiać całe noce i w końcu mi ręka nie cierpła
Jak Figo grzecznie śpi to Szczęściarze z Was

Właśnie Z Filipem tak było jak z Twoją Korką. Teraz bardzo sympatyczne zdziwienie mamy

Jak tam pogoda u Was? U nas parno i duszno, ale słoneczko świeci
JulkAd 18:10, 06 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Właśnie Z Filipem tak było jak z Twoją Korką. Teraz bardzo sympatyczne zdziwienie mamy

No różnie z tymi psiurami jest to fakt, ale z dziećmi też różnie....mam przykład swojej dwójki

Kindzia napisał(a)
Jak tam pogoda u Was? U nas parno i duszno, ale słoneczko świeci

U nas też duchota i sama nie wiem czy się cieszyć....cały czas dumam, czy ruszyć swoją ścianę w salonie (muszę izolację poziomą tam zrobić, a to suchego powietrza potrzebuje i dobrych dwóch tygodni bałaganu), czy poczekać z tym do wiosny?....najnormalniej mi się nie chce....
Kindzia 20:32, 06 sie 2014

Matko i córko...remont???!!! Nie zazdroszczę, ale przeżyć trzeba jakoś
Chyba bym wolała : im szybciej tym lepiej...ale czy jest taki ktoś, kto potrafi zagwarantować dwa tygodnie bez deszczu???

Znowu miałam zajęte popołudnie, do książki się zabrać nie mogę...

Miłego wieczoru
bociek 11:27, 07 sie 2014

Znicz obledny. Gdzie siem kupuje takie cuda?

Julcia, dostaniesz klapsa za narzekanie na trawe, zobaczysz. Pochwal ja bo naprawde ladna jest... Inni maja gorsza
JulkAd 13:39, 07 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Matko i córko...remont???!!! Nie zazdroszczę, ale przeżyć trzeba jakoś
Chyba bym wolała : im szybciej tym lepiej...ale czy jest taki ktoś, kto potrafi zagwarantować dwa tygodnie bez deszczu???

Znowu miałam zajęte popołudnie, do książki się zabrać nie mogę...

Miłego wieczoru

I sama sobie nie zazdroszczę...ale masz rację co z głowy, to z myśli

Ja też dzisiaj muszę po południu składzik ze sprzętem ogrodowym posprzątać, bo tam zawsze ciasno i zawsze szybko bałagan się robi
JulkAd 13:42, 07 sie 2014

bociek napisał(a)
Znicz obledny. Gdzie siem kupuje takie cuda?

Julcia, dostaniesz klapsa za narzekanie na trawe, zobaczysz. Pochwal ja bo naprawde ladna jest... Inni maja gorsza

Znicz olimpijski od Kindzi dostałam, więc do Niej pytanie

Trawa jest okropna, na fotkach tego naprawdę nie widać, doczytałam, że wertykulację można robić sierpień/wrzesień i nie omieszkam tak zrobić, bo mnie na jej widok szlag trafia...nie wiem czy to wina pogody, czy zbytniego dbania o nią (zbyt dużo papu)...pod spodem , bardzo sfilcowana jest
Kasik 22:02, 07 sie 2014

Juleńko- dziś tylko pomacham na dobranoc. I choć byłam u Ciebie tylko chwilkę, to widziałam ten znicz- jest ekstra, no i jeszcze działa- to najważniejsze.
My przed wyjazdem do wieczora w ogrodzie- bo wiesz- dzieciaki nie ogarniają wszystkiego i komary mało nas nie zjadły. I kto by pojechał wypoczywać
Kasik 22:03, 07 sie 2014

Tak mi się zawiesił, że dwa duble wyszły. Buźka.